Merhabalar Cogu kisi birkac gun sonra ygs sinavina girecek ve kullandiklari kitaplar tozlu raflara kalkacak ve benimde bi dahaki sene icin b kitaplara ihtiyacim var ozellikle sozel olanlara acaba sinavdan sonra kitaplarini kullanmayacak yada kimseye vermiyecek olanlar bana hediye edebilirler mi? Simdiden tessekur ederim. ❤️
YGS kitaplariniz
· 33 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
sayısallarıda bana verin :p, hatta cuzzi bir miktar ödeyebilirim hani 😊
sayısallarıda bana verin :p, hatta cuzzi bir miktar ödeyebilirim hani :)
sulanma hemen konuma cicioe2
Merhabalar Cogu kisi birkac gun sonra ygs sinavina girecek ve kullandiklari kitaplar tozlu raflara kalkacak ve benimde bi dahaki sene icin b kitaplara ihtiyacim var ozellikle sozel olanlara acaba sinavdan sonra kitaplarini kullanmayacak yada kimseye vermiyecek olanlar bana hediye edebilirler mi? Simdiden tessekur ederim. ❤️
Sınavdan sonra aklımdan çıkmazsan yollarım. Sözelim
ben sınava gireceğim ve sözelim.27 Mart'tan sonra bi görüşelim 😉
inşallah yardımcı olanlar olur malesef MF yim ben
Sınavdan sonra aklımdan çıkmazsan yollarım. Sözelim
Sınavdan sonra bir süre hiçbir şey umrumda değil diyorsun 😜

tamamda sana YGS mi LYS mi lazım YGS'de sözel sayısal ayrımı yok hepsinden olucaksın zaten :/
27MArtta uyuyacağım 😜
Toplam 97adet test kitabı bitirdim.. İşine yarayacak şeyleri bulabilirsem kolilerin içinden bir bakayım... Ama varsada çözük vardır işine yarar mı bilmiyorum..
Toplam 97adet test kitabı bitirdim.. İşine yarayacak şeyleri bulabilirsem kolilerin içinden bir bakayım... Ama varsada çözük vardır işine yarar mı bilmiyorum..
tamamda sana YGS mi LYS mi lazım YGS'de sözel sayısal ayrımı yok hepsinden olucaksın zaten :/
YGS icin sozel kitaplarim eksikde simdiden calismaya basliyacagim ondan.
27MArtta uyuyacağım 😜
konu anlatimli varsa karali yirtik pirtik bana fark yapmaz 😘 😆
Sayısalcı arkadaşlardan 1 tanesine yardımcı olabilirim 🍺
[ek #12654]
Temiz kullanılmış varsa gelecek sene için stok yapabilirim ben de 😜
kimseden kitap almanı tavsiye etmiyorum.Çünkü bu seneden sonrakilerin müfredatı,konuları çok farklı ve yeni konular eklenmiş şekilde.
Temiz kullanılmış varsa gelecek sene için stok yapabilirim ben de :P
Bende kitap yok sadece kitapların bırakıldığı yerle ilgim var gerçekten ihtiyacı olan varsa iletişime geçsin pls 🍺
[ek #12654]
kimseden kitap almanı tavsiye etmiyorum.Çünkü bu seneden sonrakilerin müfredatı,konuları çok farklı ve yeni konular eklenmiş şekilde.
evet böyle bir dedikodu dönüyor sürekli fizik kimya ve biyoloji çok karışmış diyorlar
Temiz kullanılmış varsa gelecek sene için stok yapabilirim ben de :P
Bende kitap yok sadece kitapların bırakıldığı yerle ilgim var gerçekten ihtiyacı olan varsa iletişime geçsin pls 🍺
Turkce ygs varsa gercekten cok cok makbule gecer diyeyim ben sana pray: 😘 🎭
Tek bir kitap için gidemem ki oraya 😜 Hayrına bir koli hazırlayım istersen pro 😆
[ek #12654]
Tek bir kitap için gidemem ki oraya 😜 Hayrına bir koli hazırlayım istersen pro 😆
Ya abi Turkce Tarih Cografya felsefe(cografyayla felsefe tabi o kadar onemli degil) konu anlatimli varsa ve gonderebilirsenki posta ucretini be verebilirim cok cok makbule gecer burda en uydurugu bile 25tl 🤔
@hmzsnmz
Abi ben sayısalcıyım eğer varsa sana zahmet olmayacaksa bana kitap lazım 😆 ?
Abi ben sayısalcıyım eğer varsa sana zahmet olmayacaksa bana kitap lazım 😆 ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap