Bu şekiller g**t yıkamadan çok cinsen tacize hazzırlık gibi görünüyor burdan.Jigsaw demiş ki:![]()
![]()
![]()
Böyle bir anlatım hazırlamak lazım ama düzgün versiyonu, bu anormal, tuvalet kağıdına asılmak lazım 1 parça ile temizlemek manyaklık ve iğrençlik.
Bu doğal döngünün parçası, biyolojik bir olay!TwiLighT demiş ki:Bu b.ktan muhabbeti bırakıp çayımı içmeye gidiyorumsize kolay gelsin
jesuswan demiş ki:Sen gunde 3 defa mi siciyorsun? Ohaness,dana misin arkadas?
ZuahahahBeijo demiş ki:ne alemsiniz yaw ilk önce tuvalet kağıdıyla bi tertemiz yapın sonra tahriş olmaması içinde elinizlede ıslatıp temizleyin...tırnak arasına pislik niye girsin poponu tırmala demiyoruzki Jigsaw...![]()
Bir insanın ömrünün ortalama 3 senesinin tuvalette geçtiğini biliyor musun? Buna bir de yıkama işlemini katarsan tuvalette ölürsün büyük ihtimal.jesuswan demiş ki:Sen gunde 3 defa mi siciyorsun? Ohaness,dana misin arkadas?
Demek ki tırnakları pislenen insanlar sürekli bişeyleri tırmalamakta... İster istemez pislenir arkadaşım.Hızlı ve Öfkeli demiş ki:ZuahahahBeijo demiş ki:ne alemsiniz yaw ilk önce tuvalet kağıdıyla bi tertemiz yapın sonra tahriş olmaması içinde elinizlede ıslatıp temizleyin...tırnak arasına pislik niye girsin poponu tırmala demiyoruzki Jigsaw...![]()
![]()
![]()
Jigsaw demiş ki:Bir insanın ömrünün ortalama 3 senesinin tuvalette geçtiğini biliyor musun? Buna bir de yıkama işlemini katarsan tuvalette ölürsün büyük ihtimal.jesuswan demiş ki:Sen gunde 3 defa mi siciyorsun? Ohaness,dana misin arkadas?
Ben ortalamalara uymayan bir insanım, haftada 1 tuvaletimi yaparım, fazla yemek yemem.
Kendin soyledin..Jigsaw demiş ki:Bu sosyal bir yara, yıkama işlemi 5dk. sürüyorsa, her gün 3 kere tuvaletinizi yaptığınızı var sayarsak 15dk. eder. 1 haftada 105dk. 1 yılda 5460dk. yani 4 gün kadar. Tüm dünya milletleri bizden 4 gün önde, halkın tuvalet kağıdını nasıl kullanacağını öğrenmesi lazım.TwiLighT demiş ki:Hiçbir konuda bu kadar ciddi yazılar yazıldığını görmemiştim
ama parmaklarınla ıslatıcaksın tırnaklarına fazla birşey girmez girse bile senin gibi düzenli , tertipli bi insanın temizlemeye üşeneceğini sanmam 3-4 dk anca tutar temizlemek...bana sorarsanki sen böylemi yapıyorsun hayır bende hayatta dokunmam çok iğrenirim neyse ince detaylara inmeyelim...Jigsaw demiş ki:Demek ki tırnakları pislenen insanlar sürekli bişeyleri tırmalamakta... İster istemez pislenir arkadaşım.Hızlı ve Öfkeli demiş ki:ZuahahahBeijo demiş ki:ne alemsiniz yaw ilk önce tuvalet kağıdıyla bi tertemiz yapın sonra tahriş olmaması içinde elinizlede ıslatıp temizleyin...tırnak arasına pislik niye girsin poponu tırmala demiyoruzki Jigsaw...![]()
![]()
![]()
jesuswan demiş ki:Sen gunde 3 defa mi siciyorsun? Ohaness,dana misin arkadas?
O yuzden bunlari bildirmene gerek yok...Jigsaw demiş ki:Bir insanın ömrünün ortalama 3 senesinin tuvalette geçtiğini biliyor musun? Buna bir de yıkama işlemini katarsan tuvalette ölürsün büyük ihtimal.
Ben ortalamalara uymayan bir insanım, haftada 1 tuvaletimi yaparım, fazla yemek yemem.
+1Beijo demiş ki:...hayır bende hayatta dokunmam çok iğrenirim neyse ince detaylara inmeyelim...
popoma dokunmaktan neden iğreneyim dışkımdan iğreniyorum senin dışkın temiz mi yoksa...?jesuswan demiş ki:Kendi popona dokunmaktan igreniyorsan,pissin demektir...
Popo günlük yaşamın bi parçası değil benim için. Pişik olmasın, tahriş olmasın, kokmasın yeter.jesuswan demiş ki:Kendi popona dokunmaktan igreniyorsan,pissin demektir...
Suyla yıkıyorsun nesinden iğreniyorsun bunun yahu elini güzelce sabunla hiçbir şeyin kalmaz. Ya yıkamadan temizlersen öyle durursa daha mı iyi gözünle görmediğin bir sürü mikrop ordan cıkmaz.Beijo demiş ki:popoma dokunmaktan neden iğreneyim dışkımdan iğreniyorum senin dışkın temiz mi yoksa...?jesuswan demiş ki:Kendi popona dokunmaktan igreniyorsan,pissin demektir...