Y yeonyang OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Yine dayanamadim ve bowuma + bastim... 🙄 "I love SBot" TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #2 Yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #3 +5 yapmadı bana bu şerefsiz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BiLqiN ⭐ 18y 17 yil once #4 tebrik ederim nice +10 +11 lerePs : 100 lwl geliyor kardeş neden + bastın ki ya yansaydı 🙄 98 + 11 basarsın artık inşaLLah TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 17 yil once #5 bende +3 patliyor millet +10 basiyor ne ayak anlamadım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #6 bende de +4 olmadı hiçbir itemim fcuk ye sbott :))) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M McCappy ⭐ 18y 17 yil once #7 Ben normal +6 denerken geçen gün 76+5 Sun sword patlayıp kayboldu(Troy), keşke sbotla deneseymişik 😢güzeL bir cümLe 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Just4yOu_ ⭐ 17y 17 yil once #8 vAy a. 😄 +7 bulamaz millet 😄 Güle güle kullan. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yeonyang OP ⭐ 19y 17 yil once #9 Tesekkür ettim beyler (x TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A anibus ⭐ 18y 17 yil once #10 güle güle kullan kardeş ... bu bot herkese başka güzel ya bize yapmadı +6+7 millet 10 lar 9 lar deniyor bu bot ile 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #11 Tebrikler.Baya şanlısın.Ben daha +3 +4 zor basıyorum sbot ile 😐 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dandandan ⭐ 18y 17 yil once #12 yaf marifet sbotta değil premiumda:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #13 güle güle kullan kardeş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas ⭐ 19y 17 yil once #14 allahım allahım yine bu yine bu bana böle fotolar göstermeyin 😞 9 kere +6 bastım +7 olmadı yaaa yok böle bişi adam +10 basıyor:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil