benim, pm bakRedefine demiş ki:Kimin odası o ilk defa faq hatası verdiAutumn demiş ki:@@@extraloob 1596
Öylesine bir oynanıyor
ps:ikinci maçın fotosu geliyor wait![]()

![]() |
benim, pm bakRedefine demiş ki:Kimin odası o ilk defa faq hatası verdiAutumn demiş ki:@@@extraloob 1596
Öylesine bir oynanıyor
Adith demiş ki:Çıktım ya.Arkadaşlık ortamı yok orada.Redefine demiş ki:Ne oldu tibeteAdith demiş ki:Yeahh 2.maçı 1-0 aldık.![]()
![]()
![]()
Bana da atar yapıyor yahu bana işimi öğretmeyin biliyorum naapıcağımıAvenger demiş ki:Olsun bro moral bozmak yok. Takım güzel yanlız adv durduk yere laf atıp duruyor bana anlamış değilim nedenini.Wax Whine demiş ki:Kendi kaleme attım :(![]()
![]()
2 maçla mı büyüklüğü anlayacaksınız? O kadar tırsmışsınız ki adımızdan gelen geçen sidik yarıştırmaya çalışıyor. Ard arda yapılan 6 maç sonucu 1 galibiyet ile bizden büyük olduğunuzu sanarsınız ancak lakin bizim yorgunluğumuzu işin içine katmıyorsunuz. Önceki maçları hatırlatırım 5-0 5-0 5-0 5-1. Ne kadar zorlarsanız zorlayın HaxBallda bu takımı dize getiremezsiniz önümüze geçemezsinizMetamorph demiş ki:aynen durum 1-1 açın bi oda son maçımızı yapalım görsün exl halkı FC TiBET mi yoksa Real Beer FC mi daha büyük.Avenger demiş ki:Kimi dağıttınız siz yav. İlk maçı unutmayın durum 1-1![]()
![]()
Avenger demiş ki:Olsun bro moral bozmak yok. Takım güzel yanlız adv durduk yere laf atıp duruyor bana anlamış değilim nedenini.Wax Whine demiş ki:Kendi kaleme attım :(![]()
![]()
aynen bendede faq verdi.Redefine demiş ki:Kimin odası o ilk defa faq hatası verdiAutumn demiş ki:@@@extraloob 1596
Öylesine bir oynanıyor
Bro göze batan bir oda ismi yap şunuMetamorph demiş ki:Oda ismi : FC TiBET vs Real Beer FC
Şifre : 1596
Son maç için oyuncuları sahaya bekleriz.![]()
kendi gözlerimle görmemis olsam inanacagimWax Whine demiş ki:İlk kez kendi kaleme attım o da kaleci beklemiyodu pası. Yoksa su zamana kadar kendi kaleme atmadım sut cekmedimyeonyang demiş ki:yinemiWax Whine demiş ki:Kendi kaleme attım :(![]()
![]()
O zaman bi öncekileri de öğren, ne kadar yorgun olduğumuzu hesap et öyle kaale alMetamorph demiş ki:@ wW
Diğer maçları bilmem ben sadece bu 2 maçta vardım bunları kaale alırım.^^
upMetamorph demiş ki:Oda ismi : @@@extraloob
sarkoLata demiş ki:Vay anasını. Takım kurucaz diye gittik milleti çağırdık. Millet takımı kurmuş da bizi almamış. Öyle bir takım kurucam ki. Ne tibet ne beer![]()
Metamorph demiş ki:upMetamorph demiş ki:Oda ismi : @@@extraloob
Avenger demiş ki:Metamorph demiş ki:upMetamorph demiş ki:Oda ismi : @@@extraloob
Tam gözüküyorum orada ve beni kadroya yazmayı unutmuşsun üstelik hat-trick yapmışkenAvenger demiş ki:- Resim Silinmiş.
Ty yeonyang![]()
- Resim Silinmiş.
Takım: Meta- Ave - Yeon
- Resim Silinmiş.
Takım: Mino - Redefine - Avenger (5 gol attığım maçta formumun zirvesindeydim.)
FC TIBET FTW
![]()
Sorry hata hemen düzeltildi.Mirage demiş ki:Tam gözüküyorum orada ve beni kadroya yazmayı unutmuşsun üstelik hat-trick yapmışkenAvenger demiş ki:- Resim Silinmiş.
Ty yeonyang![]()
- Resim Silinmiş.
Takım: Meta- Ave - Yeon
- Resim Silinmiş.
Takım: Mino - Redefine - Avenger (5 gol attığım maçta formumun zirvesindeydim.)
FC TIBET FTW
![]()
![]()