bu arada bende eskiden
tepebaşı
tepebaşı
Adobe ps CS3 İle yapıorum AntALyaLII Dan özel ders alıyorum kendısıının internet sorunu vardı bugün çözüldü [14 Kas 2007 19:00] yakında oda sizlerle ilgelenmeye başlıycak saygılarımlaBlacKK demiş ki:Galiba Adobe ps cs 2 ama farklı da olabilir.. ConfusedJimCarrey demiş ki:eyvallah saol Ramazan cım Bu parlama yı hangi programla yapıyorsun
yapan yokmu bana Sad beklemedıyım halalotuss demiş ki:zahmet olmassa bana da bı imza yaparmısın kardesım Lotuss_35 VE eVKA5 YAZARSA SEVINIRIM sımdıden tesskurler iyi calısmalar cicili bicili bisi olsun ayarla kafana gore ımza olsunda![]()
Alievi sorunlarım yüzünden gif yapımını kısa bi sürelıgıne durdur dum yakında yenıden hizmetteyım şuanda evde degilim!lotuss demiş ki:yapan yokmu bana Sad beklemedıyım halalotuss demiş ki:zahmet olmassa bana da bı imza yaparmısın kardesım Lotuss_35 VE eVKA5 YAZARSA SEVINIRIM sımdıden tesskurler iyi calısmalar cicili bicili bisi olsun ayarla kafana gore ımza olsunda![]()
tesskur ederım gecmıs olsun kardesım ıstedıgın zaman yap sorun deıl kolay gelsınaykutt demiş ki:Alievi sorunlarım yüzünden gif yapımını kısa bi sürelıgıne durdur dum yakında yenıden hizmetteyım şuanda evde degilim!lotuss demiş ki:yapan yokmu bana Sad beklemedıyım halalotuss demiş ki:zahmet olmassa bana da bı imza yaparmısın kardesım Lotuss_35 VE eVKA5 YAZARSA SEVINIRIM sımdıden tesskurler iyi calısmalar cicili bicili bisi olsun ayarla kafana gore ımza olsunda![]()
Tamam anlıyorum ama niye böyle her olayda duyuru yapıyosun anlamıyorum.. Exclamationaykutt demiş ki:Alievi sorunlarım yüzünden gif yapımını kısa bi sürelıgıne durdur dum yakında yenıden hizmetteyım şuanda evde degilim!lotuss demiş ki:yapan yokmu bana Sad beklemedıyım halalotuss demiş ki:zahmet olmassa bana da bı imza yaparmısın kardesım Lotuss_35 VE eVKA5 YAZARSA SEVINIRIM sımdıden tesskurler iyi calısmalar cicili bicili bisi olsun ayarla kafana gore ımza olsunda![]()
by-Lord demiş ki:be yaparım sana kardeş
Tamam anlıyorum ama niye böyle her olayda duyuru yapıyosun anlamıyorum.. Exclamation[/quote]BlacKK demiş ki:Alievi sorunlarım yüzünden gif yapımını kısa bi sürelıgıne durdur dum yakında yenıden hizmetteyım şuanda evde degilim!aykutt demiş ki:yapan yokmu bana Sad beklemedıyım halalotuss demiş ki:zahmet olmassa bana da bı imza yaparmısın kardesım Lotuss_35 VE eVKA5 YAZARSA SEVINIRIM sımdıden tesskurler iyi calısmalar cicili bicili bisi olsun ayarla kafana gore ımza olsunda![]()
Tamam anlıyorum ama niye böyle her olayda duyuru yapıyosun anlamıyorum.. Exclamation[/quote]BlacKK demiş ki:Alievi sorunlarım yüzünden gif yapımını kısa bi sürelıgıne durdur dum yakında yenıden hizmetteyım şuanda evde degilim!aykutt demiş ki:yapan yokmu bana Sad beklemedıyım halalotuss demiş ki:zahmet olmassa bana da bı imza yaparmısın kardesım Lotuss_35 VE eVKA5 YAZARSA SEVINIRIM sımdıden tesskurler iyi calısmalar cicili bicili bisi olsun ayarla kafana gore ımza olsunda![]()