ya yetkılı arkadaslar cok sekıl bı ımza ıstıyorum yazılar enteresan falan olsun degısık karakterlı falan ne bılıım avatardakı fotoyla bagdasdırılabılcek korkunc bısey :lolmuch:

Pennywise demiş ki:
@therealalone
onu imza yapmak biraz zor yaw Confused daha az detaylı bişey bul yapayım
buna benzer bikactane daha HQ resmim war upload etsem bakarmisin hangisi olur hangisi olmaz ?

bide TheRealOne alone diil yannismiyim ben :mrgreen:

grandflash demiş ki:
ya yetkılı arkadaslar cok sekıl bı ımza ıstıyorum yazılar enteresan falan olsun degısık karakterlı falan ne bılıım avatardakı fotoyla bagdasdırılabılcek korkunc bısey :lolmuch:
elimden geldiğince avatarına uygun bişey yapmaya çalıştım
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
therealone demiş ki:
Pennywise demiş ki:
@therealalone
onu imza yapmak biraz zor yaw Confused daha az detaylı bişey bul yapayım
buna benzer bikactane daha HQ resmim war upload etsem bakarmisin hangisi olur hangisi olmaz ?

bide TheRealOne alone diil yannismiyim ben :mrgreen:
ok kusura bakma yanlış yazmışım
upload et bakayım olursa yaparım

valla kusura bakma ama bunlardan imza yapamam çünkü çok detaylılar dekope yapmaya kalksam sabaha kadar kalkamam başından,buarada resimleri siliyorum cunku cok buyukler görüntü kirliliği yapıyorlar

Pennywise demiş ki:
valla kusura bakma ama bunlardan imza yapamam çünkü çok detaylılar dekope yapmaya kalksam sabaha kadar kalkamam başından,buarada resimleri siliyorum cunku cok buyukler görüntü kirliliği yapıyorlar

göruntu kirliligimi aip ettin ne guzel resimler Sad

therealone demiş ki:
Pennywise demiş ki:

güzel ama çok büyük resimler

Pennywise demiş ki:
therealone demiş ki:
Pennywise demiş ki:

güzel ama çok büyük resimler
orjinal boyutuyla upload ladim imagineshack sitesi bende acilmiyo acilinca hata verio o yuzden baska siteye upload ettim yani bu resimlerden bana imza olmucak onumu diyon :?!!! ben hemen yenilerine bakam arşivden :mrgreen:

ya bak sen şu olayı anlamamışsın bana bi resim verirsin içindeki bi cismi ordan çekip alırım ve kendi yaptıgım background a yapıştırırım,senin bu upload ettiğin fotolardan sadece ilkindeki dinazorvari şey kesip almaya uygun gerisini nasıl imzaya çeviriyim?

mesela o hatunlu olanın yanındaki yazıları degistirip boyutunu dusurebilirsen olabilir diye dusunuyorum tabi bu islerden aynliyan sensin az cok zevkimi anlamissindir :lol:

Yukarı Alt