Server
Flora
Takımı
Galatasaray
constantine demiş ki:
Teşekkürler Okan Bey Böyle düşündüğünüz için ama edindiğim deneyimlere göre tüm sun - moon ve sos lar antiloplarda düşüyor. Tabii ben bunu zeus serverına göre söylüyorum. Ben bunları 3ay da antilop lardan düşürdüm yani spear moon ve warlock rod sos 9d. Ayrıca sbotta benim kasma zamanım şuan en fazla 18 saat oldu tabii bu durumda elektriklerin gidip gelmesinden kaynaklanıyor. Ayrca minumum 2 char kasıyorum. :))
18 saat gene güzel zaman başarılar dilerim ^^

constantine

Gözlemliyorum
Teşekkürler bende biliyorsunuz 90 lv 2 tane var bunları aynı paylaşımlı pt yapıyorum yani 2 si birlikte kasılıyor itemlerde böylece başkasına gitmiyor. Yani bu Sbot çok iyi oldu. Ama tam olarak tanındıktan sonra oyuna girmek çok zorlaşı herkes 3 char açtığını düşünsenize. :)

18 saat oldu bu sefer ama maymun un üstünün dolduğundan şüpeliyim lanet olsun :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
odesca demiş ki:
18 saat oldu bu sefer ama maymun un üstünün dolduğundan şüpeliyim lanet olsun :D
o bitiriyor işte insanı ya sun düşerde almazsa ahahahaha sen bi gir çık yap oratalığı kolaçan et rahat uyunmaz walla sabah bi bakacaksın bi pm teşekkurler sun düşürdün ben aldım diye awwww :D :P

extraloob demiş ki:
odesca demiş ki:
o bitiriyor işte insanı ya sun düşerde almazsa ahahahaha sen bi gir çık yap oratalığı kolaçan et rahat uyunmaz walla sabah bi bakacaksın bi pm teşekkurler sun düşürdün ben aldım diye awwww :D :P
valla evlat acısı gibi koyar adama 18:30 saat olmuş nabalım bunada şükür xD

RiqueLme

Bilgiliyim
odesca demiş ki:
extraloob demiş ki:
odesca demiş ki:
sabah bi bakacaksın bi pm teşekkurler sun düşürdün ben aldım diye awwww :D :P
valla evlat acısı gibi koyar adama 18:30 saat olmuş nabalım bunada şükür xD
EvLat Acısıda az kacar xD

constantine

Gözlemliyorum
Benim için yeni bir rekor 23 saat 42 dk hala kasıyor. :)) 11 item olmuş :))

bıraksam salıdan salıya kasıcakta ne item çıktı maymun doldumu fln diye düşünüyorum ya dolduysa diye giriyorum şu maymundan üstüne alma bi eklense içim rahat bırakıcam :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
constantine demiş ki:
Benim için yeni bir rekor 23 saat 42 dk hala kasıyor. :)) 11 item olmuş :))

23 saat iyi süre şeker, inventte 2 tane item vardır kesin bi bakarmısın :D

constantine

Gözlemliyorum
Benim kendi rekorum 30 saat 14 dk oldu hala dc olmadı ve 14 item var. Kesmekte istemiyorum. Bakalım ne zaman dc olacak :))

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
petin inveti dolmuş düşen sunları yanında kasanlar alıyorlarmış :P

constantine

Gözlemliyorum
extraloob demiş ki:
petin inveti dolmuş düşen sunları yanında kasanlar alıyorlarmış :P
:)) Petin süresi bitti ki yani haftaya artık sun düşse hemen alır merak etme :)) Yeterki düşsün :)) 2 char yanyana kasıyor exp ve item paylaşımlı olduğu için de fark etmiyor. Diğeri diğerinin itemlerinide alabiliyor. Ben Sun düşecekte onu yerde bırakacak göz varmı :))

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
walla cadı gibisin ehehehe helal olsun güzel kurgu yapmışsın bende böyle bir şekil yapmam lazım yaa :D

constantine

Gözlemliyorum
extraloob demiş ki:
walla cadı gibisin ehehehe helal olsun güzel kurgu yapmışsın bende böyle bir şekil yapmam lazım yaa :D
Tşk ler. Ama süpürgem yok işte olsa kim bilir neler yapıcam. Ehh cadı olmak kolay değil hakkını vermek lazım. 16 item düşmüş sonuçta hiç biri bir başkasına geçemezzzz. veya alamazzz. :))

Yukarı Alt