_TaZMaNiA_ demiş ki:Arkadaşlar şöyle imzaya uygun bir avatar istiyorum şimdiden teşekkürler...
Terbnıyesızlık gıbı olcak ama 1 deneme daha plz EmbarassedPennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.Ama[D]ouS ` demiş ki:Bende bı ımza alabılırmyıımsuankını nuk3r yaptı ama bu obur sıtenın bide busfr sroyla ılgılı deıl silahlı milahlı bişiler plz Tercihim Kırmızı - Siyah Yaa karışımı renklerdir.ExtraloobMember dememe gerk yok sanırım şimdiden teşekkür ederim
![]()
beğenirsen kullanmak serbest(beğenmezsen bi deneme daha yaparım çünkü kendim bile beğenmedim)
-Resim Silinmiş.Ama[D]ouS ` demiş ki:Gördüm olm saol ama bn extraloobmember ıstıom kapish ? Bide sılkraod dıel sılahlı falan bısıler neyse penny anladı benı yapar o saolsun![]()
ok yapalım bakalım bitaneBaD_BoY demiş ki:penny online isen bugune yetiştirebilirsen sevinirim bastan savma bişey istemiorum eger urastırcaksa isterse 1 yıl olsun beklerim ama ole dandik bişi olcaksa 2 dakkalık boswer hiç deneme bile Wink
eğer için rahat edecekse cidden uğraştım Wink bitek bana değil Jigsaw a da teşekkür et çünkü EXL logosu olarak onun imzasındakini kullandım WinkBaD_BoY demiş ki:penny online isen bugune yetiştirebilirsen sevinirim bastan savma bişey istemiorum eger urastırcaksa isterse 1 yıl olsun beklerim ama ole dandik bişi olcaksa 2 dakkalık boswer hiç deneme bile Wink
tama sanada teşekkür etsin işteRonin demiş ki:Design bana ait ama aşk olsun...extraokk
viewtopic.php?f=86&t=17444cybersoul demiş ki:kardesim banada bi avatar koyarsan cok sevinirim herseyi sana bırakıyorum istedigin resmi koyabilirsin ama nolur güzel bişi olsun