hooooooooops! Bu ne aga yaaw 1 ay fln yaparsın rekoru herhaldeMcCappy demiş ki:
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
hooooooooops! Bu ne aga yaaw 1 ay fln yaparsın rekoru herhaldeMcCappy demiş ki:
Şanslılar heralde sabah akşam kasarsın 1 tane item düşmez 15 dakika kasarsın Sun düşer.CooL demiş ki:size bu kadar item nasıl düşüyor ben charı alalıdan beri bir item bile düşüremedim :@ 72 saate 63 item 27 saatte 13 item nasıl oluyor bunlar :S
extraloob demiş ki:!!! En Uzun Süre Oyunda Kalma Zamanlarımız !!!
![]()
Ps : laptop ile rekora koşuyorum tam 28 saat olmuş bakalım ne kadar gidecek restart atmadan, makinaya aspirator taktım ısınmıyor artık lakin piller bitince hemen restart'ı atıyor![]()
Neresi ps bana acıklayabilirmisin ?SbotSatici demiş ki:extraloob demiş ki:!!! En Uzun Süre Oyunda Kalma Zamanlarımız !!!
![]()
Ps : laptop ile rekora koşuyorum tam 28 saat olmuş bakalım ne kadar gidecek restart atmadan, makinaya aspirator taktım ısınmıyor artık lakin piller bitince hemen restart'ı atıyor![]()
Garanti PS ...... Neden Derseniz. 6700 küsür yaratıK kesmiş 27 saatte ::S:S garip
+1907KB24 demiş ki:Neresi ps bana acıklayabilirmisin ?SbotSatici demiş ki:extraloob demiş ki:!!! En Uzun Süre Oyunda Kalma Zamanlarımız !!!
![]()
Garanti PS ...... Neden Derseniz. 6700 küsür yaratıK kesmiş 27 saatte ::S:S garip