Icerige atla
Extraloob

YGS Açıklandı!

· 35 Yanıt · 3.6K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

YGS'ye girecek tüm arkadaşlarımıza Extraloob Ailesi olarak başarılar dileriz.

Sınav yerlerinizi size verilen ösym şifrelerinizle ösym`nin sitesinden öğrenebilirsiniz.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
35 Yanıt
R
RoqA ⭐ 17y
Ygs sınavı anlatım bozukluğu olur 😜

ps: kimse yazmadan 😜

edit: başarılar gençler
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Terket burayı 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
YGS'nin S'si "sınav"dır. "Sınavın'da" diye bir ayrım yoktur, doğrusu "Sınavı'nda"dır.
Başarılar.
R
RoqA ⭐ 17y
O kadar da yüzüne vurmayayım dedim 😁
M
İnşallah bu sefer olacak ☕
Hello world
Violent Arise
Herkese basarılar diliyorum biz atlattık o yolları sizlerde en kısa zamanda istediğiniz yerlere gelirsiniz inşallah.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Sınavsız geçiş forever 🤘
Special thx to Flexi
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sınavsız geçiş forever 🤘

🍺
.NET
.NET ⭐ 19y
Başarılar arkadaşlar

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Vanity
Vanity ⭐ 16y
Sınava girecek herkese başarılar arkadaşlar. Seneye Ankara'ya gidiş biletim bu sınav. Her şeyin başlangıcı. =)
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Bu mesaj Vanity rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sınava girecek herkese başarılar arkadaşlar. Seneye Ankara'ya gidiş biletim bu sınav. Her şeyin başlangıcı. =)

Bekleriz. ^^
Vanity
Vanity ⭐ 16y
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Vanity rumuzlu uyeden alinti yapildi

Bekleriz. ^^

Ahh ahh Ankara'ya gidip programlama öğrenmek. Üniversite hayatı. Bass gitar. Müzik grubu. İlk sene yurt belki sonra ev. Ev arkadaşları. Sabahlamalar (Ankara'da dışarda olmaz gibi :D) Arada bir Melih Gökçek'e saymak. Kulağa çok güzel geliyor abi. Sonrada yüksek lisans için İstanbul. (Sonuç= İnşallah seneye kazanırız 😁 )
T
Tauriel ⭐ 15y
Yav bu başlığı gördükce heyecanlanıyorum.
Yemin ediyorum sınav heycanım yada stresim yokken stress başladı.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
sinava girecek arkadaslara basarilar 🎭
T
Tauriel ⭐ 15y
Sınav nasıldı insanlar türkçe zor diyordu bende zorladındım.
Sizde 28 türkçe net 15 mat net 30 da sosyal net ortalamanın üsütndemi
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
netlerine ne ara baktın 😄 Bence gayet iyi netlerin nereyi istiyorsun bilmiyorum ben böyle yapsam çok pis sevinirdim ama matematik yok işte 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj Support rumuzlu uyeden alinti yapildi
netlerine ne ara baktın 😄 Bence gayet iyi netlerin nereyi istiyorsun bilmiyorum ben böyle yapsam çok pis sevinirdim ama matematik yok işte :D

pardon ''support'' daral:
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Support rumuzlu uyeden alinti yapildi
netlerine ne ara baktın 😄 Bence gayet iyi netlerin nereyi istiyorsun bilmiyorum ben böyle yapsam çok pis sevinirdim ama matematik yok işte :D

Nickimi çaldığın için dava açıyorum sana 🍿 👴
M
Mirage ⭐ 19y
Ya her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Kimi diyor çok zordu kimi diyor en kolay sınavdı falan. Ortalamadan emin olamıyorum :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: