JimCarrey demiş ki:
aykutcum çok güzel imzalar yapıyosun banada bi tane yapabilirmisin +7 +9 Glaıveli bi çhar olsun senin imzandaki blade gibi parlasın diğer uygun gördün yerlerede o parlama effektini koyarsan memnun olurum teşekürler... extrabeer extrabeer
Tamam En yakın zamanda Hazırlıycam Adım aykut degil Ramazan extraokk

zahmet olmassa bende bir avatar v ımza istiorum ımzayı elazıglee nınkı gıbı olursa resımın altınddada _EleCtrA_ YAZARSA COK SEWINIRM avatarda seyta resmı olabılır kantlı falan sımdıden tesekkurler zaman ayırırsan sewınırım :lol:

zahmet olmassa bana da bı imza yaparmısın kardesım Lotuss_35 VE eVKA5 YAZARSA SEVINIRIM sımdıden tesskurler iyi calısmalar cicili bicili bisi olsun ayarla kafana gore ımza olsunda :lol:

saol çözdum olayı tesekkurler fakat avatarı bulamadım onda yardımcı olursan sewınırım azraıl gıbı bı sey olabılır

aykutt demiş ki:
erol4141 demiş ki:
aykut canım kardeşim :mrgreen: hihi banada güzel bitane yaparmısın By_41_Lee yazsın emi canım şimdiden thnks :mrgreen:
Yaparım Tabi ama Artık yatmam gerek yarın söz extraokk
muazzam parlama efkti kaptın benden olayı hadi yine iyisin
headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
burdan ilk başta bu sitenini yöndeticilerine vede bu bu imzayı tasarlayanlara canı gönülden teşekkür ederim hiç bir sitede böle bir uygulama yok

dostum zamanın boşsa bana bir gif yaparmsın ama harektli olmasın gıcık kapıorum
artık sen karar veririsn şekline şemaline ama silkroad vede bowman olursa sevinirim
ALMALİBRE YAZARSAN sevinirm

Yukarı Alt