Icerige atla
Extraloob

Yine akıyoruz kankimle :D

· 14 Yanıt · 3.2K görüntüleme
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
İlk defa brand aldım ve sonuç ortada ama karşı taraf feeder ama değil fakat 4v1 de 3kişiyi aldım çok güzel bi hero alıcam kesinlikle 😜

@Wax Whine adamsın ;)
14 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Sızın takımdakı Master rezaletmis 😈

[ Mesaj mobilden gonderildi BlackBerry ] mobile
Special thx to Flexi
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu oyundaki adamlarla oynadığın oyunun skorunu sayma bile bence
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Rakip trollpick yapmış sanki 😁
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Np bi daha başka bi oyunda çeker koyarım 😊 @Wax Whine gördü akşam nasıl oynadıgımı bir oyun atmadık 2-3 oyun attık 2-3 oyunda sejuani ile attım velasıl tekı bu,otekı 9a 4 - 11 asist var , oteknde 14-8-17 ve sonuc zafer hepsının oyunu tasıyan bendim kısaca son oyunda 😊 Hep troll gelicek diye birşey yok ya ben sadece ilk defa oynamama rağmen diye koydum sağolun exl yine iyisin yok , rakip takıp kötü sen asla iyi olamazsın dostum falan felan eleştiriye devam 1kerede iyisin deyin biz diyoruzda bize diyen yok neyse boşverin demeyin bana tek bi kişi yeter adam gibi adam @Wax Whine adamsın qnqqq
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi

Aynen kanka ya delirtti mal ya 😄 adama diyom lan git kule al sağdan soldan topla minyonlar ilerlet yok abi adam girmiş ormanı temizliyor ya 😄 Velasıl ayarladık bi şekilde mid'i otobana çevirdim zaten ben ondan snra topladık başta kaybediyorduk he ilk 2 kuleyi biz verdik toptan bottan 😄
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rakip trollpick yapmış sanki 😁

Troll pickini falan bilmiyorumda atarız knka bugun sende görürsün bak acayip süper birşey bu brand ya bizim Muro boşuna üstünde brand yazan t-shirt giymiyormuş adam brand op diye giyiyo 😄 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Penta atıp da fotoğraf alamamak nedir bilir misiniz ? ...
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi

Aynen kanka ya delirtti mal ya 😄 adama diyom lan git kule al sağdan soldan topla minyonlar ilerlet yok abi adam girmiş ormanı temizliyor ya 😄 Velasıl ayarladık bi şekilde mid'i otobana çevirdim zaten ben ondan snra topladık başta kaybediyorduk he ilk 2 kuleyi biz verdik toptan bottan :D

Abi verdiğimiz oyunu aldık daha ötesi yok burada 😄 Evde değilim oyuna gelemem şu an hacı
Penta atıp da fotoğraf alamamak nedir bilir misiniz ? ...

Fiora ile penta yapıp ss almayacağım senin için neutral1
[F New]Solo Gitarist
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Aynen kanka 😄
Kötü bi durum qnqs 😄
M
mrfluu ⭐ 15y
Brand op
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Brand op

Ty cansın 😘
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Supportsuz, junglesız -_-
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Supportsuz, junglesız -_-

Adamlara jungle al diyorum yok olmaz almam diyor. Adama madem mid al ben jungle olayım diyorum yok olmaz diyor ne desek olmaz diyor ne yapalım bizde böyle oynuyoruz ayrıca sıradan bi oyun ranked olsa böyle olmaz tam takım gireriz :))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: