GKFC barmenimiz
Ps: Kimse benim konumu açmadı daha bu kadar az'mı seviliyorum 😄
Zeratul
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Veliahtım ellerimle yetiştiriyorum O'nu... Kardeşlerimin arasında en sevdiğimdir
Lakin msnde ne zaman yazsa klavyem bozuluyor O sorunu çözene kadar kovalıcam az kaldi 😜
Lakin msnde ne zaman yazsa klavyem bozuluyor O sorunu çözene kadar kovalıcam az kaldi 😜
çok sıkı çalışkan bir kardeşimdir işi var arkana yaslan modunu rahatlığını verir size.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Msn'de ne zaman konuşsak klavyemi ingilizceye çeviriyor. Aynı sorunu arkadaşlarıma da yaşatıyor.Bu yüzden vurabilirim 😄
Diğer yandan GKFC barmenimizdir. Hoş sabahları gelip ben içerdeyken üstüme kitlemeye çalıştı barı ama olsun 😜
Diğer yandan GKFC barmenimizdir. Hoş sabahları gelip ben içerdeyken üstüme kitlemeye çalıştı barı ama olsun 😜
arko'dan sonra denebilecek en iyi barmen ❤️
ps:pek barına uğramam ama olsun 🎭
ps:pek barına uğramam ama olsun 🎭
Kardeşim diyebileceğim az insanlardan birtanesidir.Hep bardağın dolu tarafından bakmasını bilmiş,her daim sevecen kalmıştır.Bu adamın kederli olduğunu görmedim 😘 🍺
Kardeşim diyebileceğim az insanlardan birtanesidir.Hep bardağın dolu tarafından bakmasını bilmiş,her daim sevecen kalmıştır.Bu adamın kederli olduğunu görmedim 😘 🍺
dışım güler içim kan ağlar bro ^^,
Bu sitede tanışıp edindiğim en iyi arkadaşım. 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap