Popomu...

• Tuvalet kağıdı ile silip hayatıma geri dönüyorum.

Votes: 34 52,3%
  • Klozetin musluğunu açarak yıkıyorum.

Votes: 29 44,6%
  • Duşa girip temizliyorum.

Votes: 2 3,1%

• Total voters
    65

Beijo

Bilgiliyim
Carmenta demiş ki:
Beijo demiş ki:
jesuswan demiş ki:
Kendi popona dokunmaktan igreniyorsan,pissin demektir...
popoma dokunmaktan neden iğreneyim dışkımdan iğreniyorum senin dışkın temiz mi yoksa...?
Suyla yıkıyorsun nesinden iğreniyorsun bunun yahu elini güzelce sabunla hiçbir şeyin kalmaz. Ya yıkamadan temizlersen öyle durursa daha mı iyi gözünle görmediğin bir sürü mikrop ordan cıkmaz.

Ayrıca Jigsaw sen orda o pislikleri selpakla temizle ve kokmamasını bekle sonradan? İlginç..
ben suyla yıkamadığımı söylemedimki ben su kullanıyorum ama elimle değil selpağı ıslattıktan sonra selpak ile popomu ıslar daha sonra tekrar kuru selpakla durular ve çıkarım...

bannedddd

Buralıyım
Jigsaw demiş ki:
Kokmuyor zaten, silmesini bilirsen...
Kokluyorsun zaten eminim. :mrgreen: Yahu nasıl kokmaz akıl var mantık var ıslak mendille falan sil bari ne diyeyim sana yazık. :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Neyse uzamasin konu daha fazla... %70 i oy verenlerin gercek temizlikten yana... Milletin poposundan kime ne..

Nerden actin bu muhabbeti yahu Jiggy... :P

bannedddd

Buralıyım
Jigsaw demiş ki:
Carmenta demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Kokmuyor zaten, silmesini bilirsen...
Kokluyorsun zaten eminim. :mrgreen: Yahu nasıl kokmaz akıl var mantık var ıslak mendille falan sil bari ne diyeyim sana yazık. :mrgreen:
Bana yazık değil, tüm Avrupa, ABD ve Uzak doğu ülkelerinde yaşayan insanlara yazık. :wink1:
Onlar buraya msj atmadıgından onları katacak halim yok ki zaten onların nasıl yaptıgını da bilmiyorum izlemedim hiç ve beni onların temizliği ilgilendirmiyor. :P :)

Jigsaw

Aileden
Carmenta demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Carmenta demiş ki:
Bana yazık değil, tüm Avrupa, ABD ve Uzak doğu ülkelerinde yaşayan insanlara yazık. :wink1:
Onlar buraya msj atmadıgından onları katacak halim yok ki zaten onların nasıl yaptıgını da bilmiyorum izlemedim hiç ve beni onların temizliği ilgilendirmiyor. :P :)
Acınma sebebi nedir? Pis olmaları.
Pis olan kim? Ben ve saydığım toplumların insanları.
Dolayısıyla yazık olan kişilerin msj atıp atmaması bir etken değil yazık olmalarında.

Milletin temizliği seni ilgilendirmiyorsa neden topicte 4 şu an postun var acaba...

Son olarak bir olay hakkında bilgi sahibi olmak için o olayı izlemen gerekmez...

addIcFb

Aileden
OneEyedJack demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
MooNLiFe demiş ki:
beyler jigsaw a sonuna kadar katılıyorum yani domestos la temizleyecek halim yok tuvalet kağıdıyla silip hayatıma geri dönüyorum hem büyük tuvaletimi yaptıktan sonra elimi oraya asla sürmem :D
Aynen, elini değdiriyosun tırnak aralarına pislikler geliyor. Düşünmesi bile iğrenç.

Kağıt bembeyaz olana kadar silerim ben. Elimi yıkayıp çıkarım WC'den.
Olucem birazdan gulmekten dehsetsin be abi :mrgreen: :mrgreen:

Midbroke

Bilgiliyim
Cem abi arkandayım . . . Sadece tuvalet kağıdı ile silip hayatıma geri dönüyorum . Silmesini bilirsen şekil 1.a ' da görülen temizleme aracı işini görür zaten :santa:

- Resim Silinmiş.
Şekil 1.a

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Jigsaw demiş ki:
jesuswan demiş ki:
Kendi popona dokunmaktan igreniyorsan,pissin demektir...
Popo günlük yaşamın bi parçası değil benim için. Pişik olmasın, tahriş olmasın, kokmasın yeter. :P Önemli olan eller, eli ne kadar temizlersen temizle kurtulamazsın bulaşan bakterilerden.

Elini ağzına götürürsün, poponu götüremezsin. Elinle yemek hazırlarsın, elinle mouse ve klavye kullanırsın. Elinle kapıları açarsın. O yüzden eli mümkün olduğunca temiz tutmak daha önemli. Bu da popo ile ne kadar az temasta bulunursa o kadar iyi sağlanır. Çünkü popoyu tamamen temizlemek ömrünü tüketir insanın. Tuvaleti işkence haline getirir.
Koptum :mrgreen:

Jiggy harikasın :mrgreen:
benim görüşüm duruma göre değişir normal acelem olan zamanlarda 1 olmakla beraber rahatsız olduğum zamanlarda 2 huylu olduğum zamanlar da 3 olur cevabım , ancak genelde tuvalete kitap okumak için girdiğimden ötürü hiçbirini yapamadan çıktığımda olur

bannedddd

Buralıyım
Maxima demiş ki:
Cem abi arkandayım . . . Sadece tuvalet kağıdı ile silip hayatıma geri dönüyorum . Silmesini bilirsen şekil 1.a ' da görülen temizleme aracı işini görür zaten :santa:

- Resim Silinmiş.
Şekil 1.a
Canım o 1A'da resimde olan şey yıkadıktan sonra kurulamak içindir direk silmek için değil.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Jigsaw

Aileden
Espio demiş ki:
Jiggy harikasın :mrgreen:
benim görüşüm duruma göre değişir normal acelem olan zamanlarda 1 olmakla beraber rahatsız olduğum zamanlarda 2 huylu olduğum zamanlar da 3 olur cevabım , ancak genelde tuvalete kitap okumak için girdiğimden ötürü hiçbirini yapamadan çıktığımda olur
İşte benim adamım, tuvaletin birincil amacı kitap okumak ve ağırlık çalışmaktır benim için de. :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ohannes anca gördüm adam 7 sayfalık ankete sahip reytingler süpppoo jiggy varmı bunun başka modelleri bu arada midemi fena bulandırdın yaa tiksinçsin :P

Yukarı Alt