Icerige atla
Extraloob

Yeni Yılın ilk Videosu 1 Ocak 2010 Lord Yarkan

· 21 Yanıt · 2.1K görüntüleme
F
FoundeR OP ⭐ 18y
Tebrikler baştan sona kadar izledim.
21 Yanıt
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Çok güzel, başarılarının devamını dilerim. 😊
E
exotic ⭐ 18y
Bizim serwerde arenanın dışında lord gören oolmuyo 😄

Tebrikler 😜
Z
ZikywaL ⭐ 19y
yeni yılın ilk videosu tebrikler 👍
C
chipshajen ⭐ 17y
serverin ilk 2010 lordu vay be 😜 Grats.
*
*Just4Fun ⭐ 17y
G.name cok hosuma qitti 😄
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
helal vallahi 😎
T
TorQ ⭐ 17y
Tebrikler Çok Güzelmiş 👍
B
gzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)))))))))))))) helal bea
W
WildKing ⭐ 19y
tebrikler süperr
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hacım rev6 linkini verir misin kaç unique kestin merak ettim walla yeni yılda ilk meraktan sorum bu oldu ahahah cevap bekliyorum pls 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohanness bro bi beni kesmemişsin ben seni paci'de hatırlıyorum tospa tospa ortalıkta 5k plss diyordun ahahahaa agh bizim NoWayOut olacaktı ki görecektin elimde bir görsel arşiv var akıllara zarar yarky bizden sorulurdu hunter thief varsa illaki biz keserdik guild savaşı bizle başlar bizle biterdi hatırladıkça hüzünlenirim ama extraloob.com önce pacific'te ilah oldu ardından halka açıldı 😎
E
exotic ⭐ 18y
Bende mrk ettm baktm rakibim olabilirsin xD

Pride : http://www.rev6.com/player/Pluto/LoTuSs_KsK_.html

mavii : http://www.rev6.com/player/Pacific/mavii.html

dostum sen bakma bana ben blade olmanın etkisinden uzun süre çıkamadım benim elimden 59 lvl nuker uruchıyı almıştı düşün bişey başarcaksan önce ona inanıcan ben kesecegime hiçinanmadım lordu ozamanlar demon yokdu isuyu ben daha yeni yeni başladım kesmeye orjinal staf değilim 🎅

Aklıma 90 lwl bladerim geldi 😄 npc set 80+3 blade 😄 sonunda satıp kurtulmuştum. pwp yapamıyodm pot yok pot alamıyodm para yok para kasamıyodm taxi yapıyım diodm kmse gelmiyo gelse bile taxiyi yaparken pot paramı bile çıkaramıyodum 🎅
C
Tebrikler
S
tebrikler
S
strean121 ⭐ 19y
tebirkler kardeş ..ama wizardroad olmuş artık oyun o kötü herkes wizard...kaldıki wizardla lord kesmek eğilip ayakkabını bağlamanla eş değer zorlukta...KRAL ÇIPLAK YANİ
W
Warden_ ⭐ 17y
Tebrikler !
K
Koelschh ⭐ 17y
Tebrikler
K
Kup ⭐ 18y
Tebrikler 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: