Beyler ayin 7`sinde yeni server Eos aciliyor. ☕ ☕ ☕
Yeni server acilacak
· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
evet salı günkü gelecek olan uptade ile yeni server gelecek
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ohh be gaianında belki kapatisesi artar
Salı günü fln gelmicek oct 7 octaber-ocağın 7. si sitede ole diyor bide buna joymaxın bekletme süresini eklersek gelecek yaza gelir carları hazır tutun siz 😄
Salı günü fln gelmicek oct 7 octaber-ocağın 7. si sitede ole diyor bide buna joymaxın bekletme süresini eklersek gelecek yaza gelir carları hazır tutun siz :D
January= Ocak
October= Ekim
Yani Yarın Açılıyor 🍺
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
Salı günü fln gelmicek oct 7 octaber-ocağın 7. si sitede ole diyor bide buna joymaxın bekletme süresini eklersek gelecek yaza gelir carları hazır tutun siz :D
January= Ocak
October= Ekim
Yani Yarın Açılıyor 🍺
😁 +1905
lol 😁 😁
January= Ocak
October= Ekim
Yani Yarın Açılıyor 🍺
😁 +1905
kendini biş isanıp hava atam demişsin ama snn ingilizcene 😁 October yani bu ay 😉
B
BlackMarshall
⭐ 19y
oo iyi oldu ozaman.Gaia da çok yığılma varda.Bu server pek iş yapmaz gibime geliyor ama^^
asıl bu servere geççen çok sağlam bi takımla serverin kralı olursun 😉
Ben genede ısrarlıyım gaiada ole oldu kac ay sora geldi yarın gelmezse sorarım ben size
abisinin sn gaianın nezaman açılcağını neezaman öğrendin gaia sitede açılacağı açıklandı ama tarih verilmedi bunda ise tarih var dikkat et
Yeni Server Gelirse Hemen Giricem.
Evet beyler Eos Serveri gelmiştir Bilgilerinize ..
T
Tarantella
⭐ 19y
ahahahahah..çok iyidi bu.
Len konuları uplayıp durmayın karışıklık olmş maskara ettiniz iyice beni
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler Server Azteca; Yeni Bir Server Yeni Bir Serüven =) Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni 1-99 Orta Emek Server 05.06.2021 Cumartesi Akşam Saat 9'da Sizlerle ESKİ TİP MUHO BK ÇELİK DÜŞÜRMELİ YENİ SERVER Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb...