Icerige atla
Extraloob

Yeni Hayat Arkadaşım Girip Bir Bakın Pls :P

· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme
L
Lord_Sniper OP ⭐ 18y
PS: çarşamba günü gelyr pc foto larını yüklerim :))
Core i7-740QM, 6 GB DDR3 Ram, 640 GB HDD, 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT335M Ekran Kartı, 15.6" HD Led Ekran, Windows 7 Premium,

Intel Core i7-740QM 4 Çekirdekli işlemci.
işlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 2.93 GHz, 6 MB L3 Cache ile benzersiz bir hız ve performans sunuyor.

2 GB DDR3 NVIDIA Geforce GT335M Ekran Kartı ile gelen üstün grafik performansı sayesinde; Casper Nirvana ile HD kalitesinde videolar oynatabilir, çok güç ve performans gerektiren oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

6 GB 1333 Mhz DDR3 Bellek dizüstü bilgisayardaki kullanımınıza daha geniş banttan data aktarımı ve akıcı bir performans sunuyor.

640 GB Sata Harddisk ile depolama performansını en üst seviyeye taşıyor. Casper Nirvana, HDMI girişi ile FULL HD görüntü keyfini LCD ve Plazma TV ‘lere taşıyor. Casper Nirvana’da bulunan E SATA özelliği, uyumlu harici disklerin bilgisayarda sabit disk hızıyla çalışmasını sağlıyor.

İşlemci : Intel Core i7-740QM, işlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 2.93 GHz, 6 MB L3 Cache
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium (64 Bit)
Bellek : 6 GB DDR3 1333 MHz Bellek
Harddisk : 640 GB SATA Harddisk
Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT335M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Ana Kart : Intel HM55 Chipset
Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
Bluetooth : Bluetooth
Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
Card Reader : Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
Ethernet : Var
Ses : Dahili Hoparlör&Mikrofon
USB Port : 3 X USB 2.0 port
HDMI Port : 1 X HDMI
E-Sata Port : 1 X eSATA Combo
Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe
Batarya : Li-ION smart battery
Kamera : 1.3MP Web Camera
Bekleme Süresi : 150 Dakika
Ağırlık : 2,85 Kg
Boyutlar : 373 x 255 x 25-40 mm
Ekstra : PCI-e Mini Card
Hediyeler : Casper Taşıma Çantası Ve Casper Usb Mouse
http://www.casperstore.net/resim_goster.asp?img=http://www.casperstore.net/images/products/00/22/08/2208_buyuk.jpg

8 Yanıt
W
Warmoon ⭐ 18y
ne kadara aldin?
S
SilentLord ⭐ 17y
özellikleri çok iyi 🙏
H
Hyperion ⭐ 17y
PS: çarşamba günü gelyr pc foto larını yüklerim :))
Core i7-740QM, 6 GB DDR3 Ram, 640 GB HDD, 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT335M Ekran Kartı, 15.6" HD Led Ekran, Windows 7 Premium,

Intel Core i7-740QM 4 Çekirdekli işlemci.
işlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 2.93 GHz, 6 MB L3 Cache ile benzersiz bir hız ve performans sunuyor.

2 GB DDR3 NVIDIA Geforce GT335M Ekran Kartı ile gelen üstün grafik performansı sayesinde; Casper Nirvana ile HD kalitesinde videolar oynatabilir, çok güç ve performans gerektiren oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

6 GB 1333 Mhz DDR3 Bellek dizüstü bilgisayardaki kullanımınıza daha geniş banttan data aktarımı ve akıcı bir performans sunuyor.

640 GB Sata Harddisk ile depolama performansını en üst seviyeye taşıyor. Casper Nirvana, HDMI girişi ile FULL HD görüntü keyfini LCD ve Plazma TV ‘lere taşıyor. Casper Nirvana’da bulunan E SATA özelliği, uyumlu harici disklerin bilgisayarda sabit disk hızıyla çalışmasını sağlıyor.

İşlemci : Intel Core i7-740QM, işlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 2.93 GHz, 6 MB L3 Cache
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium (64 Bit)
Bellek : 6 GB DDR3 1333 MHz Bellek
Harddisk : 640 GB SATA Harddisk
Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT335M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Ana Kart : Intel HM55 Chipset
Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
Bluetooth : Bluetooth
Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
Card Reader : Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
Ethernet : Var
Ses : Dahili Hoparlör&Mikrofon
USB Port : 3 X USB 2.0 port
HDMI Port : 1 X HDMI
E-Sata Port : 1 X eSATA Combo
Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe
Batarya : Li-ION smart battery
Kamera : 1.3MP Web Camera
Bekleme Süresi : 150 Dakika
Ağırlık : 2,85 Kg
Boyutlar : 373 x 255 x 25-40 mm
Ekstra : PCI-e Mini Card
Hediyeler : Casper Taşıma Çantası Ve Casper Usb Mouse
http://www.casperstore.net/resim_goster.asp?img=http://www.casperstore.net/images/products/00/22/08/2208_buyuk.jpg

mis gibi laptop işte ^^
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
bunun aynısının i3-3GB olan türünü benim eski hatun 1800'e almış.Call Of Duty Modern'in bazı kısımlarında yavaşlama yapıyor.
L
Lord_Sniper OP ⭐ 18y
1800tl ye aldım çarşamba günü elimde olucak
K
Kai ⭐ 18y
Hayırlı olsun,güle güle kullan 👍
E
exotic ⭐ 18y
1800tl ye aldım çarşamba günü elimde olucak

süperbi pc özelliklerde süper fiyatta özelliklerine göre gayet iyi güle güle kullan 😊

bende benim bilgisayarı yeniden toplıycam anakart işlemci ekrankartı fln deiştircem geçen sağlambi ekran kartı fiyatı sordum 800$ yazıyodu 😄 ama bi şekilde toplıycam bakalım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: