Silkroaddaki ilk charımdır MaNYaKS
Kısa ve öz silkroaddaki ilk charım,daha sonra alexander king olmuştum tabikide
Kısa ve öz silkroaddaki ilk charım,daha sonra alexander king olmuştum tabikide tabi iş güç yok bürodaNiNCaSu demiş ki:![]()
![]()
Silkroaddaki ilk charımdır MaNYaKSİsmi biraz ergence koymuşum ama o zamanlar dj manyaks vardı ona özentiydik sanırım
Maillerime bakarken buldum seneler önce göndermişim kendime aklıma geldi o günlerde ne günlermiş be
![]()
İş sabah başlıyor olimmUfck demiş ki:tabi iş güç yok bürodaNiNCaSu demiş ki:![]()
![]()
Silkroaddaki ilk charımdır MaNYaKSİsmi biraz ergence koymuşum ama o zamanlar dj manyaks vardı ona özentiydik sanırım
Maillerime bakarken buldum seneler önce göndermişim kendime aklıma geldi o günlerde ne günlermiş be
![]()
işsizlik neler yaptırıyor adama
![]()
Napayım şimdi eve gitmeye üşeniyorum büroda yatayım sabahleyın buradan hallederim işleri Sekreterin ile mutlu çalışmalar mutlu işlerNiNCaSu demiş ki:İş sabah başlıyor olimmUfck demiş ki:tabi iş güç yok bürodaNiNCaSu demiş ki:![]()
![]()
![]()
işsizlik neler yaptırıyor adama
![]()
Napayım şimdi eve gitmeye üşeniyorum büroda yatayım sabahleyın buradan hallederim işleri
![]()
Seneler önce 50+ olan 70 cap zamanı.Sonra 80 geldi vs. Bende unuttumLenneth demiş ki:'bir zamanlar' diyince 70 cap felan sandım, yeniymiş daha ^^
Lenneth demiş ki:Bugün eski konuları hortting yapma günü sanırım herkes en eski konuları hortlatıyor![]()
İlk ManyaKS sonra kral_tr sonra Evil_Dead Sonra CollaTeraL sonra falan filanMr. Mojo Risin' demiş ki:Alexander'da ben de senelerce oynadım. Senin nick neydi Hüseyin abi?
En eskisi buRedd demiş ki:
O zaman daha yenisinNiNCaSu demiş ki:En eskisi buRedd demiş ki:![]()
NiNCaSu demiş ki:İlk ManyaKS sonra kral_tr sonra Evil_Dead Sonra CollaTeraL sonra falan filanMr. Mojo Risin' demiş ki:Alexander'da ben de senelerce oynadım. Senin nick neydi Hüseyin abi?![]()
Hortlıcak konu ama kral_tr nicki çok hoşuma gittiNiNCaSu demiş ki:İlk ManyaKS sonra kral_tr sonra Evil_Dead Sonra CollaTeraL sonra falan filan![]()