Icerige atla
Extraloob

Yılbaşını Evde Geçirenler

· 27 Yanıt · 2.2K görüntüleme
M
Metover OP ⭐ 18y
Evet bakalım kimler burda, son anda partimin iptal olmasıyla bende bilgisayar başına kaldım, gerçi biz olayı okul çıkışı hallettik ama olsun. 😜 Evet görelim bakalım kimler yıla bilgisayarıyla giriyor.
27 Yanıt
W
Warrison1 ⭐ 16y
ben 😜
S
Vodkam mouse'umun kenarında yudumluyorum sana yazıyorum mertciim 😘
H
Hyperion ⭐ 17y
me
M
Metover OP ⭐ 18y

Ahh bana vodka demeyin bugün terimden vodka akıyor resmen her tarafım ağrıyor anlatamam bizimkiler uyandırmasa uyuyarak bile girebilirdim yılbaşına 😜
E
EmmaW ⭐ 19y
me
S

Ahh bana vodka demeyin bugün terimden vodka akıyor resmen her tarafım ağrıyor anlatamam bizimkiler uyandırmasa uyuyarak bile girebilirdim yılbaşına :P

Msn aç lan tospaa 😆
ps: uyandırırım ben seni 😁
D
Dark Zone ⭐ 16y
İmza istiyorum 😜
Z
ZikywaL ⭐ 19y
ben 😁
B
Buzzz ⭐ 18y
me
M
Metover OP ⭐ 18y
Ben demekle olmuyor anlatın neler yapıyosunuz.
R
Rochas ⭐ 16y
o benim işte ^^
S
Sacrifices ⭐ 16y
kola çerez cips patlamış mısır bide saat tam 00:00 da elifle konuşucam hani derler ya yeni yıla nasıl girersen öle çıkarsın (inanmam böle şeylere ama denemekten bi zarar çıkmaz) ha bide bms yi izliyor olucam son bölümünü kaçırdım daha sonrada her zamanki gibi geniş aile FTW!!!!!!
U
Uprising ⭐ 19y
Evet bakalım kimler burda, son anda partimin iptal olmasıyla bende bilgisayar başına kaldım, gerçi biz olayı okul çıkışı hallettik ama olsun. 😜 Evet görelim bakalım kimler yıla bilgisayarıyla giriyor.

Kaldık bu sene de evde 🎅
T
ben de evdeyim.Televizyon keyfi yapıyorum.Bilgisayarın başına ara sıra gelip charları kontrol ediyorum warriorum bu gece 110 oluyorrrrrrr nese: nese: nese:
E
EnDZoNe ⭐ 19y
bende evdeyim.. Sulu nevaleyle fıstık takılıyorum . Tv açık bile degil film izliyorum özel bi durum yok aslında 😊 her zamanki gibi bi gece .
K
Kivi ⭐ 16y
biraz sonra dayımlar orkestra ve dansöz getirecekler yupppppppppiiiiiiii eğlence başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yehuuuuuuuuuuuuuuuuu 💃 💃 içkiler; Rakı,Vodka,Bira,Şarap seç begen al ''Şarap'' FTWWWWWWWWWW 🍺
X
xcorelli ⭐ 18y
son anda olan bi degisiklikte bu yil evdeyim makara:
S
shneZee ⭐ 18y
Ev boş gerekli malzeme fazlasıyla alındı,arkadaşla sabahlar olmasın ^^
M
Metover OP ⭐ 18y
Baba oğul kutsalruh.
Vodka Vişne Fıstık.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap