J Journalist OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Tüm kuşlara hayırlı uğurlu olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Milano ⭐ 18y 16 yil once #2 Hemen ben yorumu yapayım H-A-R-İ-K-A😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E El Verano ⭐ 18y 16 yil once #3 I-ıgh. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 16 yil once #4 Hemen ben yorumu yapayım H-A-R-İ-K-A😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 16 yil once #5 Hoş 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Agilla ⭐ 18y 16 yil once #6 Orta diyorum ancak kalçalar uygun 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F34RL3SS ⭐ 19y 16 yil once #7 narin 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Paradise ⭐ 17y 16 yil once #8 Beğenmedim sanırım 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fener1907 ⭐ 19y 16 yil once #9 Eh işte. ARKO senden daha iyilerini bekliyoruz..;) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Paradise ⭐ 17y 16 yil once #10 Şöyle bir Megan Fox vb. beklerdim fakat umduğumu bulamadım 😜 Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Pearl ⭐ 17y 16 yil once #11 Hemen ben yorumu yapayım H-A-R-İ-K-A😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JbS ⭐ 17y 16 yil once #12 bu ne yılmaz 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SatanicTurtle ⭐ 17y 16 yil once #13 Kalçalar çok hoş 😜 Issırcan bunu 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #14 10/7 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 16 yil once #15 Çok tatlı 😜 bana göre gayet güzel 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Anthem ⭐ 18y 16 yil once #16 Perfect... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B By_DaDaS ⭐ 17y 16 yil once #17 Fazla Güzel Degil ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 16 yil once #18 Kalça müthiş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ChrsNYC ⭐ 18y 16 yil once #19 öncekiden katlarca güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #20 öncekinden güzel gelecek olanlar da güzel olsun da yeter TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil