- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Bende 40 dolar kazanmama rağmen düşüşle beraber 100 dolar zarara girdimMiningden 3-5 kuruş alıyorduk onlarda eridi =(

Bende 40 dolar kazanmama rağmen düşüşle beraber 100 dolar zarara girdimMiningden 3-5 kuruş alıyorduk onlarda eridi =(
Uzun vadede bende yükseleceğini düşünüyorum. Şimdiye kadar kazdıklarımı hep nakite çevirmiştim bundan sonrakileri $400leri görmeden çevirmem büyük ihtimal.Bende 40 dolar kazanmama rağmen düşüşle beraber 100 dolar zarara girdimYükselir diye düşünüyorum çünkü bitcoin düştü onunla beraber bütün altcoinler çöktü.
Belirttiğin rakam 2 gündeyse bence kabul edilebilir.@EnderGelisenOsasunaAtagi kaç eth oldu toplam?
65mh/s ile bir kaç gündür kazıyoruz anca iki kere 0.05 eth alabildik daha. şu anki eth/$ değeriyle müthiş zarardayız :)
Balances - ethermine.org - The fastest way to mine Ether
4 günde hacım bu rakam.Belirttiğin rakam 2 gündeyse bence kabul edilebilir.
0.05 = 13 dolar.
13x15 = 195 dolar. (ayda)
195 dolar = 700 TL
6 ayda = 4200 TL
5.000 masraf olsa 7 ayda parası çıkıyor , zorlaşma faktörü , eth'nin düşüşüyle diyelim ki 1 yıl oldu yani en kötü senaryo oldu. Bence bu en kötü senaryoyla bile iyi , bir yılda para ikiye katlanmış oluyor.
Kasma işinin yatırımla pek bir farkı yok , düşerse kaybedersin , artarsa kazanırsın. Yalnız 4 günde ele geçen miktar çok az , osasuna kendi bilgisayarıyla bile 3 dolar kazandığını söylüyordu.4 günde hacım bu rakam.
6200 6300 civarı masraf edildi. Elektriği de dahil ettiğimizde son hesabımızda (etheri 300den hesaplayınca) neredeyse 2 seneyi buluyordu masrafı çıkarmamız.
Kartların 2 sene çalışacağı garanti bile değilken 2 sene çalışıp 2 sene sonra hala tam performans verse de değeri çok düşecek kartların.
Benim anladığım bu mining işinde artık oturmuş coinlerden ziyade (bitcoin ve artık eth de mesela) kazılması kolay ve patlayacağına inandığın altcoinlere yönelmek lazım. Redditte bir kaç örneğini gördüm, değeri çok düşükken hush kasıyormuş adam, günde 20ye yakın hush kazmış bir ay. Kazdığı rig de sağlam bir şey değil yani bizimkinin 2 katı olsun. Geçenlerde hush 4ü bulduğunda da hemen hepsini çıkarmış elinden. Mis.
15 günde 0.23 kazmışım onları nakite çevirmiştim. $400 dolar civarlarındayken kartın günlük getirisi $6.60 civarlarındaydı şimdi $3 bile değil.@EnderGelisenOsasunaAtagi kaç eth oldu toplam?
65mh/s ile bir kaç gündür kazıyoruz anca iki kere 0.05 eth alabildik daha. şu anki eth/$ değeriyle müthiş zarardayız :)
Balances - ethermine.org - The fastest way to mine Ether
Cex.io 'da havale yöntemi var ama TR'den alır mı bilmiyorum. Bu arada cex'te 260'a çıktı tekrar.450den 225e kadar düşmüş kredi kartım yurtdışına kapalıymış başka türlü alamam mı? hazır fırsat gelmişken çekeyim diyorum.
Paribu dan BTC alıp aldığınız BTC leri Bittrexe aktararak satın alabilirsiniz. Şu an için ETH/BTC 240 dolar civarlarında Bittrexte.450den 225e kadar düşmüş kredi kartım yurtdışına kapalıymış başka türlü alamam mı? hazır fırsat gelmişken çekeyim diyorum.
O da çok karlı değil şu an.zcash kazabilirsiniz.
Hiç ücretli olacağını düşünmemiştim valla ethos'un , ilginçmiş.Yok windows 10 :) bir de ethosa para vermek istemedim, crackli de yok gibi