M Metamorph OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Arkadaşlar dün akşam Furina ile yaptığımız takastan sonra aldığım chardan bir ss koymak istedim 🎅 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S ShapeShifter ⭐ 18y 17 yil once #2 Yeni çarın hayirli olsunPlutoya Hoşgeldin :-) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I infusserabLe ⭐ 18y 17 yil once #3 H.OLSUN TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sorcha ⭐ 18y 17 yil once #4 H.o git 89 ol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metamorph OP ⭐ 19y 17 yil once #5 sağol hoşbulduk 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R reLax_ ⭐ 19y 17 yil once #6 hayırlısı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 17 yil once #7 H.o git 89 olBencede 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metamorph OP ⭐ 19y 17 yil once #8 gittim kasıyorum zaten 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #9 Hayırlı olsun bana vermemişti... 😢 😜 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tengrİ ⭐ 19y 17 yil once #10 Welcome to Pluto... 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiveInTexas ⭐ 18y 17 yil once #11 h.o TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 17 yil once #12 Hayırlı olsun hacım 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #13 HaYıRLı oLsun..! plutoya hos geLdin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackMamba24 ⭐ 18y 17 yil once #14 plutoya hoş geldin inşallah benim başıma gelenler senin başınada gelmez tam bir hack serverı ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil