![]() |
extraloob demiş ki:noob takımların maçlarıda noob oluyor
varmı kardeşim FC TiBET'i yeneriz diyen bir takım gelsin oynayalım rütbeye karşılık rütbe hemde varmı yiyen![]()
takimim olsa hemen ^^ 1vs1e varmisin? ^^extraloob demiş ki:noob takımların maçlarıda noob oluyor
varmı kardeşim FC TiBET'i yeneriz diyen bir takım gelsin oynayalım rütbeye karşılık rütbe hemde varmı yiyen![]()
Bu hafta sıkı bi kampa gireceğiz cumartesi gecesi ilk resmi mağlubiyetinizi almaya hazır olun.extraloob demiş ki:noob takımların maçlarıda noob oluyor
gelen yok mu yawAutumn demiş ki:
Az önce oda kapandı kusura bakmayın tekrar gelebilirsinizAdvance demiş ki:@@extraloob@@
3169
Advance demiş ki:@@extraloob@@
3169
Windy demiş ki:FAQ MAQ birşeyler diyor giremiyorum![]()
Opera-Mozilla-Chrome-IEextraloob demiş ki:Windy demiş ki:FAQ MAQ birşeyler diyor giremiyorum![]()
![]()
![]()
chrome kullanıcılarında bu arıza çıkıyor.
Bende chrome kullanıyorum.Taş gibi ama ^^extraloob demiş ki:Windy demiş ki:FAQ MAQ birşeyler diyor giremiyorum![]()
![]()
![]()
ondan iyi anlaştık deseneMirage demiş ki:Bende chrome kullanıyorum.Taş gibi ama ^^extraloob demiş ki:Windy demiş ki:FAQ MAQ birşeyler diyor giremiyorum![]()
![]()
![]()
fak mak naayak küfür mü ediyosun ayak üstüWindy demiş ki:FAQ MAQ birşeyler diyor giremiyorum![]()