Icerige atla
Extraloob

Evde 1 Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz

· 22 Yanıt · 2.8K görüntüleme
F
FeLiS OP ⭐ 18y
Herkes Yazsın Bakalım Kimin Daha Acayip 😄
22 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Pc başında ve Beşiktaş alt yapı antrenmanında ☕
[F New]Solo Gitarist
A
addIcFb ⭐ 19y
yatarakk
M
Midbroke ⭐ 18y
Bilgisayar başında geçiriyorum . Annemler tatile gitti , ben gitmek istemedim . Böyle böyle geçiyor işte 😁
M
Midbroke ⭐ 18y
aynı anda 3 mesaj birden 😁
C
evde değilde işte çalışarak 🙄
M
Midbroke ⭐ 18y

Kolay gelsin . ☕
F
FeLiS OP ⭐ 18y

Kolay gelsin . ☕

+1907
S
Spartan123 ⭐ 18y
öglen 1de kalkıp pcye oturmak , 5de çıkıp teakwondo ya gitmek , 7-8de herşeyi tamamlayıp pcye oturmak , gece 3de yatmak , öglen 1de kalkıp pcye oturmak ...
P
passion ⭐ 19y
Pc başında ve Beşiktaş alt yapı antrenmanında ☕

Beşiktaş altyapı antremanı ewdemi oluyo:)
S
Öglen 2 De Kalkmak 3 De Arklarla Bulusup Birinin Evinde Film izlemek 5:30 6 Basket Oynamaya Gitmek Gece 5 e Kadar Bilg Sonrası Aynı Sayılır :?
O

+1 😁
Q
Quincey ⭐ 18y
çoğunlukla pc başında bazen dışarı çıkıyorum arklarla gezmek için fln.
S
SERE ⭐ 19y
çoğunlukla pc başında bazen dışarı çıkıyorum arklarla gezmek için fln.

+∞
R
RoyalFlush ⭐ 19y
tüm gün içerek öğlen başlayıp akşama kafam güzel olarak
4
Fabrikada pc başında iş+Forumla uğraşarak geçiyo saat 17:45 e kadar zamanım . Ondan sonra eve gidiyorum gidince biraz daha bakıyorum ve yemek yiyip arkadaşların yanına gece yine gelıyorum 😄 ve sabah erken kalkıp fabrikaya gelıyorum anlıcağınız Monoton :S
W
Wrestler ⭐ 19y
sabah kalkıyorum 10.00 da oturuyorum aksam 18.00 da kalkıp clube gıdıyorum saat 11 de gelıyorum yatıyorum 😞
M
Midbroke ⭐ 18y
sabah kalkıyorum 10.00 da oturuyorum aksam 18.00 da kalkıp clube gıdıyorum saat 11 de gelıyorum yatıyorum :(

ne kulübü 😁
A
Aleral ⭐ 18y
Sabah biraz tv seyrederim çünkü çizgi filmlerim var 😆 bitince direk bilgisayara biraz(!) foruma takılırım sonra ecsto oynarım sıkılınca kapatır diğer oyunlarımı oynarım falan filan bütün günüm böyle geçiyor 😄
O
Sabah biraz tv seyrederim çünkü çizgi filmlerim var 😆 bitince direk bilgisayara biraz(!) foruma takılırım sonra ecsto oynarım sıkılınca kapatır diğer oyunlarımı oynarım falan filan bütün günüm böyle geçiyor :D

Bunların arasına oneeyedjack ile ps çalışıyorum ne zaman girecek acaba 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: