ben isteyeli 1 hafta oldu sanırım(arka plan gümüş ve kırmızı renkler olsun üstünde cannibalmyth yazsın ayrıca imzada kızda olursa super olur kızın elinde kılıç olsun)

bana da bir avatar yaparsan sevinirim.
arka plan açık siyah gri ye yakın bir de prince of persia daki adamın resmini yanlara da By_Ch4r4ct3R_siZ onun altına maksitr.net onun altına extraloob.com eğer yer yeterse PaRTaNaZ yazarsanız sevinirim yazılar mor olsun yazıların üstü silaha +3 basılmış gibi parlarsa sevinirim eğer zamanınız olurda yaparsanız şimdiden çok teşekkürler.

Purebred demiş ki:
Bi tane de ben rica edicem
Safkan beyaz bir at ve kırmızı yazıyla Purebred (yazı türünü siz belirleyin :)) yazabilrseniz teşekkürü borç bilirim :) tabi sonuna EXL Member eklemeyi de unutmayın ltfn.
Şimdiden teşekkürler. Embarassed
ben de böle bişi istemiştim ama hala cevap gelmedi Crying or Very sad Crying or Very sad

3 Cü istiyişim Sizi Eleştirmiyorum Gayet Hoş Görü İle Karsılıyorum . Olabilir Belki işiniz Cıkmıştır iNSanlık Hali.. Ama Bir sayfa Önde ne istediglerimi Yazdım oradan bakarsanız Sevinirim Birde Bu imzaları yaparken Ne program Kullanıyorsunuz.?

-Resim Silinmiş.
arkadaşlar bu imzada extraloob member yazan yere birisi moderatör yazabilirmi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
LorD_LeGoLaS demiş ki:
-Resim Silinmiş.
arkadaşlar bu imzada extraloob member yazan yere birisi moderatör yazabilirmi
legolas daha cok beklersin 1 haftadan beri biz bekliyoz sonunda kendime imza yapmayı ögrendim profesyonel olmasada :lolmuch: extraokk

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
aloooooooooooooo ordamsınızzz yhaaa bu 3. isteyişim ve herhangi bir işlem yapılmadı arkada bir nuker adam nuker atacak ve __NuKeR__Tr_ yazacak kırmızı yazıylaa ?????

banada bi imza yaparssanız haber editörüne yakışır şekilde olsun üstünde cannibalmyth yazsın

Arkadaşlar ps de bir sorun var yarına kadar müsade istiyorum yarın öğlende başlıyorum imzalarınızı yapmaya Wink

Yukarı Alt