TheNigga demiş ki:1.30 saatlik filmi 11 yılda tamamlamışlar![]()
Şahsen pek çekici gelmedi, itici geldi hatta. Fakat senin fikirlerine önem vermişimdir, en azından arkadaşlarımın da bi fikrini alayım. Olumlu derlerse gider seyrederim.extraloob demiş ki:TheNigga demiş ki:1.30 saatlik filmi 11 yılda tamamlamışlar![]()
hayır yanlış bilgi, 11 yıldır cameron film çekmiyor, bu filmi ise 4 yıldır yapıyor![]()
Gülmek için gidilmez bu filmeTheNigga demiş ki:Şahsen pek çekici gelmedi, itici geldi hatta. Fakat senin fikirlerine önem vermişimdir, en azından arkadaşlarımın da bi fikrini alayım. Olumlu derlerse gider seyrederim.extraloob demiş ki:TheNigga demiş ki:1.30 saatlik filmi 11 yılda tamamlamışlar![]()
hayır yanlış bilgi, 11 yıldır cameron film çekmiyor, bu filmi ise 4 yıldır yapıyor![]()
Kolpaçino gibi olsun istemiyorum filme girdik güle oynaya, canımızın sıkıntısıyla çıktık filmde uyuyanlar vardı![]()
Ni'va mıdır nedir, onlar çok itici geldi bana. Bu kadar ahım şahım diyorsunuz,yarın gideceğim. Bir beğenmeyeyim varya...UnT0uchabLe demiş ki:Gülmek için gidilmez bu filmebu filmde uyumak imkansız gözünü kırpmadan seyrediceksin.
Çevrende Real 3D varsa izle yoksa 3D siz fazla birşey anlamazsın.TheNigga demiş ki:Ni'va mıdır nedir, onlar çok itici geldi bana. Bu kadar ahım şahım diyorsunuz,yarın gideceğim. Bir beğenmeyeyim varya...UnT0uchabLe demiş ki:Gülmek için gidilmez bu filmebu filmde uyumak imkansız gözünü kırpmadan seyrediceksin.
![]()
aksine daha kafif 3d diyimExtacyOfGold_ demiş ki:Xpand 3D'de daha bi iyi sanki yorumlara göre
1.30 saat değilki film 14.45 de girdik biz 17.45 de çıktık veya 16.45 ^^TheNigga demiş ki:1.30 saatlik filmi 11 yılda tamamlamışlar![]()