Icerige atla
Extraloob

Yusuf Güney asker oldu ! ''Burntime'' ziyaretine gitti !

· 11 Yanıt · 18K görüntüleme
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
İstinye'de asker tıraşı

Birliğine teslim olmadan önce Yusuf Güney İstinye Park'ta objektiflerimize takıldı

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman’la yaptığı düetin ardından şöhret olan Yusuf Güney, askerlik görevini yapmak üzere dün Burdur’daki birliğine teslim oldu. Birliğine teslim olmadan önce İstinye Park’ta Habertürk objektiflerine takılan genç şarkıcı, asker tıraşı için Habertürk Gazetesi’nin hafta sonu ekinde röportajlar yapan usta kuaför Şükrü Dudu’nun berber koltuğuna oturdu. Uzun saçlarını kestirirken zorlandığı gözlenen şarkıcının sakallarını kestirmemesi ise dikkat çekti. Sakallarını birliğinde keseceğini belirten Güney, “Bugünlük bu kadar yeter. Daha fazla depresyona girmeyelim” dedi.
11 Yanıt
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Eheheeheh çatladım yarıldım gülmekden hele şundaki tipe bakın barzaninin büyük oğluna dönmüş sübop kafalı ne kadarda mazlum bakıyor abisi yazıııııııık makara:

Ps: O şimdi Asker. 👴
Galliport
Galliport ⭐ 16y
1 2 aya sakal makal daha güzel olur onda hehe
Çavuşlara mukahat olsun.
A
Avasin ⭐ 17y
yakışmış ama adam hala yakışıklı
J
JetHomme ⭐ 19y
Artistik bir bakış atmaya çalışmış ama o saçlarla olmamış makara: makara:
S
SilentLord ⭐ 17y

aynen 😆
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Traş oldukdan sonra dudakları kulakları ve özellikle burnu nasılda meydana çıkmış,bu adamın saçları haddinden fazla kabarık diye bütün medya ve sanat camiasından tepkiler geliyordu demekki dudakları kulakları ve burnunun normalden büyük olduğunu göstermemek için demekki kabartıyormuş saçlarını. 🕵️ 😁 makara:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
çok dayak yer bu artizlikle ☕
E
Extrowe ⭐ 16y

😆
B
Burntime ⭐ 16y
buyrun buda arkadaşlarımla yusufu ziyaret etmiştik 🍺

E
EliteTurk OP ⭐ 18y
buyrun buda arkadaşlarımla yusufu ziyaret etmiştik 🍺

Vayy be bu organizasyon benim haberimden çıkıp ordaki kızların hadi ziyaretine gidelim demesiyle oluşmuş gibi helal olsun dude. ❤️ 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: