Arkadaslar evden ayrıldım eve döndüğüm anda hepınızın imzasını hazırlamam 1 saatmi almaz usta olunca başka oluyor
1 2 GÜN SÜRER

![]() |
Hiç birinizi Unutmuycam söz yenı car kasıyordum ama onu falan bırakıp imza bekleyenlerın imzalarını hazırlıycam!!!!swordie demiş ki:yapmıolar kacıncı ıstegım banada bitane sole cancan lı bise olsun ustunde Deadtime yazsın
Ok ben hallederim Ideaswordie demiş ki:yapmıolar kacıncı ıstegım banada bitane sole cancan lı bise olsun ustunde Deadtime yazsın
güzel çalışma ellerine sağlık extrabeerbaris1992 demiş ki:
ben yaparım sana grafitli bişeyler_Gladiator_ demiş ki:aga bnm imzaya grafitili bişeler yap bide mumkunse Gladiator_ yassın tşk
thnx extraokkby-Lord demiş ki:ben yaparım sana grafitli bişeyler_Gladiator_ demiş ki:aga bnm imzaya grafitili bişeler yap bide mumkunse Gladiator_ yassın tşk
saolasınextraloob demiş ki:güzel çalışma ellerine sağlık extrabeerbaris1992 demiş ki:
tessekur ederım dusunmen yeter beklerım ıstedıgın kadar extraokkaykutt demiş ki:Idea BlacKK Idea
Kardeşim her seferinde duyuru yapmamın sebebi benden imza bekleyen arkadaşların neden yapmadı yapmıycakmı acaba gibi düşünmemeleri için lotuss sana muaazzam bir imza hazırlıycam emın ol süper bişey olucak sabreden derviş muradına ermş extraokk
partanaz41 demiş ki:
cok tesekkur ettım..baris1992 demiş ki: