Icerige atla
Extraloob

!!! Yeni SoftMod ÇIKTI ~ 25 Aralık Çalışmıyor !!!

· 93 Replies · 11K views · Page 3 / 5
Replies
Game Designer

birdaha gelirse herkez hacklenir bilginize

tam 1 yıldır kullanıoruz hacklenen olmadı şimdiden sonra da olmaz güveniriz biz tüm kadro

üyesiyle memberiyla ben eskiden bile güvenirdim hep indirrdim hiçbişi olmaz olmadı olmicakta =))
yes.
S

tam 1 yıldır kullanıoruz hacklenen olmadı şimdiden sonra da olmaz güveniriz biz tüm kadro

üyesiyle memberiyla ben eskiden bile güvenirdim hep indirrdim hiçnişi olmaz olmadı olmicakta =))

BENCE sadece bence... artik kuallanilamicak kime bekle ve gör
smi buldugunuz siteler uyanmis
G
Ghost Spy ⭐ 19y

üyesiyle memberiyla ben eskiden bile güvenirdim hep indirrdim hiçbişi olmaz olmadı olmicakta =))

sevgili deneme modum sen benim ne yorum yapıcağımı biliyorsun şunlara ağzının payını ver yoksa ben başlarsam kavga çıkar
BİLGİNİZE
P
pfffffff ⭐ 19y
Kavga cikmasina gerek yok, cikarmayada.Taratilmamis (tarafimizdan) dosyalari kullanmayin, kullanirsaniz hicbir mesuliyet ustlenmeyiz.Tarattigimiz dosyalari guven ile kullanabilirsiniz.Kullanmak istemeyenlerin agizlarini kapatmalarini rica ediyorum.
J
arkadaşlar sm şu an itibari ile çalışmamaya başladı . oyunda olan arkadaşlarımız oyundan çıkmasınlar çünkü bi daha giremezler.
yenisi çıktığı andan itibaren sitemizden bulabilirsiniz.
P
pfffffff ⭐ 19y
Suanda kullandiginiz sm patladi sanirim.diger hesap sahiplerinin sm u calisabilir.
Game Designer

arkadaşlar sm şu an itibari ile çalışmamaya başladı . oyunda olan arkadaşlarımız oyundan çıkmasınlar çünkü bi daha giremezler.
yenisi çıktığı andan itibaren sitemizden bulabilirsiniz.

yada return veya ışınlanma yapmasınlar

yoksa güzelim masaüstünü görürler =))))))
yes.
S
SonSAHNE ⭐ 19y
şu tartışmalar bir son vermek istiyorum. arkadaşın acemi olduğu belli o yüzden saçma saçma yorumlar yazmış lütfen tarihimizi araştır. Siyah bir leke bulabilirsen karala bizi....

Eh birde şu yönden bak. biz sm yi kullanmak isteyenler için veriyoruz sadece senin için değil Wink
C
cesur7777 ⭐ 19y
peki 2 çar aynı anda çalışıomu ?
D
deuhcb ⭐ 19y
son sayfayı baştan okusaydım boşu boşuna tan 2.15 saat uğraşmazdım Embarassed Embarassed Evil or Very Mad
A
Autrazition mune error veriyor artık oyuna girmeye çalısınca , bune yoksa sm yandımı ??? çabuk yoksa tbotu kuruyoomm.. !!!
P
pfffffff ⭐ 19y
evet sm patladi malesef.
M
Misproject ⭐ 19y
hevesimiz kursağımızda kaldı!
B
buzdil ⭐ 19y
Tbot ne yazan gelir acaba :))))
H
Hunter_ ⭐ 19y
saol hemen denıcem
K
kerpeli ⭐ 19y
Tbot çalışıyor zaten... :?!!!
S
selim46 ⭐ 19y
güzel çalışıyordu baya ex kasttı ama suan çalışmıyo helpp yardım site yöneticisi pls
P
pfffffff ⭐ 19y
Kullanmakta oldugunuz softmod suandan itibaren devrini tamamlamistir.Yenisi gelene kadar bekleyecegiz.Oyunda olan arkadaslarin oyundan cikmamalari siddetle onerilir.
J
Journalist ⭐ 19y
popcorn popcorn popcorn kahvekeyfi kahvekeyfi popcorn popcorn popcorn

misira devam hmm
F
fatiihn ⭐ 19y
biri forumda sm kullananlar banlandı diyor ?

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: