- Server
- Seçiniz...
- Takımı
- Galatasaray
Division , impotent vb rakibin defansını veya atağını etkileyen skiller .Debuff dedigin ne oluyor tam olarak
Division , impotent vb rakibin defansını veya atağını etkileyen skiller .Debuff dedigin ne oluyor tam olarak
İntlere karşı nuke veya eu olan serverda wizlere karşı garment ,Peki son bir soru Garmentin Mag atkları yüksek oluyor ya Mag atk dedigimiz Nuke Skilleri mi oluyor yoksa intlere karşı mı oluyor
Protector Biliyorum Armor ve Garmentin ortası yani neye göre şu seti giymeliyim örn vermek gerekirse
Nuke Vuran adama karşı **** seti iyidir falan
Aa benim 9:1lik bir Hybrid Hesabım vardı Armor giyiyordum Wsde Tek yedigim için o hesabı değilde yeni hesap kasıyordum meğersem yanlış set giyiyormuşumİntlere karşı nuke veya eu olan serverda wizlere karşı garment ,
Strlere karşı en iyi defansı armor set verir . Proda dediğin gibi ortası .
Blade de bulunan combo skilleri forcenin yapacağı debuffların çoğunu yapıyor zaten o yüzden blade de force gereksiz bence.blade fire force tartışmasız, denenmiş ve ispatlanmıştır.
Peki bende o açacağım Pure int Spear buildini bot çarı yaparım ? sizinde bir öneriniz var mı build öneriniz Pvplik için Görüşünüzü Öğrenmek isterimBlade de bulunan combo skilleri forcenin yapacağı debuffların çoğunu yapıyor zaten o yüzden blade de force gereksiz bence.
Setini güzel yaparsan Glavie-Fire-Force güzel iş görür ayrıca Glavie-Blade-Fire da önerebilirm ama bu buildin itemlerini yapmak uğraştırır biraz ,zaten emek server olduğu için çok zaman harcaman gerekebilir.Kısacası oyunun ilk başlarında intler güçlü olur her zamanki gibi ama ilerleyen günlerde dediğim Glavie-Fire-Force buildine iyi bir set yaparsan güzel pvp charı olur.Peki bende o açacağım Pure int Spear buildini bot çarı yaparım ? sizinde bir öneriniz var mı build öneriniz Pvplik için Görüşünüzü Öğrenmek isterim
Force çok kullanmayi bilmiyorum ya ama sağlam bir char olursa ugraşacağım bayaSetini güzel yaparsan Glavie-Fire-Force güzel iş görür ayrıca Glavie-Blade-Fire da önerebilirm ama bu buildin itemlerini yapmak uğraştırır biraz ,zaten emek server olduğu için çok zaman harcaman gerekebilir.Kısacası oyunun ilk başlarında intler güçlü olur her zamanki gibi ama ilerleyen günlerde dediğim Glavie-Fire-Force buildine iyi bir set yaparsan güzel pvp charı olur.
onlar her zaman tutmuyor bro tutsa zaten hepsi sıkıntı yok yine tekler. Tutmadığı zaman force devreye giriyor.Blade de bulunan combo skilleri forcenin yapacağı debuffların çoğunu yapıyor zaten o yüzden blade de force gereksiz bence.
nasıl ya, hocam pedrorainerı bir izlermisin youtubedan. Force blade ile tek attığımı bilirim glaivelere debuffları yedirip batır skilliyle.Force yok . Ayrıca hiç bir str'yi kesemezsin blade char ile