Yeni serverle ilgili bilgi sayibi olan varmı acaba Haziran mı mayısmı dahamı geç 🍿
Yeni Server
· 45 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
45 Yanıt
Türk Serveri olmasında Malazgirt gibi Küfürden başka bişey yok summer7:
Yokmu bilgisi olan pray:
mayıs yada haziran ayında bir server gelebilir
M
mozaikpasta
⭐ 16y
Yahu Yenı Server Degılde Yenı Legend Ne zaman Gelicek Bunda Bilgisi Olan varmı ?
Lafta 2011 İlk Ceyrekte Yani Mart Civarı Gelicekti İslam Irkı ama Yalan Oldu Oda? varmı Haberi Bilgisi Olan?
Lafta 2011 İlk Ceyrekte Yani Mart Civarı Gelicekti İslam Irkı ama Yalan Oldu Oda? varmı Haberi Bilgisi Olan?
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Gelsin artık
Bence yeni leqend gelmesi çok zor
Yeni server olayı olunca hep gaza geliyorum, yine kıpraşmalar başladı :p
Cihan tanıdın mı beni 😊
Petrada MasterOFwaR 110 FF oldu Leqend 2h leqend Takılar NOva set felan sattım yeniyi bekliyoruz arkdaslarla PEtrayı 75lvl de bırakıp gittin Gel burda 110 makara:
Hatırlıyorum ancak hayal mayal.. nicki çıkartabildim birtek :/
Numaran Felan vardı sildim gidince Hatırlarsın OnePiece guildi Niyalarda PArty Ayhan ordamısn Pt arıyoduk .d sonra enese 500 silk e sattın gttin 🤔 mesaj atıyorum extradan geri dönmüyosun makara:
Numaran Felan vardı sildim gidince Hatırlarsın OnePiece guildi Niyalarda PArty Ayhan ordamısn Pt arıyoduk .d sonra enese 500 silk e sattın gttin 🤔 mesaj atıyorum extradan geri dönmüyosun makara:
Hatırlıyorum onları enesi, onepiece guildini vs ama senin adını hatırlamıyordum tamam simdi çıkarttım hatırlamaya baslıyorum gibi. Şu 85-87 lerde günde 40 kere yattığımız parti değil mi işte 😜
Aynen o bard da oto mana yok felan send 52 sun vardı 70 şe kadar çıkartmadın 💃 Yeni servere 20 kısılık bi tayfa geçiyoruz gene biraz makara yapalım MaSTeR diye guild açtm burda 3 4 fortes jangan 4 5 fortes hotan kaldı skıldık burdan Yeniye geçiyoruz ilk hotanı almak için artık bakalım makara: Pm den numaranı msn nini yolla konusurz cihan bey summer3:

Resimler açılmıyor ayhan bey :p, pm atıyorum
Alexe gelin diyorum.50 kişi gelin.Hepinizde aynı anda kasmaya başlayacağım diyorum.Sakalımız yokki sözümüz geçse.Yabancı player dolu.
Geçelim hep beraber Yeni ye işte 💃
Geçelim hep beraber Yeni ye işte 💃
Bro alex serverında yabancı herkez.Sağlam türk çok az.1ayda herkez 90+ olur.Gelin işte kuralım EXTRALOOB isimli bir guild.Koyalım görselimizi gelin ben gereken desteğin fazlasını yapacağım size.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler Yeni Server Açılacakmı Yeni Server da Başlayanlar İçeri Server Azteca; Yeni Bir Server Yeni Bir Serüven =) Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. 2018 Yeni Açıldı 1-99 Tr Tipi Emek Server, Yeni pvp emek server açıldı