Icerige atla
Extraloob

Yeni Evim =)

· 30 Yanıt · 4.6K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y
Bildiğiniz üzere artık Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünü okuyacağım kyk yurdu çıkmayınca en uygunu ev tutmak geldi ve sonunda konyaaltı plajına 0 denizi gören turistlerin kaldığı bu mükemmel yuvayı tuttuk buzdolabı,çamaşır mak. klima uydu tv. vs. kısacası bir ev için lazım olan herşey mevcut ayrıca güvenlik otopark yüzme havuzu ve sınırsız internettt ❤️ nese: nese: 🍺

İçeriden birkaç foto.
Spoiler

Balkon ve manzarası 😜
Spoiler

Bonus 😈
Spoiler

30 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
ahah yatakta tam normannia 😆
Hayırlı olsun
Z
Zeratul ⭐ 18y
hayırlı olsun arkooo valla çok sevindim of of bide benım muğladaki evi görseniz hihih 😜
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
OMG 😱 Adamları gören de otel ve turizmcilik okuyor sanacak 😆 Valla öyle bir ev olsun tıp kazanır + masterını yaparım 😁

PS : Hayırlı olsun 😘 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
J
Journalist OP ⭐ 19y
Teşekkürlerrrr 😘 🎅 ❤️ nese:
E
Extrowe ⭐ 16y
Hayırlı uğurlu olsun.
I
Inception ⭐ 18y
Hayırlı olsun vallaha süper ev çok beğendim. 💃
J
Journalist OP ⭐ 19y
Haha çok fena ortam kurarım Melisa-Seda bunlar kayıtta tanışıp yakın ilişkide bulunduğum fakültede okuyan hatunlar Sasha-Ayşın bunlarda otelde tanıştığım hatunlar ya anlatsam yaz yaz bitmez oda arkadaşım radyo-tv öğrencisi onun kankasıyla tanıştım çocuk halkla ilişkiler öğrencisi annesi ingiliz Londrada yaşıyor mükemmel derecede ingilizce biliyor bana bu konuda yardımcı olacak ve daha birsürü güzel şey godfather yürü ya kulum dedi bir kere inşallah böyle devam eder herşey ❤️
A
Avenger ⭐ 18y
Omg ! summer5: Manzara süper. Umarım çok güzel zamanlar geçirirsin o evde. Hayırlı olsun. 🍺
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ulen 4 ayak üstüne düşmek bu olsa gerek bro resimlere baktımda senin adına çok sevindim bro ❤️ 😘 Güzel günler seni bekliyor brocan tabi bende katılmaya çalışacağım bize de bi yürü ya kul diyen çıkar inşallah 😜
[ek #12654]
T
TheBigDady ⭐ 19y
Güle güle oturursun inşallah hacım bizimde tirblex yazlık var denize karşı 0 miss gibi akşam çıkıyorum yazın alıyorum çayımı şırıltıyı dinleyerek uykum geliyor zaten 😁 Güle güle otur inş ^^ 🤤
D
destiny ⭐ 18y
Allah kazadan beladan depremden selden korusun.

Güle güle otur. 😜
W
Whisk ⭐ 16y
Oooo süper ev harbiden güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun 😎
A
Absence ⭐ 19y
Kira ne kadar bro
J
JetHomme ⭐ 19y
Sende 10 numara yere düşmüşsün bro. Bende Sakarya Karasu'dayım. Pansiyon tuttum bende. Denize 0 aynı böyle 10 numara manzarası var. Hayırlı olsun 😘
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Ohh plajın üstü yataklı ev 😈
J
Journalist OP ⭐ 19y
Kira ne kadar bro

Kişi başı 300+ elektrik su bize ait.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Haha çok fena ortam kurarım Melisa-Seda bunlar kayıtta tanışıp yakın ilişkide bulunduğum fakültede okuyan hatunlar Sasha-Ayşın bunlarda otelde tanıştığım hatunlar ya anlatsam yaz yaz bitmez oda arkadaşım radyo-tv öğrencisi onun kankasıyla tanıştım çocuk halkla ilişkiler öğrencisi annesi ingiliz Londrada yaşıyor mükemmel derecede ingilizce biliyor bana bu konuda yardımcı olacak ve daha birsürü güzel şey godfather yürü ya kulum dedi bir kere inşallah böyle devam eder herşey ❤️

işte bu yaaa işte buu extraloob.com ailesi artık asilliğini üniversiteyle tamamlıyor helal olsun kuzum antalya diye diye ağzımda tüy bitti ve görüyorsun değil mi pozitif yorumları ne kadar haklıymışım herşey çok güzel olacak bu 4 yıl kendini geliştirme ve yetiştirme yılı hayırlı olsun kuzum evine ve cıvırlara hayran oldum sen kareyi kur ben gelirim toxi ile ahahahaa 2 hatun isterim ama makara: 😜
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

işte bu yaaa işte buu extraloob.com ailesi artık asilliğini üniversiteyle tamamlıyor helal olsun kuzum antalya diye diye ağzımda tüy bitti ve görüyorsun değil mi pozitif yorumları ne kadar haklıymışım herşey çok güzel olacak bu 4 yıl kendini geliştirme ve yetiştirme yılı hayırlı olsun kuzum evine ve cıvırlara hayran oldum sen kareyi kur ben gelirim toxi ile ahahahaa 2 hatun isterim ama makara: :P

Sen beni izleyecen bro makara: Hatun 3 oldu 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
J
Journalist OP ⭐ 19y

işte bu yaaa işte buu extraloob.com ailesi artık asilliğini üniversiteyle tamamlıyor helal olsun kuzum antalya diye diye ağzımda tüy bitti ve görüyorsun değil mi pozitif yorumları ne kadar haklıymışım herşey çok güzel olacak bu 4 yıl kendini geliştirme ve yetiştirme yılı hayırlı olsun kuzum evine ve cıvırlara hayran oldum sen kareyi kur ben gelirim toxi ile ahahahaa 2 hatun isterim ama makara: :P

Konyaaltı plajı açık büfe hacım tuttuğunu al götür senindir mavi bayraklı hatun retaurantı makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: