Icerige atla
Extraloob

>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<

· 569 Yanıt · 47K görüntüleme
E
endorphin OP ⭐ 19y
Idea Idea >>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<< Idea Idea
aaa
569 Yanıt
B
Braunx ⭐ 19y
dll ihtiyac yok sanırım tmm hemen deniyorum ssyi ekliycem
E
endorphin OP ⭐ 19y
Ayrıca LÜTFEN! softmod için bana teşekkür etmeyin. Öncelikle ElazıgLee ye sonrada therealone kardeşime teşekkür ediniz..
E
endorphin OP ⭐ 19y
DLL dosyası mevcuttur.
N
Nakamura ⭐ 19y
wayy be endorphin saol paylaşımın için demekki yarın 3 çarlada stalım:) thx pro
E
endorphin OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bazı ufak sorunlar var bunlar için boş boş şeyler yazmayın günlerdir onları düzeltmek için köpek gibi kasıyoruz..
N
Nakamura ⭐ 19y

Arkadaşlar bazı ufak sorunlar var bunlar için boş boş şeyler yazmayın günlerdir onları düzeltmek için köpek gibi kasıyoruz..

ne gibi sorunlar bunlar??
E
endorphin OP ⭐ 19y
oyundan çıkarken bilgisayar cok kasıyor oyunda sadece kapanma problemi gözüküyor şimdilik.test edin sizde sorun bulursanız bildirin bana
P
Peace ⭐ 19y
Güzel paylaşım teşekkürler.
E
endorphin OP ⭐ 19y
yeni versiyonu siteye koymicam arkadaşım bu sadece ElazıgLee için hediyem sonra satın alırsın yine biz para kazanırız sende bizi..
B
Braunx ⭐ 19y
sanirim yanlis bisi yaptim HOME tusu ile bot menusu gelmiyo ne yapmam gerek ?
E
endorphin OP ⭐ 19y
Oyuna parmaktan girmeyeceksin isrobotu çalıştıracaksın sonra silkroad dizinindeki x33 klasöründeki programdan açacaksın..oyun açılacaktır botla beraber.
B
Braunx ⭐ 19y
dogru ben parmagi calistirmadim Very Happy
R
RaPLeX ⭐ 19y
x33.dll dosyası virus kaynıor kardes bi yamuk yok eminmsn ?
E
endorphin OP ⭐ 19y

x33.dll dosyası virus kaynıor kardes bi yamuk yok eminmsn ?

Kardeş biliyorsunki sm serverlara bağlanıp çalışacak yakında paralı olarak dağıtmaya başlanacak program bu yüzden firewalları açacak api'lerle donatıldı.. Neden mi ? Çünkü servera bağlanıp pin sorgulayacak.antivirüsler bu tür durumları virüs olarak raporlar.

Win32/CryptExe
Ayrıca buldugu bu virüs programı şifrelemek için kullanıldı. adı üzerinde zaten (Crypt)Kripto paket şifreleme.. Antivirüs okuyamadığı için dosyayı şifreli olarak tanımlayıp bunuda raporluyor. Gayet dogal bişey.
E
endorphin OP ⭐ 19y

Oyuna parmaktan girmeyeceksin isrobotu çalıştıracaksın sonra silkroad dizinindeki x33 klasöründeki programdan açacaksın..oyun açılacaktır botla beraber.

kardeş ben o dediğinide yaptım olmadı

Arkadaşım doğru yüklediğinden emin ol sm yüklemesi için verdiğim dosyaya çift tıklayacaksın ve içindekileri C:\Program Files\Silkroad\x33 şeklinde yükleyeceksin daha sonra isrobot 1,74 dosyasını açacaksın ama oyuna girmeyeceksin C:\program files\silkroad\x33\x33.exe dosyasını çalıştıracaksın bot oyunla beraber otomatik açılır.

Ayrıca sro_client dosyasının 1,121 orjinal versiyonuyla çalışır. bunu unutma
E
endorphin OP ⭐ 19y
Bu inanmayanlara koyacağım son resim belki screenshot felan isterler başkada açıklama yapamam özür dilerim vaktim yok...Birazda kendiniz uğraşın çalıştırmak için

-Resim Silinmiş.
B
Braunx ⭐ 19y
sabah ın 4 dü uyuyun yaw artik Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: