Arkadaslar bilirler bizi !! popcorn
Guıld imize 52 Ustu Arkadaslarıı bekleriz !!!!1 :?!!!
Guıld imize 52 Ustu Arkadaslarıı bekleriz !!!!1 :?!!!
LAflarına Dikkat et Sen Kimseye Herhangi Bir Mesaj Yüznden Dengezis Eziq Diyemesin BUnu Yapark ZAvallı durmuna sen dsüyorsunSEN KİMSİN Kİ BİZİ ELEŞTİRİYOSUN DENGESİZ !!!!
BIKTIK HERGUN SİZİN GİBİ EZİQ LERLE UGRAŞMAKTAN
benm karsı cıktıgım bot değilDarKKinG demiş ki:Ya Bu Arkadas Kendini Bişy Sanıyoo
Sanki Only4You Botter Deil
Sanki Bilek le kasıyoo
HErkes Biliyo Hercules de Kendine Buyuk Diyen Guıld lerin Full BOTTER olgudunu
ağzından bal damlıor senin hatta bu rallici kendi guildini çoktan tanımış küfürbaz guildi die bizim sölemeize gerek kalmamısSinSiGirl demiş ki:hadi be ne number one hsterya la olanları gördük küfür yağdırıyosunuz number one degil number zero olmas sizden küfür edenden adam olmaz Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Her 2 Guilddende değilim Ama rallicinin orda demek istediğini yanlış anlamışsn Winkapiah demiş ki:ağzından bal damlıor senin hatta bu rallici kendi guildini çoktan tanımış küfürbaz guildi die bizim sölemeize gerek kalmamısSinSiGirl demiş ki:hadi be ne number one hsterya la olanları gördük küfür yağdırıyosunuz number one degil number zero olmas sizden küfür edenden adam olmaz Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
seni anlıorum benim demek istediğim yani darkborn un adı küfürbazlara çıkmış adam o kadar duymuski ''bize ne kadar küfürbaz'' desenizde deyin felan laflarını kulnıor okee WinkStarkDrache demiş ki:Her 2 Guilddende değilim Ama rallicinin orda demek istediğini yanlış anlamışsn Winkapiah demiş ki:ağzından bal damlıor senin hatta bu rallici kendi guildini çoktan tanımış küfürbaz guildi die bizim sölemeize gerek kalmamısSinSiGirl demiş ki:hadi be ne number one hsterya la olanları gördük küfür yağdırıyosunuz number one degil number zero olmas sizden küfür edenden adam olmaz Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
huzuru bozan atılıyorsa kapayın guildi gidin küfür duymadıgımız adam kalmadırallici33 demiş ki:darkBORN deki arkadaslık ortamı gibisi yok kardesim kim ne derse desin küfürbazmı dersiniz dengesizmi dersiniz o bizi kasmaz yeri gelio 60+ adamı huzuru bozduu için atıyoruz bize adam lazım adam bu arada Aristocrats guildindekilere basarılar dilerim inş. iyi yerlere gelirsiniz herkeze iyi oyunlar arkadaslar...
Kimle war yaptınız da bu kanıya kapıldınız kahvekeyfi detectiveDarKKinG demiş ki:darkBORN number one !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Only4yOu demiş ki:rallici33 demiş ki:darkBORN deki arkadaslık ortamı gibisi yok kardesim kim ne derse desin küfürbazmı dersiniz dengesizmi dersiniz o bizi kasmaz yeri gelio 60+ adamı huzuru bozduu için atıyoruz bize adam lazım adam bu arada Aristocrats guildindekilere basarılar dilerim inş. iyi yerlere gelirsiniz herkeze iyi oyunlar arkadaslar...
huzur sadece küfürle bozulmuyo ve küfür duymadığımız adam kalmadı demişsin benim nick X_calibur benim küfür ettiğime dair 1 tane ss koy bende o zaman biz küfürbazız dicemOnly4yOu demiş ki:huzuru bozan atılıyorsa kapayın guildi gidin küfür duymadıgımız adam kalmadı
darkborn den birini görsen slm veremiyorum oyundaki herkesle selamım vardır bulasmak istemiyorum sonucta :?!!!