zaten artık eskisi gibi izlenmiyor.. bencede isabet olurdu yani..HeartLess demiş ki:Varmısın yokmusun pek izlemem ama bunu izlerim![]()
Kaliteli olaN Acun degil cebindeki para bence.Maxtech demiş ki:WoooW acun helal olsn kariyerinin zirvelerinde gibi görünüyor :)
Kaliteli adamın farkı ...
eskisi kadar izlenmese bu derece starları programına getiremez. (bunu kendisi de belirtti dünkü yayında)RaHaTSizZ demiş ki:zaten artık eskisi gibi izlenmiyor.. bencede isabet olurdu yani..HeartLess demiş ki:Varmısın yokmusun pek izlemem ama bunu izlerim![]()
program gz olucak gibi
hayır alakası yok. önceki mesajımı tekrar yazıyorum: ''eskisi kadar izlenmese bu derece starları programına getiremez (bunu kendisi de belirtti dünkü yayında).''Fre3sTyLe demiş ki:Artık Izlenme Oranlarının Bayagı Dustugu Kesin![]()
Tarantella demiş ki:kaliteli adam yazmış bazıları da ben 50 cent ' in pis bir harlemci olduğu kanısındayım.^^
afedersiniz her klibinde popo ve bacak görüyoruz sadece,yaptığı müziği de beğenmiyorum zaten,değersiz buluyorum.
bence kaliteli bir adam değil gelen kısacası..ama izlenme oranlarının tavan yapacağı kesin.(yabancı ünlülere aç bir toplum olduğumuz için)