1- Kurgu güzel
2- Efektler güzel
3- Düşünce güzel
4- İmza güzel

4x4 lük bi imza olmuş :lol:

by-Lord demiş ki:
banada bi tane yaparmısınız barış1992 nin yaptığı biraz çocukca olmuş sanki ve ben siyah tonlarında istedim inşallah yaparsınz (barış ama senin de eline sağlık fakat benim istediğim gibi olmamış) extraokk
ben sana bi tane yapmıştım ama upload ı unuttum heralde dur bi upload edeyim :lol:

by-Lord demiş ki:
banada bi tane yaparmısınız barış1992 nin yaptığı biraz çocukca olmuş sanki ve ben siyah tonlarında istedim inşallah yaparsınz (barış ama senin de eline sağlık fakat benim istediğim gibi olmamış) extraokk
yapıyım

by-Lord demiş ki:
çoçukca demek sen hangi resmi istediğini söleseydin ben onu koyardım Kkafama göre bisey koydum

os1

olduser
[/quote]
çoçukca demek sen hangi resmi istediğini söleseydin ben onu koyardım Kkafama göre bisey koydum[/quote] valla kalbini kırdıysam çoközür dilerim ama bana göre birasz cocukca olmuş (kalbini kırdysam çok özür 2. kez söyleyişim) extraokk

çoçukca demek sen hangi resmi istediğini söleseydin ben onu koyardım Kkafama göre bisey koydum[/quote] valla kalbini kırdıysam çoközür dilerim ama bana göre birasz cocukca olmuş (kalbini kırdysam çok özür 2. kez söyleyişim) extraokk[/quote] yok beya ben sana bi ara tekrar yaparım nasıl resim istersen

ben yapmıştım çok önceden umarım beğenirsin
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Efes
Takımı
Besiktas
beyler banada karızmatık bı imza yaparmısınız ustunde kendı nıcım olsun

D3LT4 extrabeer extrabeer

PEnny hacım seni sewiommmm.cok hosuma gitti.Ya ama rıca olmazsa suna uygun bi avatar yaparmsın?

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
abi eline sağlık güzel olmuşta cannibalmyth yazısını yanlış yazmışsın ilk önce y gelecekti sen t getirmişsin mthy yapmışsın aslında myth olacakta onu düzeltir birazda renklerle oynarsan super olur ayrıca kızda biraz ilgi çekici olsun elinde kılıç olursa.şimdiden eline sağlık.

Confused merhabalar abi. banada bir avatar ve imza yaparmısın? M@NsTeR-MytH yada M@NsTeR-TuRK bu ikisinden biri. ama siz bu ikisinden birini seçin hangisi daha iyiyse. [ siyah bir arka plan üzerine kırmızı bir canavar yada cani işte adındanda anlaşılacağı gibi sade fakat etkileyici birşey yaparsan çoook sevinirim. Kan da ekliye bilirsin orası senin seçimin tabiki. Bu şekilde birşeyler yaparsan çok sevinirim gerçekten. Şimdiden emeğine ve ellerine sağlık. Ne zaman olması önemli değil ne zaman yapabilirsen o zmn yapabilirsiniz. Selametle.

Tiky demiş ki:
imzamı düzenleyebilecek varmı renk tonu cok koyu isim belli olmuyorda... yardım eden olursa sevindirim
Bence ismin gayet belli oluyor ama yinede sen bilirsin.. Wink

ne avatarım var ne imzam var ...biriniz ilgilenirse çok sevinirim arkadaşlar....şimdiden çok teşekkürler

Yukarı Alt