size bu kadar item nasıl düşüyor ben charı alalıdan beri bir item bile düşüremedim :@ 72 saate 63 item 27 saatte 13 item nasıl oluyor bunlar :S

CooL demiş ki:
size bu kadar item nasıl düşüyor ben charı alalıdan beri bir item bile düşüremedim :@ 72 saate 63 item 27 saatte 13 item nasıl oluyor bunlar :S
Şanslılar heralde sabah akşam kasarsın 1 tane item düşmez 15 dakika kasarsın Sun düşer.

28saat 22 dakika kaldı benim çhar -1359k para harçamış 74 saatte 48 dakikada -176k para harçamış ne güzel çharı varmış para harçamıyo hiç :D

extraloob demiş ki:
!!! En Uzun Süre Oyunda Kalma Zamanlarımız !!!

Ps : laptop ile rekora koşuyorum tam 28 saat olmuş bakalım ne kadar gidecek restart atmadan, makinaya aspirator taktım ısınmıyor artık lakin piller bitince hemen restart'ı atıyor :D

Garanti PS ...... Neden Derseniz. 6700 küsür yaratıK kesmiş 27 saatte ::S:S garip

SbotSatici demiş ki:
extraloob demiş ki:

Ps : laptop ile rekora koşuyorum tam 28 saat olmuş bakalım ne kadar gidecek restart atmadan, makinaya aspirator taktım ısınmıyor artık lakin piller bitince hemen restart'ı atıyor :D

Garanti PS ...... Neden Derseniz. 6700 küsür yaratıK kesmiş 27 saatte ::S:S garip
Neresi ps bana acıklayabilirmisin ?

Ben en fazla 47 saat yaptim ama laptop oda babamin :D masaüstünde şifre var ms dos olduğu için çaresi yok ama masa üstünden kaç yaparim bilmiyorum 0 pc :D 1 hafa oldu alali inş 70 saati geçer lap den 47 saat oda babam seyahatteydi geldi birden kapadim :S :D

KB24 demiş ki:
SbotSatici demiş ki:
extraloob demiş ki:

Neresi ps bana acıklayabilirmisin ?
+1907 :headbang:

benden size rekor orjinal iş pachk gelmeseydi devam edecekti rekor bendemi ? bilmek isterim

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt