Ne oldu tibeteAdith demiş ki:Yeahh 2.maçı 1-0 aldık.![]()
Çıktım ya.Arkadaşlık ortamı yok orada.Redefine demiş ki:Ne oldu tibeteAdith demiş ki:Yeahh 2.maçı 1-0 aldık.![]()
![]()
Dağıttık Tibeti daha yeni bir takım olmamıza rağmenRedefine demiş ki:Ne oldu tibeteAdith demiş ki:Yeahh 2.maçı 1-0 aldık.![]()
![]()
Hacım hükmü biz süreceğiz buralarda.Mirage demiş ki:Dağıttık Tibeti daha yeni bir takım olmamıza rağmenRedefine demiş ki:Ne oldu tibeteAdith demiş ki:Yeahh 2.maçı 1-0 aldık.![]()
![]()
![]()
ama ben dersimi aldım, bidahaki maça bizim yarısahayı kadınlar matinesine çevireceğim, vur patlasın çal oynasın, nasıl olsa top gelmiyorextraloob demiş ki:FC TiBET 2. resmi hazırlık maçını Real Beer FC'ye karşı 2-1 kazanmıştır
PS : spekülasyonlara cevap verecek olursak 2. maç sizlerde biliyorsunuz ki adını idman maçı koyduk öylesine oynadık biz onu istatistiklere geçen bir maç olarak görmüyoruz.
Ps : zuahaha kuru senin orada harbiden canın sıkılır direk karşı sahada presteyiz ahahahaaa bu arada rakip takımdan birisi ağlıyordu kimdi o fazla göremedim nickini oyundan dolayı da şey diyordu bu ne yaa top hep bizim sahamızda![]()
yinemiWax Whine demiş ki:Kendi kaleme attım :(
İlk kez kendi kaleme attım o da kaleci beklemiyodu pası. Yoksa su zamana kadar kendi kaleme atmadım sut cekmedimyeonyang demiş ki:yinemiWax Whine demiş ki:Kendi kaleme attım :(![]()
Olsun bro moral bozmak yok. Takım güzel yanlız adv durduk yere laf atıp duruyor bana anlamış değilim nedenini.Wax Whine demiş ki:Kendi kaleme attım :(
aynen durum 1-1 açın bi oda son maçımızı yapalım görsün exl halkı FC TiBET mi yoksa Real Beer FC mi daha büyük.Avenger demiş ki:Kimi dağıttınız siz yav. İlk maçı unutmayın durum 1-1![]()
Kimin odası o ilk defa faq hatası verdiAutumn demiş ki:@@@extraloob 1596
Öylesine bir oynanıyor
ps:ikinci maçın fotosu geliyor wait