darkonder
Öğretiyorum
guildde bot serbest ama yakalanmamak sartıyla 
AraBesT demiş ki:Umarım başarılı bir guild olursunuz...Hayırlı olsun...![]()
teşekkürler hacımAraBesT demiş ki:Umarım başarılı bir guild olursunuz...Hayırlı olsun...![]()
Coming Soon !!!darkonder demiş ki:yeter artık bu çile aaaa cekemem bıle bıle neredesın bee abı ozledım senı senı yenı charla allah kısmet ederse gelıyom guildeee![]()
şimdiden aramıza hoşgeldin dostum. guilddeki ilk sayamızdaki üyelerden herhangi birine ulaşmak sartı ile guildimize hemen giriş yapabilirsin..CasH_87 demiş ki:ßénde Guilde Gelcem Guildsiz Kaldım 77 LwL im
Extacy demiş ki:#################################"Adımız Farkımız"#################################
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.- Birlik ve Beraberliğin Tek Adresi -
- Resim Silinmiş.
Neden Guild İsmi ReDBuLL ?
Nedeni çok basit, İçimizdeki enerji dolu oyun anlayışını ve birlik beraberlik ruhunun ortak ismini barındıran tek arkadaşlık ortamı kurma düşüncesi olarak açıklayabiliriz.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Peki Guilde Girebilme Şartları Nelerdir ?
Biz Guildimizde lvl sınırlaması yapmadık ve yapmayacağız sadece online olabilme sürenizin biraz fazla olması ama en önemlisi içinizde birlik beraberlik ruhunun hala canlı olması,
-------------------------------------------------------------------------------------------
Bu Guilde Nasıl Girebiliriz ?
Herhangi bir guild üyemize mesaj atmanız yeterlidir ?!!!!!!...
Guild Avatarımız !!!!
- Resim Silinmiş.
Guild İmzamız !!!!Kod:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ps: Lütfen Herkes Bu Avatarı ve İmzayı Kullanmasını İstiyorumKod:[url=http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=277&t=54443]- Resim Silinmiş.[/url]![]()
Guild Listesi ( Forumdaki Nicki = Oyundaki Nicki )
1 - Extacy = ExTaCY (lvl 7x)
2 - Dely_Kaan = lce (lvl 6x)
3 - @TeS = ATeS (lvl 6x)
4 - Westering = JrExTaCY (5x)
5 - csking123 = XxSİMH0NxX (8x)
6 - sweety = TyphooN (7x)
7 - darkonder = MyCharRaCTheR (8x)
8 - Desert34 = XxDesert34xX (7x)
9 - ziyaoner = 7412 (6x)
10 - ganigani = BaLiSTiC (6x)
11 - m@gnetiC = xXC3Z4Xx (5x)
12 - WampiRez = ReDoX (?x)