Evt beyler dün çok düşündüm ve silkroad artık hayatımdan çıkardım darısı sizin başınıza yani artık iş hayatıma odaklanmak istedim açıkçası saatlerce başında oyalanmaktan bıkmadıgım oyunun yerine php / C++ gibi programlar ögrenmek istedigimi ve böylesi daha iyi olcak die düşündüm.
Niye buraya yazdın diyenlere 5 yıldır bu oyunu oynuyorum ve bana kazandırdıkları sadece bu site oldu ve online de olsa yeni arkdaşlar 😄
Bu gün 1. gün ve sıkıntı yok 😄 Can sıkıntısı başlıyınca silkroadın yerine PB / Tera gibi oyunlara bakıyorum geçiyor 😄
Yeni bir hayat
· 6 Yanıt · 779 görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
sweetCHIEF
⭐ 17y
dagit itemlerini isroda girsen bile dayanamayip gorunce soyuk chari hevesin kacar ben oyle yapiyordum 😜
Lole başlayın skypedan konuşur oynarız beraber 😄
of şimdi o chara girdiğindeki atmosfer gidip unique kesmek pvp yapmak alchemy uğraşmak falan off bunlardan nasıl vazgeçilir
Spoiler
baltalı ilah
of şimdi o chara girdiğindeki atmosfer gidip unique kesmek pvp yapmak alchemy uğraşmak falan off bunlardan nasıl vazgeçilirSpoiler
baltalı ilah
şimdi kafamı duvarlara vuruyorm ama nafile allah bir kapı açar bundan sonra inş
of şimdi o chara girdiğindeki atmosfer gidip unique kesmek pvp yapmak alchemy uğraşmak falan off bunlardan nasıl vazgeçilirSpoiler
baltalı ilah
şimdi kafamı duvarlara vuruyorm ama nafile allah bir kapı açar bundan sonra inş
ben bağımlılık anlamında 2 senedir falan oynamıyorum sadece geçen sene falan sıkıntıdan private lerdeydim 1 senedir temizim hiç oynamadım yani sro boş kısacası 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap