Silkroaddaki ilk charımdır MaNYaKS

tabi iş güç yok bürodaNiNCaSu demiş ki:![]()
![]()
Silkroaddaki ilk charımdır MaNYaKSİsmi biraz ergence koymuşum ama o zamanlar dj manyaks vardı ona özentiydik sanırım
Maillerime bakarken buldum seneler önce göndermişim kendime aklıma geldi o günlerde ne günlermiş be
Kısa ve öz silkroaddaki ilk charım,daha sonra alexander king olmuştum tabikide
![]()
İş sabah başlıyor olimmUfck demiş ki:tabi iş güç yok bürodaNiNCaSu demiş ki:![]()
![]()
Silkroaddaki ilk charımdır MaNYaKSİsmi biraz ergence koymuşum ama o zamanlar dj manyaks vardı ona özentiydik sanırım
Maillerime bakarken buldum seneler önce göndermişim kendime aklıma geldi o günlerde ne günlermiş be
![]()
işsizlik neler yaptırıyor adama
![]()
Sekreterin ile mutlu çalışmalar mutlu işlerNiNCaSu demiş ki:İş sabah başlıyor olimmUfck demiş ki:tabi iş güç yok bürodaNiNCaSu demiş ki:![]()
![]()
![]()
işsizlik neler yaptırıyor adama
![]()
Napayım şimdi eve gitmeye üşeniyorum büroda yatayım sabahleyın buradan hallederim işleri
![]()
Seneler önce 50+ olan 70 cap zamanı.Sonra 80 geldi vs. Bende unuttumLenneth demiş ki:'bir zamanlar' diyince 70 cap felan sandım, yeniymiş daha ^^
Lenneth demiş ki:Bugün eski konuları hortting yapma günü sanırım herkes en eski konuları hortlatıyor![]()
İlk ManyaKS sonra kral_tr sonra Evil_Dead Sonra CollaTeraL sonra falan filanMr. Mojo Risin' demiş ki:Alexander'da ben de senelerce oynadım. Senin nick neydi Hüseyin abi?
En eskisi buRedd demiş ki:
O zaman daha yenisinNiNCaSu demiş ki:En eskisi buRedd demiş ki:![]()
NiNCaSu demiş ki:İlk ManyaKS sonra kral_tr sonra Evil_Dead Sonra CollaTeraL sonra falan filanMr. Mojo Risin' demiş ki:Alexander'da ben de senelerce oynadım. Senin nick neydi Hüseyin abi?![]()
Hortlıcak konu ama kral_tr nicki çok hoşuma gittiNiNCaSu demiş ki:İlk ManyaKS sonra kral_tr sonra Evil_Dead Sonra CollaTeraL sonra falan filan![]()