- Resim Silinmiş.

buda benden ayağım modemin kablosuna çarpmasaydı daha dc yemezdi :lol:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ayrıca ilginç olan durum, okadar saatte sen 0 mob kesip okadar sp mi aldın... ilginç l0l..

Şerefden Ödün verme ki adın sık sık anılsın, sanki
Bu kadar İlgiç yazıcanızı Tahmın ettım halde o Kac mob kestımı falan kapatmadım sadece nıck kapandı Bu qecektır kardesım. Arkadas Pt yı bozduktan sonra Benım charı Pt ye almamıs. Halıyle bu kadar sp kasmıs oluyor istiyorsanız ss leri edtlıyım sız sadece 145 saate Bakın o ılginc qelmez Yanı Montaj yapıcak deilim Sonucta yarısmada da deılım. sadece Bu Kadar Oyunda Kaldımı Ss olarak qosterıyım dedım Hatam mı ettım acaba :)) Ama Aklımdan Şu gecıyor Deyil ^^''Çekemiyolar Beni xD'' Şaka Olarak Soyledım Arkadaslar Yanı Alınmayın Eqer bi daha Bu kadar uzun sure yakalıya bılırsem Sıze İnternet Bağlantı Süresinin de ss cekıcem gosterıcem ıns o zmn Bna ınanırsınız.
Diceklerim Bu kadardı. :coffee:

147 saat 6 günü geçiyor o kadar gün oyuna hiç mi bakmadın?
acaba char ne durumda diye

buda benim sp kastığım char

en uzun oyunda kalma sürem dc yemesek devamdı ^^

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

benim internet kablosuz bağlantı olduğu için sanırsam sinyal azalması oluyor çok char açınca bi aralar çok dc yiyordum şuan dc yemiyorum çok şükür :D

- Resim Silinmiş. :coffee:

yahu account alımı kapalımı :D ?? bende almak istiyorum ve biriniz p.m.den yardımcı olursanız sevinirim :)

Yukarı Alt