Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Adith demiş ki:
Redefine demiş ki:
Adith demiş ki:
Yeahh 2.maçı 1-0 aldık. 8)
Ne oldu tibete :mrgreen:
Çıktım ya.Arkadaşlık ortamı yok orada. makara:

puahahhaaa makara:

FC TiBet basın sözcüsü extraloob maç sonu basın toplantısı yapıyor 8)

bugünki 2. resmi hazırlık maçımızı Beer karşısında 2-1lik net bir skorla kazanmış bulunmaktayız oyun olarak ileri ki günlerde çok daha iyi olacağız bugün Avenger dünki sevişmelerinden olsa gerek biraz yorgun ve dağınıktı onun haricinde takım olarak rakipsiziz.

bir kez daha söylüyoruz 2. maç idman maçıdır bizim için istatistiklerimize geçmiş bir durum söz konusu değildir.

Adith olayına gelince kendisi artık kulübümüzün futbolcusu değildir kendisine başarılar dileriz makara:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Avenger demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Kendi kaleme attım :(
Olsun bro moral bozmak yok. Takım güzel yanlız adv durduk yere laf atıp duruyor bana anlamış değilim nedenini. :think: :P
Bana da atar yapıyor yahu bana işimi öğretmeyin biliyorum naapıcağımı :lol:
Metamorph demiş ki:
Avenger demiş ki:
Kimi dağıttınız siz yav. İlk maçı unutmayın durum 1-1 8)
aynen durum 1-1 açın bi oda son maçımızı yapalım görsün exl halkı FC TiBET mi yoksa Real Beer FC mi daha büyük. 8)
2 maçla mı büyüklüğü anlayacaksınız? O kadar tırsmışsınız ki adımızdan gelen geçen sidik yarıştırmaya çalışıyor. Ard arda yapılan 6 maç sonucu 1 galibiyet ile bizden büyük olduğunuzu sanarsınız ancak lakin bizim yorgunluğumuzu işin içine katmıyorsunuz. Önceki maçları hatırlatırım 5-0 5-0 5-0 5-1. Ne kadar zorlarsanız zorlayın HaxBallda bu takımı dize getiremezsiniz önümüze geçemezsiniz cool2:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Avenger demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Kendi kaleme attım :(
Olsun bro moral bozmak yok. Takım güzel yanlız adv durduk yere laf atıp duruyor bana anlamış değilim nedenini. :think: :P

bro güzel şuttu ama ahahahaa şunu farkettim kaleci o mesafeden göremiyor kaleci olacağız birgün sırayla o olayı öğreneceğiz rakip için bir artı sağlar bize makara:

advance biraz heyecanlıydı bugün :P

Takımı
Galatasaray
Vay anasını. Takım kurucaz diye gittik milleti çağırdık. Millet takımı kurmuş da bizi almamış. Öyle bir takım kurucam ki. Ne tibet ne beer 8)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sarkoLata demiş ki:
Vay anasını. Takım kurucaz diye gittik milleti çağırdık. Millet takımı kurmuş da bizi almamış. Öyle bir takım kurucam ki. Ne tibet ne beer 8)

:mrgreen: :twisted: :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Avenger demiş ki:
Metamorph demiş ki:
Metamorph demiş ki:
Oda ismi : @@@extraloob
Şifre : 1596

Son maç için oyuncuları sahaya bekleriz. 8)
up

FC TiBET 2. resmi hazrlık maçını 2-1 kazanmıştır 8)

sizin 1-2 dediğiniz 2imaç adını da koymuştuk hazırlık maçıydı bunun cevabını en iyisi kaptanına sor o verecektir.

- Resim Silinmiş.

Ty yeonyang :kalp:

- Resim Silinmiş.

Takım: Meta- Ave - Yeon 8)

- Resim Silinmiş.

Takım: Mino - Redefine - Avenger - Mirage (5 gol attığım maçta formumun zirvesindeydim. nese: )

FC TIBET FTW

:D :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Avenger demiş ki:
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Takım: Mino - Redefine - Avenger (5 gol attığım maçta formumun zirvesindeydim. nese: )

FC TIBET FTW

Tam gözüküyorum orada ve beni kadroya yazmayı unutmuşsun üstelik hat-trick yapmışken summer2:

Mirage demiş ki:
Avenger demiş ki:
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Takım: Mino - Redefine - Avenger (5 gol attığım maçta formumun zirvesindeydim. nese: )

FC TIBET FTW

Tam gözüküyorum orada ve beni kadroya yazmayı unutmuşsun üstelik hat-trick yapmışken summer2:
Sorry hata hemen düzeltildi. :muck:

Yukarı Alt