roninin imzasındaki kız cok hosuma gitti kizli cicili bicili bici olsa olabilirmi (cokseymi istiyom Embarassed )

A

Anonymous

Guest
Pennywise demiş ki:
Ama[D]ouS ` demiş ki:
Bende bı ımza alabılırmyıım :mrgreen: suankını nuk3r yaptı ama bu obur sıtenın bide busfr sroyla ılgılı deıl silahlı milahlı bişiler plz Tercihim Kırmızı - Siyah Yaa karışımı renklerdir.ExtraloobMember dememe gerk yok sanırım şimdiden teşekkür ederim :mrgreen:
-Resim Silinmiş.
beğenirsen kullanmak serbest(beğenmezsen bi deneme daha yaparım çünkü kendim bile beğenmedim :mrgreen: )
Terbnıyesızlık gıbı olcak ama 1 deneme daha plz Embarassed

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
A

Anonymous

Guest
Gördüm olm saol ama bn extraloobmember ıstıom kapish ? Bide sılkraod dıel sılahlı falan bısıler neyse penny anladı benı yapar o saolsun :mrgreen:

Ama[D]ouS ` demiş ki:
Gördüm olm saol ama bn extraloobmember ıstıom kapish ? Bide sılkraod dıel sılahlı falan bısıler neyse penny anladı benı yapar o saolsun :mrgreen:
-Resim Silinmiş.

banada şöyle güzel hayvanat bahçesi gibi bi imza yaparsanız sevinirim

Şimdiden Teşekkürler(Neden Şimdi Ediyorum Formattan Sonra İnternet Bi gidiyo Bidaha Gelmiyo En iyisi Şimdiden Etmek :mrgreen: )

BaD_BoY demiş ki:
penny online isen bugune yetiştirebilirsen sevinirim bastan savma bişey istemiorum eger urastırcaksa isterse 1 yıl olsun beklerim ama ole dandik bişi olcaksa 2 dakkalık boswer hiç deneme bile Wink
ok yapalım bakalım bitane

BaD_BoY demiş ki:
penny online isen bugune yetiştirebilirsen sevinirim bastan savma bişey istemiorum eger urastırcaksa isterse 1 yıl olsun beklerim ama ole dandik bişi olcaksa 2 dakkalık boswer hiç deneme bile Wink
eğer için rahat edecekse cidden uğraştım Wink bitek bana değil Jigsaw a da teşekkür et çünkü EXL logosu olarak onun imzasındakini kullandım Wink
-Resim Silinmiş.

sLm arkadaslar ßn MümKünse ;

-Resim Silinmiş.
Şu fotoraftaki Charı alıp

biyerin üstüne koymanız
yanınada _TaoShaman_
Theilker Yazarmısınız ?

brush kullanmadan yaptığım ilk çalışma detective hangisini istersen al biri diğerinden daha karanlık

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

kardesim banada bi avatar koyarsan cok sevinirim herseyi sana bırakıyorum istedigin resmi koyabilirsin ama nolur güzel bişi olsun

bundan sonra herkes bilsin gözümün tuttuğu kişilere imza yapacam sadece,dün bad boy diye biri imza istedi bide basit olmasın emek ver diyor,verdik emeğimizi adam şimdi ortalıkta yok imza yı boşa yapmış oldum,100+ post ve aktif olan üyeler dışında kimseye yapmama kararı aldım :?!!!

Yukarı Alt