Kredi kartıyla ya da banka transferiyle ethereum alabileceğim bir yer var mı? Cex.io piyasanın çok üstünde fiyat çekiyor.
Coinmama | Buy Bitcoins with Credit CardKredi kartıyla ya da banka transferiyle ethereum alabileceğim bir yer var mı? Cex.io piyasanın çok üstünde fiyat çekiyor.
inanılmaz ya, daha yeni onaylattım kendimi cex.io'ya :(Coinmama | Buy Bitcoins with Credit Card
Cex.io'da artık Türk kartları banlı diye bir geyik var , ben enparayla deneme yaptım harbiden banlı. (Enpara banlamış cex.io değil.)
Bu sitede de kuveyttürk banlıymış diyorlar.
Bende dün bu saçmalık yüzünden giremedim , 13kdan alamadım şu an 18k...inanılmaz ya, daha yeni onaylattım kendimi cex.io'ya :(
ben de bunu buldum, hakkında kötü bir şey göremedim ama pek bilindik bir site değil. Kimlik foto falan gönderdim endişeliyim
Instant, easy and secure cryptocurrency purchases
Dün saat 11 de aldığım btc yi akşam 8 gibi gönderdiler xd. Hesap onayı baya hızlı ama.inanılmaz ya, daha yeni onaylattım kendimi cex.io'ya :(
ben de bunu buldum, hakkında kötü bir şey göremedim ama pek bilindik bir site değil. Kimlik foto falan gönderdim endişeliyim
Instant, easy and secure cryptocurrency purchases
bitit için mi diyorsun?Dün saat 11 de aldığım btc yi akşam 8 gibi gönderdiler xd. Hesap onayı baya hızlı ama.
Aynen. Bu arada bende en uygun alt coin almanın yolunu arıyorum ama düzgün bişey bulamadım şimdilik.bitit için mi diyorsun
Sırf bunu denemek için almıştım bende dün xd. Düşük miktarlarda çalışmıyor-. $25 dolarlık almıştım ama transfer miktarını işin içine katmadığım için $26,72 ödeyim 0.00144 BTC satın almış oldum. Normalde miktarın 0.00184 BTC olması lazımdı. Pazartesi günü daha yüksek miktarla tekrar deniyicem bakalım.ya bu bititin fiyatları ucuz geldi bana bititten btc alip paribuya aktarıp çeksek nasıl olur? xd
yani bir akıllı ben değilim de neden olmayacağını düşünüyorum bir sebep bulamadım
Öğrenciye yardım "1KDDjFXG93icjxFTxzdR4gBMa6F6CjrP2s" xd
Hack yeme yeter1101 tl bazında btc aldım bakalalım 1 hafta ve 1 ay sonraki kazancımı sizlerle paylaşıcam :)
ne kart var sende? enparayla hiçbir şey alınmıyor.Ulan bir altcoin alıcaz çektiğimiz sıkıntıya bak fiyatı 3.30 dan 5 e çıkmış bugün hala coinmama'dan hesap onayı bekliyoruz.
kartla alınan türk borsası duymadım ben hiç, havale ile alınıyor hala.Türk borsalarında da mı alınmıyor kartla artık?