Mr. Mojo Risin'

SadrazaM ve AsiVeAsil'i hatırlıyor musun?^^
Sadrazam tr mi? yoksa sadrazam mı? Mustafayı hatırlıyorum.AsiveAsili iyi hatırlamıyorum amaMr. Mojo Risin' demiş ki:SadrazaM ve AsiVeAsil'i hatırlıyor musun?^^
AsiVeAsil diye birini tanıyorum bowcuydu sanırımMr. Mojo Risin' demiş ki:SadrazaM ve AsiVeAsil'i hatırlıyor musun?^^
Evet bowerdı Alexander'da^^CezaAlp demiş ki:Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
AsiVeAsil diye birini tanıyorum bowcuydu sanırımMr. Mojo Risin' demiş ki:SadrazaM ve AsiVeAsil'i hatırlıyor musun?^^![]()
Hangi server?
CezaAlp hatırladım la seni cavede kasardım sizi hehe bak işte güzel anılar bunlar astsubay falan bilmiyorum ki valla çok oıldu bırakalı sroyu ama çok güzel oyun sayesinde realden dgörüştüğüm dostlarım oldu :)CezaAlp demiş ki:Taxisine girerdim benimde charım vardı orda zamanında 54 lvl glavier CeZa_Alp diye
He ya birde __AsTSuBaY__ diye esmer abim vardı acaba ona ne oldu![]()
aynenNiNCaSu demiş ki:Seneler önce 50+ olan 70 cap zamanı.Sonra 80 geldi vs. Bende unuttumLenneth demiş ki:'bir zamanlar' diyince 70 cap felan sandım, yeniymiş daha ^^Ne charlar geldi , ne charlar geçti.