Icerige atla
Extraloob

Yeni Server

· 45 Yanıt · 5.4K görüntüleme
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Yeni serverle ilgili bilgi sayibi olan varmı acaba Haziran mı mayısmı dahamı geç 🍿
45 Yanıt
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Türk Serveri olmasında Malazgirt gibi Küfürden başka bişey yok summer7:
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Yokmu bilgisi olan pray:
S
SirGLooMy ⭐ 15y
mayıs yada haziran ayında bir server gelebilir
M
Yahu Yenı Server Degılde Yenı Legend Ne zaman Gelicek Bunda Bilgisi Olan varmı ?
Lafta 2011 İlk Ceyrekte Yani Mart Civarı Gelicekti İslam Irkı ama Yalan Oldu Oda? varmı Haberi Bilgisi Olan?
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Gelsin artık
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Bence yeni leqend gelmesi çok zor
L
Leet1 ⭐ 19y
Yeni server olayı olunca hep gaza geliyorum, yine kıpraşmalar başladı :p
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Cihan tanıdın mı beni 😊
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Petrada MasterOFwaR 110 FF oldu Leqend 2h leqend Takılar NOva set felan sattım yeniyi bekliyoruz arkdaslarla PEtrayı 75lvl de bırakıp gittin Gel burda 110 makara:
L
Leet1 ⭐ 19y
Hatırlıyorum ancak hayal mayal.. nicki çıkartabildim birtek :/
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Numaran Felan vardı sildim gidince Hatırlarsın OnePiece guildi Niyalarda PArty Ayhan ordamısn Pt arıyoduk .d sonra enese 500 silk e sattın gttin 🤔 mesaj atıyorum extradan geri dönmüyosun makara:
L
Leet1 ⭐ 19y
Numaran Felan vardı sildim gidince Hatırlarsın OnePiece guildi Niyalarda PArty Ayhan ordamısn Pt arıyoduk .d sonra enese 500 silk e sattın gttin 🤔 mesaj atıyorum extradan geri dönmüyosun makara:

Hatırlıyorum onları enesi, onepiece guildini vs ama senin adını hatırlamıyordum tamam simdi çıkarttım hatırlamaya baslıyorum gibi. Şu 85-87 lerde günde 40 kere yattığımız parti değil mi işte 😜
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Aynen o bard da oto mana yok felan send 52 sun vardı 70 şe kadar çıkartmadın 💃 Yeni servere 20 kısılık bi tayfa geçiyoruz gene biraz makara yapalım MaSTeR diye guild açtm burda 3 4 fortes jangan 4 5 fortes hotan kaldı skıldık burdan Yeniye geçiyoruz ilk hotanı almak için artık bakalım makara: Pm den numaranı msn nini yolla konusurz cihan bey summer3:
X
xAyhn OP ⭐ 16y
L
Leet1 ⭐ 19y
Resimler açılmıyor ayhan bey :p, pm atıyorum
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Alexe gelin diyorum.50 kişi gelin.Hepinizde aynı anda kasmaya başlayacağım diyorum.Sakalımız yokki sözümüz geçse.Yabancı player dolu.
X
xAyhn OP ⭐ 16y
Geçelim hep beraber Yeni ye işte 💃
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Geçelim hep beraber Yeni ye işte 💃

Bro alex serverında yabancı herkez.Sağlam türk çok az.1ayda herkez 90+ olur.Gelin işte kuralım EXTRALOOB isimli bir guild.Koyalım görselimizi gelin ben gereken desteğin fazlasını yapacağım size.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: