Toxicated ⭐ 18y 15 yil once #21 Türkiye 'nin gerçekten ihtiyacı var buna inşallah olur da halkımız (herkes değil %99 😆 ) cehaletten kurtulur. Ama Allah 'tan beni de teğet geçti 😁 EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 15 yil once #22 Gereksiz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Baha i ⭐ 18y 15 yil once #23 eğitim şart aga 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #24 13 deilde 12 yıl olabilir :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z ZikywaL ⭐ 19y 15 yil once #25 13 deilde 12 yıl olabilir :S12 zaten yoksa ben mi yanlış okuyorum 😁 ölene kadar okutacaklar yakında TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DemonBoy ⭐ 18y 15 yil once #26 Nimetin yine bi yerleri kaşınıyo... summer2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PwneD ⭐ 18y 15 yil once #27 45 dk ders mi 😲 bizim 40 dakika 45 olsa sinir krizi geçirirdim galiba. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KatilBamya ⭐ 16y 15 yil once #28 Eğitim şart TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil