Icerige atla
Extraloob

YGS kitaplariniz

· 33 Yanıt · 2.0K görüntüleme
P
Pro OP ⭐ 18y
Merhabalar Cogu kisi birkac gun sonra ygs sinavina girecek ve kullandiklari kitaplar tozlu raflara kalkacak ve benimde bi dahaki sene icin b kitaplara ihtiyacim var ozellikle sozel olanlara acaba sinavdan sonra kitaplarini kullanmayacak yada kimseye vermiyecek olanlar bana hediye edebilirler mi? Simdiden tessekur ederim. ❤️
33 Yanıt
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
sayısallarıda bana verin :p, hatta cuzzi bir miktar ödeyebilirim hani 😊
P
Pro OP ⭐ 18y
sayısallarıda bana verin :p, hatta cuzzi bir miktar ödeyebilirim hani :)

sulanma hemen konuma cicioe2
Windy
Windy ⭐ 19y
Merhabalar Cogu kisi birkac gun sonra ygs sinavina girecek ve kullandiklari kitaplar tozlu raflara kalkacak ve benimde bi dahaki sene icin b kitaplara ihtiyacim var ozellikle sozel olanlara acaba sinavdan sonra kitaplarini kullanmayacak yada kimseye vermiyecek olanlar bana hediye edebilirler mi? Simdiden tessekur ederim. ❤️

Sınavdan sonra aklımdan çıkmazsan yollarım. Sözelim
T
TheRage ⭐ 18y
ben sınava gireceğim ve sözelim.27 Mart'tan sonra bi görüşelim 😉
S
Stw ⭐ 15y
inşallah yardımcı olanlar olur malesef MF yim ben
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Sınavdan sonra aklımdan çıkmazsan yollarım. Sözelim

Sınavdan sonra bir süre hiçbir şey umrumda değil diyorsun 😜
S
Stw ⭐ 15y
tamamda sana YGS mi LYS mi lazım YGS'de sözel sayısal ayrımı yok hepsinden olucaksın zaten :/
Tweety
Tweety ⭐ 19y
27MArtta uyuyacağım 😜

Toplam 97adet test kitabı bitirdim.. İşine yarayacak şeyleri bulabilirsem kolilerin içinden bir bakayım... Ama varsada çözük vardır işine yarar mı bilmiyorum..
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
P
Pro OP ⭐ 18y
tamamda sana YGS mi LYS mi lazım YGS'de sözel sayısal ayrımı yok hepsinden olucaksın zaten :/

YGS icin sozel kitaplarim eksikde simdiden calismaya basliyacagim ondan.
P
Pro OP ⭐ 18y
27MArtta uyuyacağım 😜

Toplam 97adet test kitabı bitirdim.. İşine yarayacak şeyleri bulabilirsem kolilerin içinden bir bakayım... Ama varsada çözük vardır işine yarar mı bilmiyorum..

konu anlatimli varsa karali yirtik pirtik bana fark yapmaz 😘 😆
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Sayısalcı arkadaşlardan 1 tanesine yardımcı olabilirim 🍺
[ek #12654]
Advance
Advance ⭐ 18y

Temiz kullanılmış varsa gelecek sene için stok yapabilirim ben de 😜
T
takerisks ⭐ 16y
kimseden kitap almanı tavsiye etmiyorum.Çünkü bu seneden sonrakilerin müfredatı,konuları çok farklı ve yeni konular eklenmiş şekilde.
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Temiz kullanılmış varsa gelecek sene için stok yapabilirim ben de :P

Bende kitap yok sadece kitapların bırakıldığı yerle ilgim var gerçekten ihtiyacı olan varsa iletişime geçsin pls 🍺
[ek #12654]
S
Stw ⭐ 15y
kimseden kitap almanı tavsiye etmiyorum.Çünkü bu seneden sonrakilerin müfredatı,konuları çok farklı ve yeni konular eklenmiş şekilde.

evet böyle bir dedikodu dönüyor sürekli fizik kimya ve biyoloji çok karışmış diyorlar
P
Pro OP ⭐ 18y

Temiz kullanılmış varsa gelecek sene için stok yapabilirim ben de :P

Bende kitap yok sadece kitapların bırakıldığı yerle ilgim var gerçekten ihtiyacı olan varsa iletişime geçsin pls 🍺

Turkce ygs varsa gercekten cok cok makbule gecer diyeyim ben sana pray: 😘 🎭
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Tek bir kitap için gidemem ki oraya 😜 Hayrına bir koli hazırlayım istersen pro 😆
[ek #12654]
P
Pro OP ⭐ 18y
Tek bir kitap için gidemem ki oraya 😜 Hayrına bir koli hazırlayım istersen pro 😆

Ya abi Turkce Tarih Cografya felsefe(cografyayla felsefe tabi o kadar onemli degil) konu anlatimli varsa ve gonderebilirsenki posta ucretini be verebilirim cok cok makbule gecer burda en uydurugu bile 25tl 🤔
W
Whisk ⭐ 16y
@hmzsnmz

Abi ben sayısalcıyım eğer varsa sana zahmet olmayacaksa bana kitap lazım 😆 ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: