RunescapeHangi oyun?
RunescapeHangi oyun?
dönüşüm kesinleşti mi?Beyler o kadar dalmadan önce bu olaya Ethereum için 1Kasımda gerçekleşecek POS -> POW dönüşümüyle ilgili yazıları okuyun. ROI hesaplarınızı ona göre yapın.
Şuan sisteme giren her kart ile zorluk seviyesi artıyor, ama zorluk seviyesi artışı kadar fiyatı yükselmedi ethereum'un...
Yalan haber büyük ihtimal , sitelerin hiç birisinde böyle bir şey yok. Hepsi bugünün en düşük değerini 300 dolar olarak gösteriyor.
Etherin kıymete binmesinin sebebi büyük ihtimalle Putin. Geçenlerde açıklama yaptı ve Rusya olarak destek veriyoruz mağazalarımızda Ethereum kullanılması için çalışmaları başlattık dedi. Ondan sonra 2 katına fırladı.Kesin mi bilmem ama kesin olmasa bu kadar kıymete binmezdi sanırım ethereum
Olay sadece Gdax borsasında yaşanmış. Genel olarak ethereum'un değerinde bir düşme olmamış fakat o borsada birisi elinden yüklü miktar çıkarmış. Konuşulanlar bu şekilde, otomatik satım ayarlayıpta bütün coinlerini kaybettiğini yazanlar var.Yalan haber büyük ihtimal , sitelerin hiç birisinde böyle bir şey yok. Hepsi bugünün en düşük değerini 300 dolar olarak gösteriyor.
Gdax'a da baktım ama orada da 300 altına düşmemiş 24 saat içerisinde. Büyük ihtimal siteyle ilgili bir sorun falan oldu , sonra düzeltildi , o arada mağdur oldu millette.Olay sadece Gdax borsasında yaşanmış. Genel olarak ethereum'un değerinde bir düşme olmamış fakat o borsada birisi elinden yüklü miktar çıkarmış. Konuşulanlar bu şekilde, otomatik satım ayarlayıpta bütün coinlerini kaybettiğini yazanlar var.
Normal bi durum:rigimiz sonunda stabil oldu gibi, bu gece ilk defa tüm gece çalışacak
3 tane rx580 ile 66MH/s alıyoruz tüm modlama uğraşlarına rağmen arttıramadık ne yaparsak yapalım düşüyor hash rate
şu anki hızla çok kârsız gözüküyor ama biraz daha deneyeceğiz
![]()
insanlar bu gün itibariyle modlu rx580leriyle 29,8 mh/s seviyelerini görebildiklerini söylüyorlar, bazıları windows bazıları ethos ile aldığını söylüyor. yalan diyeceğim ama bunu bir kişi değil baya bir insan söylüyor...30mh/s lere çıkan varDI, R580 lerle 30mh/s civarı görmüyoruz biz artık :)
Modladığımız kartlar hep sorun çıkardı, ya stabilitesini kaybetti ya başka sorunları oldu, ya windowsa abidik gubidik hatalar verdirdiler... Şu an orjinal bioslarıyla modsuz çalıştırıyoruz...
6 ay bence iyi bir zaman. 6 ayda paran ikiye katlanacak.insanlar bu gün itibariyle modlu rx580leriyle 29,8 mh/s seviyelerini görebildiklerini söylüyorlar, bazıları windows bazıları ethos ile aldığını söylüyor. yalan diyeceğim ama bunu bir kişi değil baya bir insan söylüyor...
işin kötüsü modlayıp stabil bir şekilde 3 karttan total 90mh/s alsam bile ROI 5-6 ayı bulacak, o da zorluğun sabit kalacağını düşünerek. Kazacak başka bir şeyler bakıyorum şu an..![]()
Düşedebilir ama yinede 6-7 ay hatta 1 yıl bile parayı çıkarmak için güzel bir zaman. Faize yatırdığın para 10 yılda iki katına çıkıyor ancak :)Tanesini aldığın 1700'e göre hesaplayınca 5 ayda amorti edeceğini düşünüyorum. Birde eth'in yükseleceğini düşünüyorsan, kazdıklarını saklaman yararlı olacaktır. Bir yükselse 3 ayda çıkar parası :)
Miningden 3-5 kuruş alıyorduk onlarda eridi =(Ethereum tam 450 dolardan , 230 dolara kadar düştü ve düşmeye de devam ediyor.Bitcoin'de 3000 dolardan 2.400 dolara kadar düştü.
Ethereum'a yatırım yapanların parası son iki günde yarı yarıya eridi.