penny senin için bir sürü avatar yapmış seç beğen kullanI_x_X_x_I demiş ki:Dostum imzanı cok beğendim ellerine sağlık,bir de avatar yapabilir misin ? ( Eğer yapabilirsen .gif olsun .. Ama farketmez SaoL )

viewtopic.php?f=86&t=17444
![]() |
penny senin için bir sürü avatar yapmış seç beğen kullanI_x_X_x_I demiş ki:Dostum imzanı cok beğendim ellerine sağlık,bir de avatar yapabilir misin ? ( Eğer yapabilirsen .gif olsun .. Ama farketmez SaoL )
ben yapmadım başka sitelerden topladım onları Winknuk3r_tr demiş ki:penny senin için bir sürü avatar yapmış seç beğen kullanI_x_X_x_I demiş ki:Dostum imzanı cok beğendim ellerine sağlık,bir de avatar yapabilir misin ? ( Eğer yapabilirsen .gif olsun .. Ama farketmez SaoL )![]()
viewtopic.php?f=86&t=17444
buna benzer bikactane daha HQ resmim war upload etsem bakarmisin hangisi olur hangisi olmaz ?Pennywise demiş ki:@therealalone
onu imza yapmak biraz zor yaw Confused daha az detaylı bişey bul yapayım
elimden geldiğince avatarına uygun bişey yapmaya çalıştımgrandflash demiş ki:ya yetkılı arkadaslar cok sekıl bı ımza ıstıyorum yazılar enteresan falan olsun degısık karakterlı falan ne bılıım avatardakı fotoyla bagdasdırılabılcek korkunc bısey![]()
ok kusura bakma yanlış yazmışımtherealone demiş ki:buna benzer bikactane daha HQ resmim war upload etsem bakarmisin hangisi olur hangisi olmaz ?Pennywise demiş ki:@therealalone
onu imza yapmak biraz zor yaw Confused daha az detaylı bişey bul yapayım
bide TheRealOne alone diil yannismiyim ben![]()
Pennywise demiş ki:valla kusura bakma ama bunlardan imza yapamam çünkü çok detaylılar dekope yapmaya kalksam sabaha kadar kalkamam başından,buarada resimleri siliyorum cunku cok buyukler görüntü kirliliği yapıyorlar
güzel ama çok büyük resimlertherealone demiş ki:Pennywise demiş ki:valla kusura bakma ama bunlardan imza yapamam çünkü çok detaylılar dekope yapmaya kalksam sabaha kadar kalkamam başından,buarada resimleri siliyorum cunku cok buyukler görüntü kirliliği yapıyorlar
göruntu kirliligimi aip ettin ne guzel resimler Sad
orjinal boyutuyla upload ladim imagineshack sitesi bende acilmiyo acilinca hata verio o yuzden baska siteye upload ettim yani bu resimlerden bana imza olmucak onumu diyon :?!!! ben hemen yenilerine bakam arşivdenPennywise demiş ki:güzel ama çok büyük resimlertherealone demiş ki:Pennywise demiş ki:valla kusura bakma ama bunlardan imza yapamam çünkü çok detaylılar dekope yapmaya kalksam sabaha kadar kalkamam başından,buarada resimleri siliyorum cunku cok buyukler görüntü kirliliği yapıyorlar
göruntu kirliligimi aip ettin ne guzel resimler Sad