J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #1 AÇILIŞKAPANIŞDesign By ARKO TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #2 Süper olmuş. 🍺 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #3 Kenara bi yere ph sıkıştırsaydın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #4 Kenara bi yere ph sıkıştırsaydın :Donu değilde GKFC girls'lerden yapmayı düşünmüştüm sonradan vazgeçtim 😄 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 17 yil once #5 diğerleri daha güzeldi sanki ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuperNaturaL ⭐ 18y 17 yil once #6 Çok hoş olmuş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuperNaturaL ⭐ 18y 17 yil once #7 yanlışkla ikikere gönderdim sorry TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bloodia ⭐ 18y 17 yil once #8 diğerleri daha güzeldi sanki ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #9 Süper olmuş. 🍺 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 17 yil once #10 Bunları şahsen çok beğendim. süper çalışma ARKO şovunu yapmışsın 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #11 Ohaness ortak harika olmuş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 17 yil once #12 Wow 😱 harika TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #13 diğerleri daha güzeldi sanki ?+1907 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #14 Bu logolar en iyi 1440 x 900 çözünürlükte görüntülenir 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #15 Kenara bi yere ph sıkıştırsaydın :Dtam onu diyecektim hacım wallahi, bir köşeye blonde bir hatun atıver güzelim ok daha sonra ayda bir GKFC'ın en sıkı takipçisini seçeriz o kişi kimi isterse oraya onu koyarız deli olur di mi.Ps : beyin fırtınalarında uçarım marsa kadar 😈 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil