S splash35 OP ⭐ 17y 15 yil once #1 İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum 😊NOT: Neden adv+1 demeyein silah bana hediyedir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A arveleson ⭐ 17y 15 yil once #2 O Sılaha +1 Adv Basılmıs. Allahım Cıldırıcam Ya summer4: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
7 77robin77 ⭐ 17y 15 yil once #3 Güzel Makina Fakat Adv. +2 Olsaymış Çok Daha Güzel Olurdu BencePs:Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M McLinkin ⭐ 16y 15 yil once #4 SP SUPER SİLAH SUPER COK GUZEL:=) HAYIRLISI OLSUN TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S splash35 OP ⭐ 17y 15 yil once #5 Hediye ben napabilirim 😊 hediyenin iyisi kötüsü olmaz arkadaşım almış 😊Teşekkürler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 15 yil once #6 güzel char,güzel sp.hayırlı olsunps:kaç para saydın buna ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Wrestler ⭐ 19y 15 yil once #7 bro allah belanı versn bana söyleseydn bn alırdım adv 2 ni vallaha yazık olmus 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Juliet_ ⭐ 18y 15 yil once #8 güzel char güzel sp güle güle kullan 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ramplode ⭐ 16y 15 yil once #9 h.o 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 15 yil once #10 omg iris bura sunofwinteri hatırladn mı warlock cleric adamları kesiyorduk 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S splash35 OP ⭐ 17y 15 yil once #11 Evet kardeşim. 😊 hatırladım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 15 yil once #12 Evet kardeşim. 😊 hatırladımo benim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X X_HeaveN_X ⭐ 16y 15 yil once #13 H.o TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xeray06x ⭐ 15y 15 yil once #14 Hayırlı olsun... summer1: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 15 yil once #15 Bartu Kest. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ba[DC]0mpanY ⭐ 19y 15 yil once #16 crit %0 mnyak silah he 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S splash35 OP ⭐ 17y 15 yil once #17 Iberk Kest.Statlar daha yapılmadı 😊 demiştim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 15 yil once #18 Eskiden +7si olan yoktu şimdi +10 beğenmiyor millet işe bak 😜Güzel silah hayrını gör [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil