Popomu...

• Tuvalet kağıdı ile silip hayatıma geri dönüyorum.

Votes: 34 52,3%
  • Klozetin musluğunu açarak yıkıyorum.

Votes: 29 44,6%
  • Duşa girip temizliyorum.

Votes: 2 3,1%

• Total voters
    65
Jigsaw demiş ki:

Böyle bir anlatım hazırlamak lazım ama düzgün versiyonu, bu anormal, tuvalet kağıdına asılmak lazım 1 parça ile temizlemek manyaklık ve iğrençlik.
Bu şekiller g**t yıkamadan çok cinsen tacize hazzırlık gibi görünüyor burdan. :oldie:

Jigsaw

Aileden
jesuswan demiş ki:
Sen gunde 3 defa mi siciyorsun? Ohaness,dana misin arkadas?
Bir insanın ömrünün ortalama 3 senesinin tuvalette geçtiğini biliyor musun? Buna bir de yıkama işlemini katarsan tuvalette ölürsün büyük ihtimal.

Ben ortalamalara uymayan bir insanım, haftada 1 tuvaletimi yaparım, fazla yemek yemem.

Jigsaw

Aileden
Hızlı ve Öfkeli demiş ki:
Beijo demiş ki:
ne alemsiniz yaw ilk önce tuvalet kağıdıyla bi tertemiz yapın sonra tahriş olmaması içinde elinizlede ıslatıp temizleyin...tırnak arasına pislik niye girsin poponu tırmala demiyoruzki Jigsaw... :mrgreen:
Zuahahah :twisted: :twisted:
Demek ki tırnakları pislenen insanlar sürekli bişeyleri tırmalamakta... İster istemez pislenir arkadaşım.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Jigsaw demiş ki:
jesuswan demiş ki:
Bir insanın ömrünün ortalama 3 senesinin tuvalette geçtiğini biliyor musun? Buna bir de yıkama işlemini katarsan tuvalette ölürsün büyük ihtimal.

Ben ortalamalara uymayan bir insanım, haftada 1 tuvaletimi yaparım, fazla yemek yemem.

Jigsaw demiş ki:
TwiLighT demiş ki:
Hiçbir konuda bu kadar ciddi yazılar yazıldığını görmemiştim
Bu sosyal bir yara, yıkama işlemi 5dk. sürüyorsa, her gün 3 kere tuvaletinizi yaptığınızı var sayarsak 15dk. eder. 1 haftada 105dk. 1 yılda 5460dk. yani 4 gün kadar. Tüm dünya milletleri bizden 4 gün önde, halkın tuvalet kağıdını nasıl kullanacağını öğrenmesi lazım.
Kendin soyledin..

Beijo

Bilgiliyim
Jigsaw demiş ki:
Hızlı ve Öfkeli demiş ki:
Beijo demiş ki:
ne alemsiniz yaw ilk önce tuvalet kağıdıyla bi tertemiz yapın sonra tahriş olmaması içinde elinizlede ıslatıp temizleyin...tırnak arasına pislik niye girsin poponu tırmala demiyoruzki Jigsaw... :mrgreen:
Zuahahah :twisted: :twisted:
Demek ki tırnakları pislenen insanlar sürekli bişeyleri tırmalamakta... İster istemez pislenir arkadaşım.
ama parmaklarınla ıslatıcaksın tırnaklarına fazla birşey girmez girse bile senin gibi düzenli , tertipli bi insanın temizlemeye üşeneceğini sanmam 3-4 dk anca tutar temizlemek...bana sorarsanki sen böylemi yapıyorsun hayır bende hayatta dokunmam çok iğrenirim neyse ince detaylara inmeyelim...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
jesuswan demiş ki:

Ben de o yuzden bu tepkiyi gosterdim... Bir insan gunde 3 defa siciyorsa,kendisinden suphe etmelidir...

Jigsaw demiş ki:

O yuzden bunlari bildirmene gerek yok... :P

bannedddd

Buralıyım
Sadece ilk şıkkı işaretleyenlerden tiksiniyorum. :) Ya orda bir sürü mikroplar var o öyle selpakla silinip kalır mı sizce ıyyy düşünmesi bile kötü. :/

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Adam gibi taharetlendikten sonra dokunursan zaten pislik olmayacagini gorursun... Sadece mikroplari arindirmak icindir o islem... Direk suyu eline al bokuna daldir demiyoruz ki...

Jigsaw

Aileden
jesuswan demiş ki:
Kendi popona dokunmaktan igreniyorsan,pissin demektir...
Popo günlük yaşamın bi parçası değil benim için. Pişik olmasın, tahriş olmasın, kokmasın yeter. :P Önemli olan eller, eli ne kadar temizlersen temizle kurtulamazsın bulaşan bakterilerden.

Elini ağzına götürürsün, poponu götüremezsin. Elinle yemek hazırlarsın, elinle mouse ve klavye kullanırsın. Elinle kapıları açarsın. O yüzden eli mümkün olduğunca temiz tutmak daha önemli. Bu da popo ile ne kadar az temasta bulunursa o kadar iyi sağlanır. Çünkü popoyu tamamen temizlemek ömrünü tüketir insanın. Tuvaleti işkence haline getirir.

bannedddd

Buralıyım
Beijo demiş ki:
jesuswan demiş ki:
Kendi popona dokunmaktan igreniyorsan,pissin demektir...
popoma dokunmaktan neden iğreneyim dışkımdan iğreniyorum senin dışkın temiz mi yoksa...?
Suyla yıkıyorsun nesinden iğreniyorsun bunun yahu elini güzelce sabunla hiçbir şeyin kalmaz. Ya yıkamadan temizlersen öyle durursa daha mı iyi gözünle görmediğin bir sürü mikrop ordan cıkmaz.

Ayrıca Jigsaw sen orda o pislikleri selpakla temizle ve kokmamasını bekle sonradan? İlginç..

Yukarı Alt