Kayıt
23 Şubat 2007
Mesajlar
602
Beğeniler
0
Şehir
wherever you want
Evet karakterleri forum üyelerinden oluşturmayı düşündüğüm bir hikaye yazmak istiyorum elbette fantastik birşey olacak , benzer hikayelerde yazacağım , bu başlangıç olur diye düşünüyorum . İki üç günde bir sayfa filan yazmayı planlıyorum ; nicki güzel olan arkadaşların başvurularını bekliyorum ; yalnız isminizi bana verdiğinizde üzerinde hiçbir hakkınız kalmayacaktır öncelikle bunu belirteyim yani demek istediğim sizi kılıç ustası bir kahraman , gözü dönmüş bir sapık , kiralık katil bir travesti ya da gecede yüz adamla yatan fahişe bir hatun yapabilirim (iyi düşünün :lolmuch: ) İşte hikayenin girişi devamı nasıl gelir Allah bilir Cool

________________________ŞEYTAN KODLARI____________________________
_______________Giriş Bölümü : Yakmayan Ateşin Efendisi__________________

--------------------------------------------------------------------------------

Eski zamanlarda , çok eski zamanlarda , Dünya daha ilk yıkımını yaşamamışken , adem oğulları soğumuş ateşten yaratılmamışken , canlı ateşler dünya üzerinde yürürken başladı bu hikaye .

Baş kahramanı ileride cehennemin köpeklerine binecek bir zebaniydi , niye hikayeye seçildiğini hiç bilmedi ; ne olduğunu ya da neye yaradığını hatta neye benzediğini hiç bilmedi ; bildiği iki şey vardı ateşten doğduğu ve üç başlı köpeği zincire vurup efendisi olacağıydı , eski alev ırkı hayatını sorgular , amacını arardı . Aslında yaratılışları gereği ne yapacakları Tanrı tarafından kendilerine bildirilmiş , içlerine yerleştirilmişti . Onlar geleceğin dünyasını biçimlendirecekler ; bir ateş denizi olan Dünya ya şekil vereceklerdi . Niceleri isyan etti , niceleri itaat etti bazıları da ne isyan ne de itaat etti ; işte o ırkın hikayesi ateşle başladı soğmuş ateşle bitti ama zebani Zelb in hikayesi hala devam eder o bu topraklarda yaşayan en eski varlıktır ...................................................... :lolmuch:


Karakter Tanıtımı ;

Xem :-Resim Silinmiş.Mai nin patron , En eski zincirenmişlerden biri , orta çağ fransasında doğduğunu biliyoruz ; yeryüzünde kullanılan dillerin neredeyse hepsinde uzman , kullandığı metaryel rüzgar . Yer altında bilinen (Zelb in verdiği ) isimle çığlıkların efendisi ; Zelb e karşı neden savaştığını bilmiyoruz .

Zardock :-Resim Silinmiş.Eskiden Xem için çalışmış o da eski bir zincirlenmiş , tam bir beyfendi , ingiliz aksanı ile konuşuyor inkar etsede mai den hoşlanıyor ; kullandığı metaryel zincirler .

Extra:-Resim Silinmiş.O da eskiden Xem için çalışmış sürekli aktif olmasada hala piyasada ; İstanbul da ve Dünya da dönen bütün pis işler ilk onun kulağına çalınır , bütün bilgiler ilk ona ulaşır . Eski zincirlenmişlerden biridir , İngiliz edebiyatına ve İtalyan mutfağına düşkündür .Metaryal olarak bütün enerji dalgalarını belli oranlarda kullanabilir , ilüzyon ve hipnoz özel yetenekleridir . İstanbul un gözde gece mekanı Lilium da müdürlük yapmaktadır .

Ronin:-Resim Silinmiş.Android , epey bir örgütle bağlantısı var , Eski bir model , diplomatik pazarlık işleri için tasarlanmış çoğu insandan daha duygusal , silah koleksiyoncusu , avrupa birliği 4. dünya savaşını kaybettiği günden beri çeşitli kuruluşlarda çalışmış ama son yarım yüzyıldır kartlarını xem için oynuyor.


Jigsaw:-Resim Silinmiş.meyhaneci , bir zincirlenmiş olmamasına rağmen metaryel olarak suyun bütün formlarını kullanabiliyor , Xem e büyük bir sadaket ile bağlı küçükken kendisini Xem in büyüttüğü dışında birşey bilmiyoruz .


Efendi:-Resim Silinmiş.Efendi :Gezgin bir sihirbaz , eski zincirlenmişlerden , kendisini ileride göreceğimizden eminim metaryeli tam olarak belirgin değil her türlü eşyayı kullanıp patlayıcıya dönüştürebiliyor favori nesnesi iskambil kağıtları .


Dampyre:-Resim Silinmiş.Bu dönemin yeni İnstant Prodigy si , mai ona supi diyor , güçlerinin tam olarak ne olduğunu kendisi bile bilmiyor , daha kendini hiç göstermedi , Xem onu korumaya çalışıyor ; Zelb de ele geçirmeye . Bütün sa vaşlar onun etrafında dönüyor , Çilekli süte bayılıyor onun dışında da birşey yiyip içmiyor .

Scrame :-Resim Silinmiş.Kendisini ilk defa Lilium u havaya uçururken görüyoruz , extra nın eski sevgilisi .Lilium u yerle bir etme sebebi olarak extra nın ayrılırken en seviği dantelli tangasını çalması olduğunu iddia ediyor. Dr.Noo nun çalıştığı örgüt için çalışıyor .Tam bir afet , lükse düşkün , pahallı parfümler ve ufak silahlar ilgi alanı .

Sagopa:-Resim Silinmiş.Otto ile aynı anda Zelb e katıldılılar sakin bir yapısı var pek konuşmaz , Zelb le iyi anlaşıyor çünkü öldürme içgüdüsünü Zelb in anladığını sanıyor , kullandığı metaryel gölgeler .


Son:-Resim Silinmiş.Mai nin küçük kardeşi , ablasının bir kreşte çalıştığını sanıyor , yatılı bir lisede okuyor .Hocalar gerizekalı olduğunu sanıyorlar ama aslında bir dahi , borsadan kazandığı (Türkiye nin iç borç açığını kapayabilecek ) küçük bir servete sahip . Ağır silah koleksiyoncusu , tam bir psikopat .

Mai:-Resim Silinmiş. yorum ya da hakkında herhangi bir bilgi yok.

Last_OTTO : Zelb in son zincirlediklerinden biri , metaryeli bitkiler , dengesz bir yapısı var .

Beijo : Efendinin yardımcısı yetenekli bir ip cambazı , tam bir değerli taş delisi ; kızıl kedi lakabı ile tanınan dünyaca ünlü bir mücevher hırsızı.

Dr.Noo : Tam bir kaçık bilim adamı , instant ı kendi araştırmaları için istiyor , kendisini Çin-Amerikan ortak cumhuriyeti destekliyor.


Fotosu eksik kalanları da en kısa sürede tamamlamak dileği ile :mrgreen:


Şeytan Kodları No 1 : Karaköy Meyhanesi

Yer : İstanbul Karaköy de bir meyhane ...
Tarih : 4 şubat 2187 ...

-Söylentiler doğru mu , Zelb in tekrar ortaya çıktığı ?
-Bir kısmı .
-Nasıl yani bir kısmı , lanet olsun nereye gidiyorsun .
-Biraz hava almalıyım , yarın görüşürüz Xem .
-Bekle lanet herif ben artık eskisi kadar genç değilim ...Seni aşağılık android , yine kayboldu .

-Usta kapatıyoruz ..?
-Bana bir ufak daha getir , hesaba yaz ...
-Usta valla patron oyacak beni gözünü seveyim , kapatıyoruz .
-Len oğlum sen yeni misin burada , git getir benim ufağı .
-Abi patron ...
-Siktirtme lan patronunu , getir benim ufağı kitle kapıları git .

-Hadi lan it kalk , öde hesabını siktir git kapattık diyoruz sana ...
-Sen buranın yeni müdürü müsün ?
-Sanane lan ,
-Jiggy nerede , onu yolla bana ?
-Ulan bela mısın sen , arghhh kalbim ...

-Genç , nerede benim ufak , su getirmene gerek yok .
-Patron , patron neyin var , usta , usta gözünü seveyim kalk , USTAAAAA...
-Genç Jiggy i çağır bana , şu leşide gözümün önünden çek , manzarayı bozuyor.

-Lan oğlum bu devirde sağlam adam bulmak ne kadar zor bilmiyor musun nereden bulacağım şimdi ben yeni müdür ?
-Doldur be Jiggy , şu genci yaparsın olur biter ,
-Allah tan mekan boştu , niye geldim diye haber yollamıyorsun arkaya .
-Sittir lan yarım saattir bizi izliyordun , Ronin i gördün değil mi ? Kıyamet habercisi gibi ...
-Ne anlattı ?
-Sana anlattıklarından fazlasını değil .
-Doğru muymuş , cevap verdi mi ?
-Cevaptan çok soru verdi ama gerçekten yeniden cehennemin köpekleri serbest kalmış gibi görünüyor .
-Nereden yeryüzüne çıkmışlar acaba ?
-Kayserinin dört beş km uzağındaki bir kasabadan gibi gözüküyor , sağ kalan olmamış ufak bir çocuk dışında .
-Lanet Zelb bu sefer neyin peşinde acaba .
-Hiçbir fikrim yok ama köpekler zincirlerinden kurtulduysa yeni katılanlar kesinlikle olacaktır .
-Peki şu çocuk , şimdi neredeymiş ..?
-Şu an için söylememeyi tercih ederim , tazele jiggy ...
-Anlıyorum , peki sence çocuk şeyyy ... Buz ..?
-İki yüzyıldır birlikte içiyoruz hala buzsuz içtiğimi öğrenemedin mi , su da koyma ...
-Çocuk , gerçekten olabilir mi ?
-Bilmiyorum .

_____________________


Şeytan Kodlar No 2 : İnstant Prodigy


- Ufaklık ben işe çıkıyorum ben ya da Xem dönene kadar bir yere kıpırdama tamam mı ?
- Iııııırghhh ... ıh
- Ah böyle üzgün durma beni de üzeceksin , makyajımın bozulmasını istemezsin değil mi , mai ablacık işe gidiyor artık uslu dur tamam mı ?
- Evil or Very Mad Arrow Mad (*seni aşağılık tekerlek çöz beni )
- Ağzın doluyken konuşmamalısın ufaklık yoksa mai ablanı sinirlendirebilirsin .
- Mai ne yaptığını sanıyorsun sana çocuğa göz kulak ol dedim , boğarcasına bağla demedim .
- Hıh ... Bunu o küçük şeytana söyle , ve evime de kapıdan gir benim bir özel hayatım var duvarlardan geçen birini görmek istemiyorum .
- Özel hayat mı ? Ne zamandan beri eve iş getiriyorsun , hahahaa .
- Ben dışarı çıkıyorum , dönüğümde gitmiş olursan seni öldürmek zorunda kalmam .
- Dönerken çocuğa yiyecek bir şeyler getir , unutma ok ?

İşte İstanbul a yağmur yağıyor yine , gece çöküyor . Mai köşeyi döndü , bir pubdan içeri girdi işte sapığı yine orada bekliyordu . Aslında bu gece çalışmayacaktı ama Xem tam da tatil gününde şu çocukla çıka gelmişti , bir şey diyemezdi güçlerini biliyordu ; zaten gerçek işinden olmak da istemiyordu , Xem bilgi toplamasını istemişti , biraz değişiklikten zarar gelmezdi bugün kimseyi öldürmesem de olur diye düşündü .Bilgi toplamanın en güzel yolu Aksaray dan aşağı arkadaşları bir bir ziyaret etmek olurdu , eh biraz eğlenceye hayır diyecek hali de yoktu . Xem ile işleri on yıldan fazladır telefondan yürütüyorlardı . O bilgileri yolluyor Mai de önce kurbanıyla bir gece geçiriyor , sabah olunca da arta kalanları poşetleyip yakındaki bir çöp tenekesine bırakıyordu . İşler böyle yürüyordu ama büyük bir şeylerin yaklaştığı belliydi bunu Xem in gözlerinden okuyabiliyordu .Acaba şu Zardock ta neyin nesiydi ? Xem eski bir dost demişti , sadece İstanbul a gelip gelmediğini öğrenmek istiyordu , iyi de bunun ne önemi vardı .

-Naber extra tatlım nasıl gidiyor ? Benim için yeni birşeylerin var mı ?
-Senin için her zaman bir şeylerim vardır bilirsin güzelim , ne dersin bu akşam bana gidelim mi ?
-Biliyorsun tatlım uzun ilişkilerin kadını değilim , üzerinden geçtikten sonra sabah senden geriye pek bir şey kalacağını zannetmiyorum onun için başka bir gece umarım ...
-Barmen bize iki tane blood eye margarita ...
-Oooo ne oldu bugünlerde kadın içkilerine mi merak sarmaya başladın ?
-Eh gece daha yeni başlıyor senle olduğumu düşünürsek de hafif başlamak iyi olacaktır .
-Extra bugünlerde hiç kulağına Zardock ismi çalındı mı ?
-Hmmm , çok tanıdık geliyor ; Neden soruyorsun ki ?
-Herhalde bana prodigy infant (mucize çocuk)hakkında bir şey bilmediğini söylemeyeceksin .
-Hadi mai benimle oyun oynama , sen beni en başa saklamazsın buraya gelmeden önce mutlaka bir iki bara daha uğramışsındır , çıkar ağzındaki baklayı .
-Xem geri geldi ; dediğine göre cehennem itleri artık bağlı değilmiş .
-Şaka yapıyorsun , aman tanrım bu bilgi milyonlar değerinde . Bu gecenin şanslı gecem olduğunu biliyordum .
-Sıra sende , söyle bakalım kimin nesi şu Zardock .
-Dediklerine göre fransız mafyasının tetikçiliğini yapıyormuş , şu kayseri olayından iki gün önce Türkiye ye giriş yapmış .Sanırım bu da senin şansız gecen .
-Neden ?
-Gerçekten bilmiyorsun değil mi , ahahaa şu Xem harbiden çok kurnaz bir ihtiyar . Xem için on yıldır çalışıyorsun değil mi ?
-Evet be adam ne biliyorsan söyle delirtme beni .
-Ahaha her şey tekrardan başlıyor , yaşasın gerçekten şanslı günümdeyim .
-Aletine takım çantan ile birlikte veda etmek istemiyorsan hızlı konuş .
-Eh belki söylemenin zamanı gelmiştir , Zardock eskiden Xem için çalışıyordu tıpkı benim gibi , gerçi ben hala çalışıyorum ama çok aktif değilim .
-Sen , sen Xem için mi çalışıyorsun ? İyi de nasıl olur ?
-Eh eskiden senin yerini Zardock dolduruyordu , ben arka plandaki isimdim genellikle bilgi toplar operasyonlara ender katılırdım .
-Nasıl olur ,anlamıyorum .
-Görünüşe bakılırsa ekip yeniden toplanıyor ama Xem zardock a pek güvenmiyor olsa gerek seni bilgi toplaman için yolladığına göre bizim bilmediğimiz birşeyler olmuş olmalı ya da hala olmakta .
-İçki için sağol extra eve dönmeliyim .
-Heeyyy daha yeni başlamıştık , hani bana gidecektik ... Öfff en azından bir öpücük verseydin .


________________________________


Şeytan Kodları No 3 : Hemaphrodit Lady


Son sigara da çok tatlı oluyor be ; diye düşündü , köşe başındaki lamba yanıp yanıp sönüyordu . Xem köşeyi döndü , son bir nefes aldı , izmariti yere attı . Eh bu kadar zaman ve bu kadar olaydan sonra cennete gitmeyi planlamıyordu . “Not sistemini bilmiyorum Tanrım ama herhalde bu dersten kaldım “ diye sesli olarak yorumda bulundu . İçindeki ses ; olsun en azından son soruyu biliyorsun ; dedi . Kendi kendine güldü , sokak lambası söndü .


“Puşt , bunca zamandır kaç kişiyle oynuyordun ? Benim rolüm neydi ? Bu Zelb ne sikim bir şey ... Neden her şeyden en son haberim oluyor ? Şimdi eve dönüyorum ve sen gitmişsin , üstelik bu kadar çok cevapsız soru varken bir de başıma bu sidikli veledi bırakıyorsun . Lanet olsun sana Xem “ .


Bulun onları , acımayın. Tanrı bu dünyadan mucizelerini çoktan çekti .Şimdi gidin ve size söylediklerimle geri gelin ! Hata kabul etmem , geçen seferki hatalarınızı tekrarlamayın ve eğer karşınıza eski zincirlenmişler çıkarsa acımayın , şimdi gidin .


Zardock köşede durmuş lüks apartmana bakıyordu bu kız boş değildi en başından beri onu izlediğini biliyordu . “ Acaba Xem benden bahsetti mi ? ” diye aklından geçirdi .Gerçekten ilgi çekiciydi , kız onun varlığını hissedebiliyordu . Kendisini göremediğine emindi ama belki Xem anlatmıştı , emin olamıyordu açık mı olmalıydı yoksa sadece çocuğu kaçırsa yeterli mi olurdu . Hayır kız faydalı olacaktı , Xem bunu biliyor olmalıydı ama yinede garipti , ne Xem in varlığını hissediyordu ne de çocuğun güçlerini . Orada olduğunu biliyordu ama bu çocuk diğer instant lardan farklıydı sanki . Neden bu işe tekrar bulaşmıştı ki galiba bir zincirlinin kaderiydi bu .İronik olacaktı , hissediyordu yakındı . Doğduğu şehir güzel İstanbul aynı zamanda öldüğü şehir İstanbul eh bitirmek için daha anlamlı bir yer olamazdı herhalde .

Mai pencereden dışarı bakıyordu , birilerinin onu izlediğine yemin edebilirdi ama hiç hareket yoktu aslında birkaç günlüğüne ortalıktan kaybolmak iyi olurdu ama Xem piyasada gözükmüyordu hem yanında bu veletle hiçbir yere ayrılamazdı . Banyoya girdi , üstündekileri çıkardı , küveti doldurdu . Biraz rahatlamalıydı çocuk uyuyordu , Xem hala dönmemişti , lanet olsun kimbilir ne işler karıştırıyordu . Suyun altına daldı , kendini boğmaya niyeti vardı sanki , nefes nefese kafasını sudan çıkardı , yavaşça ayağa kalktı ; karşısında gri pardösülü biri duruyordu ...

-Selam bayan pardon bayım , şey ...
-Sen ...
-Şey sanırım böyle bir giriş yapmamalıydım , kabalığımı affedin , beni tanıyanlar Zardock diye hitap ederler .
Zardock un yüzü kızardı böyle bir görüntü ile karşılaşmayı beklemiyordu , yerdeki havluya uzandı anda yanağında soğuk metali hissetti
-Sanırım beni yanlış anladınız , buraya sadece ...
-Ne için geldiğini biliyorum , sadece konuşmamıza eski dostumu da davet etmek istedim tabiki sizin için bir mahsuru yoksa .
-Bana doğrultmadığınız sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum , acaba ... üzerinize birşeyler giymeniz mümkün mü ?
-Sıkılmanıza gerek yok doğuştan hermaphroditim yani her duruma uyum sağlarım .
-Sanırım bu konuşmaya kuru bir yerde devam etsek daha uygun olacak .
-Önden buyrun ,

İçeri geçtiler çocuk gürültülere uyanmamıştı ya da numara yapıyordu , mai bir sigara yaktı ve bacak bacak üzerine atıp zardock un karşısına oturdu . Bir süre birbirlerini izlediler , mai ayağa kalktı ve portatif bara doğru yöneldi ;

-Kusuruma bakmazsanız bir şeyler içeceğim siz bir şey arzu eder miydiniz ?

Zarrdock un bakışları mai nin mükemmel bacaklarından yukarılara doğru tırmandı , kusursuz bir fiziği vardı . Şekilli kalçaları , beline kadar dökülen siyah , uzun saçları vardı , göğüsleri ıslak havlunun altında sıkıştırıldıkları yerden fırlamaya can atıyordu , loş ışıkta bir pırlanta gibiydi , nefes kesiciydi . Mai güldü , Zardock ta .
- Lütfen , herhangi bir likör yeterli olur .
- Herhalde fransız mamulü bir portakal likörü size iyi gelecektir , yanılıyor muyum ?
- Mükemmel olur , Xem in nerede olduğunu bilmiyorsunuz sanırım yoksa biliyor musunuz ?
- Sanırım bunun şu an için bir önemi yok , bu saatte evimi sadece Xem için onurlandırdığınızı söyleyip beni üzmeyeceksiniz herhalde .
- Aslında çocuk için gelmiştim ama sizle de konuşmak istediğim şeyler var daha doğrusu tamamlamanızı istediğim şeyler ...
- Lütfen devam edin ... dedi ve likörü uzattı .
- Hımmm oldukça hoş ,
- Beğendiğinize sevindim , evet sizi dinliyorum neyi tamamlamamı istiyorsunuz ve çocuğa niye ihtiyacınız var ?


___________________________


Şeytan Kodları 4 : A Hot Kiss

Beşiktaş , mai nin apartman dairesi , saat 02:35

- Öncelikle Xem in gerçekten nerede olduğunu bilmiyor musun ?
- Bilmem mi gerekiyor ?
- Anlıyorum , sana karşı açık olmadıkça bir şey öğrenemeyeceğim .
- Beni buraya Xem çağırmadı , kendi isteğim ile geldim .Xem in neyi planladığını ve nerede olduğunu bilmiyorum .Bildiğim tek bir şey var ...
- Biraz daha likör , susmayın devam edin lütfen ,
- Yaratılış efsanesinde anlatılanları bilir misiniz bayan Mai ?
- Sanırım sizin ağzınızdan dinlemek heyecan verici olacaktır .
- Anlıyorum en başından başlamak gerekirse ... (*)
- Yani sen bu hikayeye inanıyorsun ve şu instant meleklerinden birisin ...
- Sanırım şeytan demek daha doğru olur ,
Odada bu sözleri takip eden soğuk bir rüzgar esti , Mai aralarındaki sehpayı tekmeledi , Zardock son anda kendini yana attı ama Mai çoktan odayı baştan başa geçip silahına ulaşmıştı , Zardock hiçte korkmuşa benzemiyordu hatta sahnenin tadını çıkardığı söylenebilirdi . Mai nin bornozu yere düşmüş , damarlarında dolaşan andrenalin ile göğüs uçları dikleşmişti , sahnenin mükemmelliğini bozan tek şey elinde tuttuğu uziydi .Mai tetiğe yavaşça dokundu , hafif ama etkili bir silahtı . Zardock un biraz önce oturduğu kanepenin parçaları havada uçuşuyordu , Mai neden bütün kibar erkeklerin etrafından yok olduklarını şimdi daha iyi anlıyordu , bir süreliğine çocukla birlikte yok olmalıydılar ; eh bu deli saçması hikayeye inanan başka kaçıklar olma ihtimali vardı . Döşemede yatan Zardock a bakmamak için arkasını döndü .Tam suratının ortasına çelik gibi bir yumruk yedi , havada tam bir takla attıktan sonra karşı duvara çarpıp kendinden geçti ...

Lilium , saat 01:46

-Black paradise ...
-Üzgünüm hanım efendi , gece yarısından sonra kokteyl servisi yapmıyoruz ,
-O zaman duble iskoç buz koymayın .
-Hemen efendim ...
-Burası her zaman böyle sakin midir ?
-Şaka yapıyorsunuz herhalde bu gece buraya girebildiğinize göre özel gecelerden haberiniz vardır .
-Evet hatta bu gecekini ben organize ediyorum .
-Çok affedersiniz Extra beyin konuğu olduğunuzu bilmiyordum ... Buyrun viskiniz .
-Extra nın şu an nerede olduğunu bilmiyorsundur , değil mi ?
-İşte şurada hanım efendi , köşede beyaz takım elbiseli .
-Teşekkürler , şovun tadını çıkarmayı unutma ,
_______

- Extraaa darling , ¿Cómo estás? **
- Scrame darling bien , excelente ,süper *** seni hangi rüzgar attı buraya , aman Tanrım hiç değişmemişsin .
- İş gezisi diyelim , eee neler yapıyorsun , burayı işlettiğini söylediler .
- Evet artık daha sakin bir hayat sürüyorum , bunların sana ne kadar yakıştığını unutmuşum , deriler hala ilgini çekiyor sanırım , eğer İstanbul da bir süre daha kalacaksan daireme gelmesin güzelim evimde müthiş bir koleksiyon seni bekliyor .
- O kadar kalacağımı sanmıyorum , şovun tadını çıkar tatlım , iyi eğlenceler .
Arkasını döndü ve çıkışa doğru ilerledi , Extra arkasından bakıyordu .Sarı saçlarını kısa kesmiş kızıla boyamıştı , neredeyse onu tanıyamayacaktı , Extra içini çekti , şanslı gecesiydi , gülümsedi ve önünde süzülen fıstığın şekilli kalçalarına baktı ; bir şeyler demeliydi , bu fırsatı kaçıramazdı .
- Hey o benim lafımdı , nereye gidiyorsun bir iki saate işim bitmiş olur tatlım ...
Scrame arkasını döndü , kısa saçlarını savurdu Extra ya yaklaştı , dudaklarına yapıştı , aman Tanrım ne ateşli bir hatundu Extra nın dizleri titredi , Scrame Extra nın telefon zannettiği ufak bir şeyi eline tutuşturdu .Arkasına bile bakmadan mekandan çıktı , Extra birkaç saniye öpücüğün sıcaklığıyla olduğu yerde sallandı , telefona baktı ama telefon değildi .Ufak bir ekrandı ve geriye sayıyordu ...7...6...5...4...
...kiss
...kiss
...kiss
Seni aşağılık fahişe ... BOMMM
__________________________________

* Sizleri Zardock un hikayesi ile sıkmayacağım ama Zardock un yaratılış hikayesi dediği efsane aslında Dünya nın yıkılışını anlatmaktadır ; Dünya cehennem ve cennet arasında bulunmaktadır , insanların bildiği zaman kavramı ile tam karşılığı olmamak ile birlikte her 54 yılda bir Dünya Cennet ’in kapılarına dokunduğunda bir pro instant doğar ; bu doğumdan 12 yıl sonra Dünya Cehennemin kapılarına dokunur , bu dokunuşta Zelb denen Cehennemin efendisini uykusundan uyandırır ve kızıl bir Ay doğar .Eğer Zelb kızıl ay ölene kadar prodigy i ele geçirip gücünü serbest bırakırsa Dünya yıkımını yaşayıp yeniden doğacaktır , eğer Zelb kızıl ay ölene kadar gücü serbest bırakamazsa herşey olağan haline dönecektir ; Zelb uykusuna dönecek , hizmetindeki zincirlilerde bir sonraki kızıl aya kadar ya uykuya yatacaklardır ya da ölümlü hayatı seçip Dünya ’da yaşayacaklardır .Efsanenin bazı versiyonlarına göre zincirliler pro instantı koruyan meleklerdir , bazı versiyonlara göre de Zelb in pis işlerini yapan şeytanlardır .

** Extra tatlım , nasılsın ?

*** Scrame tatlım iyi , mükemmel ,süper .

:mrgreen: kahvekeyfi popcorn :lolmuch: Rolling Eyes headbang2ft9 mucX hmm

______________________________

Şeytan Kodları No 5 : What the Fc.k That Sh.t

Mai nin dairesi saat : 03:46
Mai gözlerini araladı , dudağı patlamıştı . Acıyla yüzünü buruşturdu galiba burnu kırılmıştı , hayvan herif .Başını kaldırdı , kollarından ve bacakların zincirlenmişti ama nasıl ? Zincirler boşlukta duruyorlardı , başladıkları yerler ise simsiyahtı sanki başka bir boyuttan geliyorlardı . Öksürdü , yere kan tükürdü . Gözleriyle odayı taradı , boştu .Zardock barın arkasından , elinde bir şişe scotch ile doğruldu .

-Seni .rospu çocuğu o benim en değerli viskim .
-Oh güzel bayan demek uyandınız , bende gösteriyi kaçıracaksınız diye korkuyordum .
-Çocuğa ne yaptın pislik ?
-Şimdilik hiçbir şey , eh davetliler gelmeden gösteriye başlamak kabalık olacaktır .
-Çöz beni aşağılık herif , eğer çocuğa … eğer çocuğa dokunursan … seni ,
-Ne yaparsınız miss Mai ? Lütfen söyleyin .

Zincirler Mai nin vücudunu daha sıkı sardı , Mai en alttaki iki kaburgasının kırıldığına emindi . Zardock çocuğun odasına yöneldi ,kapı kolunu çeviriyordu ki aynı anda birden çok şey oldu . Çocuk birden Mai nin yanında belirdi , Zardock arkasını döndü , parmaklarını şıklattı , zincirden bir mızrak çocuğa doğru uçuyordu , odanın pencereleri patladı ve içerisi bir anda sularla doldu ama mızrak çok hızlıydı , çocuğun sırtını parçaladı , Mai nin göğsüne saplandı .Çocuk gülümsüyordu .
Mai nin saçları sanki kuvvetli bir rüzgara tutulmuş gibi savruluyordu . Eh ölümün hep ateş gibi olacağını onu yakıp kavuracağını düşünmüştü ama bu serindi hatta rahatlatıcıydı , güzel bir histi .Gözyaşlarını tutamadı titriyordu , insan öldüğü zaman dünyevi şeylerde ölmeli diye düşünmüştü ama belli ki yine yanılıyordu . Zavallı çocuk , Mai ye sıkı sıkı sarılmıştı bırakmıyordu , acaba o da mı ölmüştü , ne yazık . Mai nin ayakları zemine bastı , ağırlığını taşıyamadı dizlerinin üzerine düştü .Çocuk yanı başında yerde baygın yatıyordu , kafasını kaldırdı , ışıklı bir tabela tepesinde rüzgarda sallanıyordu .Önündeki ahşap kapı açıldı ; dışarı iri yarı , orta yaşlı bir adam çıktı . Çocuğu bir battaniyeye sardı kucağına aldı ve içeri girdi . Mai nin karşı koyacak gücü yoktu , ağlıyordu .Adam geri döndü .Mai nin üstüne bir battaniye attı , omzuna girdi onu da içeri taşıdı . Sıra sıra masaların yanından geçip arkadaki bir odaya geçtiler . Mai yi bir döşeğe yatırdı karşındaki yatakta çocuk yatıyordu .Daha fazla direnemedi ve göz kapakları kapandı .Güvendeydiler , yaşıyorlardı .

Xem izmaritin üzerine bastı , nefesini saldı . Ağzından çıkan dumanla birlikte bütün limanı gri bir sis kapladı . Yavaşça nereye gittiğini bilmiyormuş gibi ilerliyordu . Sudan nefret eden bir şeytanın limanlarda ne işi olurdu ki . Zelb in aklından ne geçiyordu niye hala hamlesini yapmamıştı , planı neydi ? Sırf çocuğa ulaşmak için bütün bir kasabayı yok etmiş , herkesi öldürmüştü . Garipti hem de çok garip , Xem in bildiği kadarıyla Zelb in çocuğa canlı ihtiyacı vardı ama yaptıkları bunu doğrulamıyordu .Sank i Zelb korkuyordu Dünya da gezinen en yaşlı ve korkusuz tek yaratık Ufak bir çocuktan korkuyordu . Hayır , ufak bir çocuk değildi , her şeye son verebilecek bir çocuktu , insanlığa , yaşama , Dünya ya hatta belki de … Zelb e evet bu olmalıydı . Zelb çocuğun gücünü salmak istemiyordu , çemberin kırılması bu sefer Zelb in sonu olacaktı , niye daha önceden fark etmemişti ve şimdide bir tuzağın ortasına kendi isteği ile çekiliyordu . Hayır , burada olmamalıydı , çocuğu korumalı , geri dönmeliydi . Sis açılmaya başladı . İki karanlık siluet gecenin karanlığında yavaş yavaş belirdi …


5. bölüm geldi , 6 - 7 de yakında gelir , umarım beğenirsiniz bundan sonra ki bölümü biraz uzun yazayım bari bu kısa olmuş popcorn hadi watch watch

___________________________


Şeytan Kodları No 6 : Knock ... Smack ... Chop


Sis açılmaya başladı . İki karanlık siluet gecenin karanlığında yavaş yavaş belirdi …

Xem bir adım geri attı , lanet olsun , her şeyi çok geç fark etmişti çoktan tuzağın içine çekilmişti bile ; Zelb en başından beri burada değildi ; çocuğun peşinde olmalıydı , plan kesinlikle kendisini saf dışı bırakmaktı . Xem Zelb in varlığını hissetmiyordu ama gözünün önünde ona doğru yaklaşan ve niyetlerinin hiç dost canlısı olmadığına emin olduğu iki kişi vardı . Paniklememeliydi o rüzgarın efendisiydi , hala zamanında yetişebilirdi en azından umuyordu .

Karşısındakilerden biri durdu , diğeri şimdi görüş mesafesindeydi , kısa boylu biriydi , genç fakat hastalıklı duruyordu , alt çenesinde T şeklinde bir yara izi vardı ; gürültülü nefes alıyordu heyecanlıydı , korkutucu bir tipi vardı bu adam ölüm kokuyordu . Ağır , boğucu ve insanı umutsuzluğa iten bir şeyler vardı bu adamda sanki acılı bir ölüm gibiydi . Xem e neler oluyordu karşısındaki kim olursa olsun kendini kaybetmemliydi ; elinde olmadan bir adım daha geriledi ve o an rahatça hareket edemediğini fark etti . Diğeri durmamıştı sadece gerekli olan mesafedeydi ve ilk hamleyi yapan o olmuştu Xem in bacaklarını sarmaşıklar kaplamıştı ? Nasıl olur ? Kıpırdayamıyordu , çırpındı tüm gücünü kullandı , keskin rüzgarlar sarmaşıkları parçalıyordu ama yerlerinini topraktan fışkıran başka sarmaşıklar alıyordu ; Xem bir an için kurtulur gibi oluyor ama tekrar yakalanıyordu , durum her saniye daha kötüye gidiyordu , sarmaşıklar gövdesine kadar tırmandılar artık kollarını da rahat hareket ettiremiyordu . Diğeri yaklaşmaya devam etti , Xem in çaresizliğini büyük bir zevkle izliyordu , pis pis sırıttı , bir adam boyu mesafede Xem in önünde durdu .

- Vay vay vay , aptal olduğunu tahmin etmiştim ama kendinden çok başkaları için endişelenecek kadar aptal olduğunu tahmin etmemiştim çığlıkların efendisi …
- Yeni zincirlenmişler … pardon Zelb in yeni köpekleri , gecenin bu saatinde burada ne yapıyorsunuz yoksa sahibiniz sizi yeterince beslemiyor mu .
- Hahaha evet işte böyle aynen böyle , kışkırt beni , ölümü böyle kayıtsızca karşılayan insanlara bayılıyorum bakalım sonuna kadar bu kadar esprili olabilecek misin ?
- Asla çocuğu ele geçiremeyeceksiniz , Zelb korkuyor sizde korkuyorsunuz çünkü biliyorsunuz Zelb bu seferde beceremezse …

Sagopa ileri doğru bir adım attı , yumruğunu Xem in suratının ortasına yerleştirdi , Kendini kaybetmişti her sözünden sonra sağlam bir yumru patlatıyordu .

- Efendinin … adını … nasıl … pis … ağzına … alırsın … aşağılık … ölümlü
- Ahahaha belki farkında değilsin ama artık efendinde bir ölümlü ve yemin ederim ki onu cehennemin en dibine yollayacağım .
- Seni aşağılık … onun bunun … çocuğu .... bakalım .... ağzın..... yer..... değiştirdiğinde..... gülebilecek misin ???
Xem cevap veremedi çünkü neredeyse kendi kanı ile boğulacaktı , sarmaşıklar tüm vücudunu sarmıştı , kaburgaları birbiri ardına iğrenç bir sesle iç içe geçiyordu , nefes alamıyordu ve sagopa kendinden geçmiş bir biçimde hala suratını yumrukluyordu . Sagopa durdu ...
Bip ... bip ... bip ... Xem göremiyordu ama birşey Sagopanın ilgisini çekmişti , ekranı yanıp sönen bir cep telefonuydu
3 ...Kiss... 2... Kiss... 1... Kiss...
...My Ass

1 2 saat içinde 7. bölüm geliyor merak etmeyin öyle gerilimli yerde bırakmam :mrgreen:
extrabeer
________________________________________
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
6 Nisan 2007
Mesajlar
511
Beğeniler
0
Yakısır toprama al benim nicki istedigin gibi kullan kankam seriatın kestigi parmak acımaz love u morgan extrabeer
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
özlemiştik hacım hikayelerinmi güzel olmuş heyecanladevamını bekliyorum extrabeer
 
Kayıt
17 Temmuz 2007
Mesajlar
2.253
Beğeniler
0
benimde adımı kullan bu arada giris cok güsel beni bi serius killer yapabilirsi nyada sapık :lol:
 

Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
Jigsaw demiş ki:
Benim de adımı kullanabilirsin travesti falan yapmamak şartıyla. :lolmuch:
aynen Travesti yapmamak şartıyla
benimkini de kullanabilirsin Wink

mai senin bir de Sro hikayelerin vardı 12 bölüm falan
onları da tekrar koyarmısın
site silinince onlar da gitmişti Rolling Eyes
 
Kayıt
23 Şubat 2007
Mesajlar
602
Beğeniler
0
Şehir
wherever you want
Sağolun tamam isteyen herkesi düzgün olarak katmaya çalışacağım mağdem kiralık katil travesti karakteri boş kaldı ehhhh o zaman orayıda ben kendim doldururum :mrgreen:

@ DampyrE bulursam koyarım benim arşivde bir yerdelerdir ama bayatladı artık onlar be hem sonunu da getiremedim bir türlü Neutral
 

XEM

rank8
Kayıt
13 Şubat 2007
Mesajlar
785
Beğeniler
0
Şehir
WaterCity
benide yaza bilirsin her türlü şekle girerim benim için önemli değil önemli olan renk katmak :lol:
 

SonSAHNE

Bilgiliyim
Kayıt
12 Nisan 2007
Mesajlar
2.934
Beğeniler
0
Şehir
aRaF
morfeux demiş ki:
benide yazabilirsin nuri alço yada erol taş rolu olabilir :mrgreen:

o zaman bende bi tecavüzcü coşkun rolü alayım :lol:

şaka bi yana erkekliğe ters düşen bi şey yapmada ne yaparsan yap benm nickide kullanabilirsin çok beğenirsem ark larada okuturum :lol:

Giriş mükemmel olmuş bu arada...
 
Kayıt
17 Şubat 2007
Mesajlar
1.462
Beğeniler
0
Şehir
St.Tropez
banada travesti tecavüz ediLen genÇ,hadım ediLmiş harem agası,kancık,kaLLeş vb... roLLeR extraokk

:mrgreen: :mrgreen:
 
Yukarı Alt